Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Kun Agüero ve Saz Arkadaşları

kardeş avrupada süpersin ligdede daha erken düzelirsin

Brezilyan ne demek ? Başarılar ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

---
    Brezilyan'ı büyük ihtimalle ingilizceden karıştırdım ( Brazilian ) Benim de garibime gitti görünce.

Yorumlar için de teşekkürler

Atletico Moral Buldu
    Atletico Madrid 1 - 0 Osasuna

Adeta tek kale oynadığımız maçta golü Veloso'nun müthiş frikiğiyle bulduk. Aguero sakatlandı , yaklaşık 2 hafta aramızda olamayacak.

Reina Devleşti !
    Liverpool 3 - 0 Atl. Madrid (Şamp. Ligi Grup Maçı)

Rakibin attığı 3 erken gole cevap verecektik ama Reina izin vermedi onlardan daha net pozistyonlar yakaladık, ama Reina o gün öğle yemeğini çok yemiş ...

Atletico Bir Öyle Bir Böyle ...
    Valencia 1 - 3 Atl.Madrid

Maça başladık, ben bir mutfağa gittim geldim, o da ne Valencia gol atmış, biz de atak yapıyoruz , ve bu atak da gol oldu , sonrasında ortada geçen maçta düğümü genç yetenek henri saivet çözdü ve Luis Garcia'da ''3 Puan Bizim ! '' dedi.

Kupa'da Yedekler .
    Melilla 2 - 3 Atl. Madrid

Sonraki 2 önemi maçı düşünerek yedek ağırlıklı bir 11'le çıktık. Galibiyetten memnunum.

Atl. Madrid'den Şov !
    Atl. Madrid 3 - 0 Villarreal

Adeta şov yaptık ve 25dk'da Villarreal'in fişini çektik. Attığımız 3 gol dışında bir çok gol daha kaçırdık. Bir nevi Liverpool'a da mesaj yollamış olduk ve moral depoladık.

Yine Reina ! Bu Sefer Agüero Farkı !
    Atl. Madrid 1 - 0 Liverpool

Reina'nın yine devleştiği maçta Agüero tek sayıyı kaydetti ve bizi galibiyete taşıdı, Aguero sonrasında aslanlar gibi savaştı ve 63'te Carragher'in müdahalesi sonucu sakatlandı, Agüero 3 - 4 hafta forma giyemeyecek.

La Liga'da 3.'yüz ve liderle aramızda 3 puan var.

