Kariyerimiz devam ederken kadroma uygulanan kıyım da hız kesmiyordu.Bordeaux hezimetinde sakatlanan Giggs'in 1 ay, Wes Brown'un ise 3 ay sahalardan uzak kalacak olması yetmiyormuş gibi, hafta içerisinde de Gary Neville 3 aylık bir sakatlık geçirdi.Evra'nın dönüşü ile beraber defansın sol tarafını düzeltmiştik, ancak bu seferde defansın sağ tarafı çöktü.
Sezona müthiş bir başlangıç yapan O'Shea bu zor dönemde sağ tarafı savunma görevini devralacak.Umarım sol taraftaki insanüstü performansını burada da devam ettirebilir.Seviyorum seni O'Shea...
Sezon devam ederken bir sonraki maçımıza Sunderland karşısında çıktık, ilk yarıyı 4-1 önde kapatırken işlerin iyi gittiğini düşünüyorduk ki...
Edwin Van Der Sar bir kez daha sahneye çıkarak müthiş performansı ile saç baş yolduracaktı, beyefendi çerçeveyi gören her topu kalesine sokmaya devam ediyordu.Maç sonunda yiyeceği fırça ise önümüzdeki 1 ay boyunca psikolojisini etkileyecek nitelikteydi...
Hemen ardından Hull City maçı geldi.Geleneksel tablomuza geri döndük, çok saldıran çok şut çeken ama bi türlü çerçeveyi göremeyen futbolumuzla biraz rahatlamış gibi görünüyoruz bu maçta ((Hull'ın ligin dibinde yer almasının da bu rahatlamada payı var tabi ki)).
Hull'ı zorlanmadan geçişimizin hemen ardından Fiorentina maçına hazırlanmaya başladık, sakatlıklar, cezalılar derken işim oldukça zor gibi görünüyordu.Ama çocukların morali yerindeydi, ve hepsinin beyninde tek bir kelime vardı, intikam.Bordeaux maçı canımızı yakmıştı ve ne olursa olsun Fiorentina'dan 3 puanla dönmek istiyorduk...
Hemen altta Fiorentina kadrosu, özellikle sağ tarafta çektiğim sıkıntıya dikkat!
Hemen ardından da maç sonucu.
Uzun zamandır ilk 11'e almadığım Berbatov adeta kendini kanıtladı ilk 10 dakikada, hemen ardından gelen Ronaldo'nun deparı ise skoru belirledi.İlk 15 dakikayı 3-0 önde bitirince biraz vites düşürdüm ve çocukların enerjisini daha sonraki maçlara saklamaya karar verdim.İyi de ettim.
Vargas,Santana,Mutu ve Gilardino gibi muhteşem oyuncularla dolu bir takıma bu kadar rahat oynamak beni mutlu etmedi değil...
Not: Daha önceki kariyerlerimden tanıyorum Vargas ve Santana'yı 2009-2010 sezonunda dünyanın sayılı futbolcuları arasına giriyorlar kendi pozisyonlarında.Özellikle Vargas, sahada 28 Kolarov kalitesinde oynuyor belirtmeden geçmek istemiyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güzel kardeşim, Van Der Sar'a ne olduysa çerçeveyi gören her topu içeriye aldı bu maç, aynı performansını Sunderland'de göstermeye devam etti.Bundan sonra ne yaparsa yapsın gelecek sezon bu takımda yer almayacağının garantisini verebilirim bu iki maçın ardından...