Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?
- Voters
- 48. You may not vote on this poll
-
Galatasaray Kazanır.
-
Berabere Biter.
-
Fenerbahçe Kazanır.
-
Bir gün sonra sınavım var ama kim takar sınavı
20 yasındayım 15 16 yıldır derbilerde kendimden geçiyorum coğu zaman güldük,kimi zamansa ağladık haydi be Kanaryam bu sene pek mutlu edemedin bizi...Haydi...
Maçta KralAlex olmayacağına göre Semih-Güiza ikilisi ya da Emre-Güiza ikilisi görev alacak...Aragones Selçuk-Josico-Emre yi denemis orta sahada son idmanda böyle cıkarsak bastan mağlubiyeti ya da mahkum oynamayı kabul ederiz...
Volkan-Gökhan G.,Lugano,Önder,R.Carlos,Deivid,Selcuk(Deniz),Emre ,Uğur Boral,Semih,Güiza 11i dısında bi 11 düşünemiyorum...Güiza Semihin arkasında görev alırsa cok daha yararlı olabilir.Hızlı kosularla araya atılan toplarla sonuc arayabiliriz.Maça Gsnin tempolu baslayacağını küçük cocuklar bile biliyordur onun için Dedemiz tandemi güçlü tutmalı gecen sezon mücadele eksikliğinden Ali Sami Yende kaybetmistik,Zico'nun ipi cekilmisti.Bu sene ise var olma macına cıkıyoruz.Gecen senenin aksine R.Carlos gibi bir oyuncu var sol da(sakat olduğu için Uğur oynamıstı sol bekte)
Aureilo,Kezman,Edu gibi oyuncular olmayacak.Aureilo en büyük eksiklik gibi görünüyor...
Futbolcular çubuklu formaya bi baksınlar bi de onları canlarından cok seven bizlere...Nasıl yapmak istiyorlarsa ona göre oynasınlar...Bu topiğe ilk ve son kez yazıyorum.Allah utandırmasın!!!
Mesaj Yetkileri