Şampiyonlar Ligi'nin Yükselen DEV'iyiz , 2 Maçtan alacağımız en az 3 Puan ile Grubu Lider Olarak Tamalayacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Uzun bir süre yazamadım , sınavlarım vardı. Bu nedenden dolayı sizden özür diliyorum. Ama kariyer devam ediyor İyi Gidiyoruz ------------------------------------------------- Atl. Madrid 1 - 0 Recraetivo Rakip kaleyi ablukaya aldık adeta , fakat tek gol Veloso'nun akıl dolu frikiğiyle geldi. Atl.Madrid 4 - 0 Melilla (İspanya Kupası) [7-2 turu atladık] Saivet'in yıldızlaştığı maçta kuapadaki yolumuza devam ettik sonraki rakibimiz Deportivo. Numancia 0 - 2 Atl. Madrid Genç stoperin, Pichu Atienza'nın yıldızlaştığı maçta 3 puanı 2 golle aldık. Sevilla 1 - 1 Atl. Madrid İlk golü atmamıza rağmen 81'de Kanoute'nın golüne engel olamayınca 1-1'lik skorla beraberliğe razı olduk. Werder Bremen 3 - 2 Atl. Madrid Güzel oynadığımız maçta yediğimiz talihsiz bir gol ve penaltı sayesinde kaybettik. Atl. Madrid 3 - 0 Espanyol Güzel oynadığımız maçta 3 puanı 3 golle aldık. Derbide Sessiz Gece R. Madrid 0 - 0 Atl. Madrid 2. yarıyı 10 kişi oynadığımız maçta gol yemedik, ama pozisyon da bulamadık, 2 puan kaybettiğimizi değil 1 puan kazandığımızı düşünüyorum. Agüero maçta uzun bir sakatlıktan sonra forma giydi vasatı aşamadı. Atl. Madrid 4 - 3 Zenit Veloso'nun şov yaptığı maçta kazandık. Grubu 1. tamamladık ve Liverpool elenerek UEFA'ya giderken Werder Bremen bir sonraki tura çıktı. Bir sonraki turdaki rakibimiz Fransız devi Lyon. Atl. Madrid 4 - 0 Almeria Doğru yoldan şaşmadığımız maçta 3 puanı farklı bir şekilde aldık. Atl. Madrid 2 - 0 Mallorca Son vuruşlarda etkisiz olduğumuz maçta 3 puanı bize son 10 dakikada attığı 2 golle Sinama Pongolle kazandırdı. ------------------------------------------------------ ------------------ Transfer --------------------------- ------------------------------------------------------ Miguel De Las Cuevas Wolves'da ! Atl. Madrid -> Wolves 4M€ Alex Quillo Elche'de ! Atl. Madrid -> Elche 1M€ BOMBA 1 Fernando Llorente Atl. Madrid'de 6,75 M€ BOMBA 2 Nelson Rivas Atl. Madrid'e imzaladı 975K€ BOMBA 3 Gareth Bale Artık İspanya'da 11M€ --------------------- --------------------- Valladolid 1 - 0 Atl. Madrid Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Atl. Madrid 1 - 0 Deportivo ( İspanya Kupası) Sporting 0 - 1 Atl. Madrid Gol Antonio Lopez'den geldi, galbiyeti hakettik. Deportivo 0 - 4 Atl. Madrid (İspanya Kupası) (5-0 Turu Atladık) Atl. Madrid 1 - 0 Deportivo 3 Puanı tek golle aldık defansımız çok başarılıydı. Sevilla 5 - 5 Atl. Madrid (İspanya Kupası) İnanılmaz bir geri dönüş yaptığımız maçta neredeyse kazanıyorduk ama son dakikada bir penaltı kaçırdık. Atl. Madrid 4 - 1 Athletic Bilbao Camacho'nun harika oynadığı maçta 3 puanı 3 farkla aldık. -------------------------------------- ------------- Transfer ---------------- -------------------------------------- Simao Inter'de ! 18M€ Raul Garcia Man. City'de ! 9M€ Assunçao Kiralık olarak Olympiakos'ta ! (2,5M€ Transfer Hakkı) Sinama Pongolle Sunderland'da! 5M€ BOMBA 4 Guilherme Atl. Madrid'de ! 9,5 M€ BOMBA 5 Valon Behrami Atl. Madrid'de ! 8M€ BOMBA 6 Giovinco Atl. Madrid'de ! 15 M€ --------------------------------- --------------------------------- Atl. Madrid 1 - 1 Sevilla (İspanya Kupası ) [6-6 Deplasman golüyle turu atladık] Racing 1 - 1 Atl. Madrid 2 Puan kaybettik , üzgünüz. Atl. Madrid 2 - 1 Barcelona (İspanya Kupası) Agüero yıldızlaştı , avantajlı bir skor elde ettik. Atl. Madrid 5 - 2 Betis Betis'e gol atmanın dersini verdik. Barcelona 2 - 4 Atl. Madrid Maç diye buna denir işte ! Süper oynadık Biri sakatken olmak üzere 3 gol attı Llorente ,ondan daha çok şeyler bekliyorum. Atl. Madrid 2 - 0 Getafe Agüero iki kere hiçten gol attı, 3 puanı aldık. Lyon 1 - 1 Atl. Madrid İyi oynadık, rakibmizin bize atamadığı golü biz kendimize attık, ama herşeye rağmen avantajlı bir skor elde ettik. Getafe 1 - 3 Atl. Madrid 3 Puanı hakederek kazandık. Ligde Son Durum:

Gerçekten saygı gösterilecek performanslar...
    Veloso ve Guillherme uzun vadede büyük fayda göreceğin transferler olmuş(özellikle ve özellikle Veloso).

Büyük maçlardaki performansın alkışlanacak nitelikte kardeşim.

Ancak tek bir eksin olduğunu söyleyebilirim o da aşırı yoğun transfer yapman, umarım takımda uyum sorunu çıkmaz bu kadar çok oyuncu gidip gelirken...

Başarılarının devamını bekliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Takim formu mukemmel .Senin transfer forumunda mukemmel Masallah aldigin futbolcular ile 2 tane futbolcu takim olusur...
    Gecen senede ayni baslikla At. Madrid kariyeri acmistin. Gecen sene ne yaptigini bilmiyorum ama bu sezon basarili olacagina eminim...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri