-
kardeş avrupada süpersin ligdede daha erken düzelirsin
-
Brezilyan ne demek ?
Başarılar ...
-
---
Brezilyan'ı büyük ihtimalle ingilizceden karıştırdım ( Brazilian )
Benim de garibime gitti görünce.
Yorumlar için de teşekkürler
Atletico Moral Buldu
Atletico Madrid 1 - 0 Osasuna

Adeta tek kale oynadığımız maçta golü Veloso'nun müthiş frikiğiyle bulduk. Aguero sakatlandı , yaklaşık 2 hafta aramızda olamayacak.
Reina Devleşti !
Liverpool 3 - 0 Atl. Madrid (Şamp. Ligi Grup Maçı)

Rakibin attığı 3 erken gole cevap verecektik ama Reina izin vermedi onlardan daha net pozistyonlar yakaladık, ama Reina o gün öğle yemeğini çok yemiş
...
Atletico Bir Öyle Bir Böyle ...
Valencia 1 - 3 Atl.Madrid

Maça başladık, ben bir mutfağa gittim geldim, o da ne Valencia gol atmış, biz de atak yapıyoruz , ve bu atak da gol oldu
, sonrasında ortada geçen maçta düğümü genç yetenek henri saivet çözdü ve Luis Garcia'da ''3 Puan Bizim ! '' dedi.
Kupa'da Yedekler .
Melilla 2 - 3 Atl. Madrid

Sonraki 2 önemi maçı düşünerek yedek ağırlıklı bir 11'le çıktık. Galibiyetten memnunum.
Atl. Madrid'den Şov !
Atl. Madrid 3 - 0 Villarreal

Adeta şov yaptık ve 25dk'da Villarreal'in fişini çektik. Attığımız 3 gol dışında bir çok gol daha kaçırdık. Bir nevi Liverpool'a da mesaj yollamış olduk ve moral depoladık.
Yine Reina ! Bu Sefer Agüero Farkı !
Atl. Madrid 1 - 0 Liverpool

Reina'nın yine devleştiği maçta Agüero tek sayıyı kaydetti ve bizi galibiyete taşıdı, Aguero sonrasında aslanlar gibi savaştı ve 63'te Carragher'in müdahalesi sonucu sakatlandı, Agüero 3 - 4 hafta forma giyemeyecek.
La Liga'da 3.'yüz ve liderle aramızda 3 puan var.

Şampiyonlar Ligi'nin Yükselen DEV'iyiz , 2 Maçtan alacağımız en az 3 Puan ile Grubu Lider Olarak Tamalayacağız.
-
Uzun bir süre yazamadım , sınavlarım vardı. Bu nedenden dolayı sizden özür diliyorum. Ama kariyer devam ediyor
İyi Gidiyoruz
------------------------------------------------- Atl. Madrid 1 - 0 Recraetivo
Rakip kaleyi ablukaya aldık adeta , fakat tek gol Veloso'nun akıl dolu frikiğiyle geldi. Atl.Madrid 4 - 0 Melilla (İspanya Kupası) [7-2 turu atladık]
Saivet'in yıldızlaştığı maçta kuapadaki yolumuza devam ettik sonraki rakibimiz Deportivo. Numancia 0 - 2 Atl. Madrid
Genç stoperin, Pichu Atienza'nın yıldızlaştığı maçta 3 puanı 2 golle aldık. Sevilla 1 - 1 Atl. Madrid
İlk golü atmamıza rağmen 81'de Kanoute'nın golüne engel olamayınca 1-1'lik skorla beraberliğe razı olduk. Werder Bremen 3 - 2 Atl. Madrid
Güzel oynadığımız maçta yediğimiz talihsiz bir gol ve penaltı sayesinde kaybettik. Atl. Madrid 3 - 0 Espanyol
Güzel oynadığımız maçta 3 puanı 3 golle aldık. Derbide Sessiz Gece R. Madrid 0 - 0 Atl. Madrid
2. yarıyı 10 kişi oynadığımız maçta gol yemedik, ama pozisyon da bulamadık, 2 puan kaybettiğimizi değil 1 puan kazandığımızı düşünüyorum. Agüero maçta uzun bir sakatlıktan sonra forma giydi vasatı aşamadı. Atl. Madrid 4 - 3 Zenit
Veloso'nun şov yaptığı maçta kazandık. Grubu 1. tamamladık ve Liverpool elenerek UEFA'ya giderken Werder Bremen bir sonraki tura çıktı. Bir sonraki turdaki rakibimiz Fransız devi Lyon. Atl. Madrid 4 - 0 Almeria
Doğru yoldan şaşmadığımız maçta 3 puanı farklı bir şekilde aldık. Atl. Madrid 2 - 0 Mallorca
Son vuruşlarda etkisiz olduğumuz maçta 3 puanı bize son 10 dakikada attığı 2 golle Sinama Pongolle kazandırdı. ------------------------------------------------------ ------------------ Transfer --------------------------- ------------------------------------------------------ Miguel De Las Cuevas Wolves'da ! Atl. Madrid -> Wolves 4M€
Alex Quillo Elche'de ! Atl. Madrid -> Elche 1M€
BOMBA 1 Fernando Llorente Atl. Madrid'de 6,75 M€
BOMBA 2 Nelson Rivas Atl. Madrid'e imzaladı 975K€
BOMBA 3 Gareth Bale Artık İspanya'da 11M€
--------------------- --------------------- Valladolid 1 - 0 Atl. Madrid
Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Atl. Madrid 1 - 0 Deportivo ( İspanya Kupası)
Sporting 0 - 1 Atl. Madrid
Gol Antonio Lopez'den geldi, galbiyeti hakettik. Deportivo 0 - 4 Atl. Madrid (İspanya Kupası) (5-0 Turu Atladık)
Atl. Madrid 1 - 0 Deportivo
3 Puanı tek golle aldık defansımız çok başarılıydı. Sevilla 5 - 5 Atl. Madrid (İspanya Kupası)
İnanılmaz bir geri dönüş yaptığımız maçta neredeyse kazanıyorduk ama son dakikada bir penaltı kaçırdık. Atl. Madrid 4 - 1 Athletic Bilbao
Camacho'nun harika oynadığı maçta 3 puanı 3 farkla aldık. -------------------------------------- ------------- Transfer ---------------- -------------------------------------- Simao Inter'de ! 18M€
Raul Garcia Man. City'de ! 9M€
Assunçao Kiralık olarak Olympiakos'ta ! (2,5M€ Transfer Hakkı)
Sinama Pongolle Sunderland'da! 5M€
BOMBA 4 Guilherme Atl. Madrid'de ! 9,5 M€
BOMBA 5 Valon Behrami Atl. Madrid'de ! 8M€
BOMBA 6 Giovinco Atl. Madrid'de ! 15 M€
--------------------------------- --------------------------------- Atl. Madrid 1 - 1 Sevilla (İspanya Kupası ) [6-6 Deplasman golüyle turu atladık]
Racing 1 - 1 Atl. Madrid
2 Puan kaybettik , üzgünüz. Atl. Madrid 2 - 1 Barcelona (İspanya Kupası)
Agüero yıldızlaştı , avantajlı bir skor elde ettik. Atl. Madrid 5 - 2 Betis
Betis'e gol atmanın dersini verdik. Barcelona 2 - 4 Atl. Madrid
Maç diye buna denir işte ! Süper oynadık Biri sakatken olmak üzere 3 gol attı Llorente ,ondan daha çok şeyler bekliyorum. Atl. Madrid 2 - 0 Getafe
Agüero iki kere hiçten gol attı, 3 puanı aldık. Lyon 1 - 1 Atl. Madrid
İyi oynadık, rakibmizin bize atamadığı golü biz kendimize attık, ama herşeye rağmen avantajlı bir skor elde ettik. Getafe 1 - 3 Atl. Madrid
3 Puanı hakederek kazandık. Ligde Son Durum:
-
Gerçekten saygı gösterilecek performanslar...
Veloso ve Guillherme uzun vadede büyük fayda göreceğin transferler olmuş(özellikle ve özellikle Veloso).
Büyük maçlardaki performansın alkışlanacak nitelikte kardeşim.
Ancak tek bir eksin olduğunu söyleyebilirim o da aşırı yoğun transfer yapman, umarım takımda uyum sorunu çıkmaz bu kadar çok oyuncu gidip gelirken...
Başarılarının devamını bekliyoruz
-
Takim formu mukemmel .Senin transfer forumunda mukemmel
Masallah aldigin futbolcular ile 2 tane futbolcu takim olusur...
Gecen senede ayni baslikla At. Madrid kariyeri acmistin. Gecen sene ne yaptigini bilmiyorum ama bu sezon basarili olacagina eminim...
Mesaj Yetkileri