Sayfa 18 / 29 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

John Goossens'i Ajax'dan kopartabilirsen çok işine yarar şiddetle tavsiye ederim

yıl 2012 hangi futbolcuları önerirsiniz biraz yaşlı ama ünlü sivasla uefa finali oynadım smp liginde yarı final oynadım gelebilcek oyuncuları yazan olursa sevinirim...

*Morgan Schneiderlin (MC) eğer Southampton büyük bir takıma satmamışsa gelebilir ki o yıllarda Fransa milli takımına alınıyor ,
    *Jack Wilshere (AMRLC) eğer Arsenal'da yeteri kadar şans tanınmıyorsa gayet makul bir ücrete gelir ki oyunda gördüğüm en yetenekli oyunculardan biri ,
    *Andre-Pierre Gignac (ST) Toulouse FC büyük bir takıma bırakmamışsa sana gelebileceğini düşünüyorum ki bence Torres'e yakın bir benzerlik var kendisinde
    *Francesco Bolzoni (DM) yine aynı şekilde İnter'de fazla forma şansı bulamıyorsa mutlaka gelebilir ki ben ikinci lig takımına transfer etmiştim takımın kaptanlığını da taşıyabilir
    *Salvatore Foti (AML/ST) Sampdoria büyük bir takıma bırakmamışsa gelebilir ki kendisini İtalya milli takımı düzeyinde bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
    *Celso Borges (AMC) Büyük takımlarda pek iş yapmaz ancak Türkiye liginde faydalanabilirsin.
    *Juvhel Tsoumou(ST) genç bir yetenek kadronda tutmayı becerebilirsen uzun yıllar güzel bir şekilde hizmet eder
    *Daniel Carriço (DC) Eğer hala Sporting Cp deyse takımından koparmakta bir hayli zorlanabilirsin ancak genç bir oyuncu sağlam bir defanstır
    *Ivan Fatic (DLC) İnter'in B takımındadır genelde bence çok sağlam bir defanstır tavsiye ederim maliyetide bir hayli ucuzdur.
    *Lukman Haruna (DM) gayet iyi ve uzun yıllar hizmet edebilecek olan bir orta saha oyuncusudur.
    *Kermit Erasmus (ST) Forvette çok etkili genç bir yetenek şiddetle tavsiye ederim.
    *Ramon (DC/DR/DMC/DWR/MC/MR) Oyun açıldığında AZ takımındadır ancak büyük takımlar peşinde koşuyor 2012 yılında henüz 22 yaşlarındadır şiddetle tavsiye ederim
    *Andrea Poli (DM/MC) Kesinlikle kaçırmaman gerekir 2012 yılında muhtelemen 23 yaşlarında ve milli takımda oynuyordur umarım büyük bir takıma gitmemiştir kadrona katmanı şiddetle tavsiye ederim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir okan hangi fiyat aralıklarından aradığını söyleseydin biraz daha net tavsiyelerde bulunurdum.

arkadaşlar real madrid'im bir forvet alıcam aklımda sergio agüero var sizce ondan daha iyi bir iş yapabilecek bir forvet varmı yoksa hiç düşünmeden agüero yu alıyımmı

Bojan'dan çok verim aldım ben fazla forma şansı bulamıyorsa ve yeni sözleşme imzalayıp serbes bırakma bedelinden cazip bir fiyatla kadrona bağlayabilirsen kesinlikle Bojan derim eğer o olmazsa Agüero'ya arjantinli bir rakip Laurito yu öneririm

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

Arkadaşlar ben Manchester City ile oynuyorum. İlk sezon bitti transfer dönemindeyim. 240 M $ bütçem var. Orta sahada Martin Petrov, Elano, Wright-Philips, Micheal Johnson, Palambo, Lassana Diarra ve Rafael Van Der Vaart var. Sol kanatta Petrov ortada Diarra, Rafaek, Elano, Palombo'dan iki kişi seçmeyi düşünüyorum. Johnson'u kiralayabilirim gelişmesi açısından. Sağda Wright-Philips var fakat hiç de güzel oynamıyor. Onun yerine Münih ve Ribery ile anlaştım. Fakat transfer bedeli 75M $. Her ne kadar para bol olsa da biraz gereksiz bir harcama gibi görüyorum. Sizce almalı mıyım? Almamamı tavsiye ederseniz de yerine hangi oyuncuyu önerirsiniz?
    Bir de forvet hattında Robinho, Jo, Caicedo, Huntelaar, Ivıca Olic var. Olic yaşlanıyor. Caicedo ve Jo'yu kiralıyorum. Chelsea'den önce davranak Mario Gomez ile anlaştım. Bu da 49M $'a mal oluyor. Sizce alayım mı yoksa yerine başka birisini mi önerirsiniz?
    Bu arada oyunum 9.0.1 ve ne olur ne olmaz diye Gomez ile Ribery'nin resimlerini de ekliyorum.

Gomez

Ribery

Ben de seninle aynı versiyonu kullanıyorum ancak Ribery ve Gomez 'i pek tavsiye etmem onların yerlerine daha genç ve worldwide olabilecek genç futbolcular öneririm sağ kanatta Alexis Sanchez ya da Freddy Aduyu şiddetle tavsiye ederim inanılmaz bir oyuncu bu arada sağ kanat , orta ya da sol kanada yedek olarak Jack Wilshere'yi şiddetle tavsiye ederim, forvete gelince Gomez'i deneme imkanım olmadı ancak rakiplerim bir çok kez transfer etti o paraya değer bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum o bölgeyeyse Bojan ya da Laurito yu tavsiye edebilirim eğer biraz daha ucuz ve çok yetenekli futbolcu olarak Gignac ı tavsiye ederim bu futbolcular hem yaş açısından uzun yıllar fayda sağlar ayrıca takımın başarısında büyük rol alırlar 2012 yılındayım bu futbolcuların profillerini ekliyeyim umarım yardımcı olur.. Bojan , Alexis Sanchez , Freddy Adu bunların üçü WorldWide . Wilshere Wonderkid , Gignac Continental dır.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

Teşekkürler dediğin gibi yapacağım

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Tek forvet oynuyorsan Oscar Cardozoyu önerebilirim.5-6 sene seni rahat götürebilir.Çift forvet oynuyorsan Gignac ve Laurito iyi bir seçim olacaktır.Robinho ile dağıtırlar.Ben çift forvette Cardozodan tam olarak fayda sağlayamadım.Tek daha iyi oynuyor.Huntelaar-Robinho-Laurito-Gignac süper bi forvet hattı oluşturur.Sağ tarafa bence Ribery yerine Marquinhos iyi gider,Alexis Sanchez veya Walcott(Arsenal) olabilir.

arkadaşlar real madrid deyim 2.sezonum sağ kanatta c.ronaldo solda robben var forvet olarak ta villa ama ronaldonun yerine yedek olabilecek 2-3 sezon sonrada ronaldonun yerini tam anlamıyla doldurabilecek bildiğiniz bi kanat oyuncusu varmı? aynı şekilde sol kanat içinde geçerli.para bildiğiniz gibi problem değil yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sağ-sol ve forvet mevkilerinde oynayabilen alexis sanchez i öneririm zaten wordvide oluyor oldukça iyi bir seçim olur eğer yabancı problemin yoksa eger daha büyük bir star olmasını istiyorsan freddy adu jack wilshere de büyük katkı sağlar eğer yedek olarak oynatırsan 20 yaşına gelince star olur

Quote Originally Posted by Castlevania View Post
    Sağ-sol ve forvet mevkilerinde oynayabilen alexis sanchez i öneririm zaten wordvide oluyor oldukça iyi bir seçim olur eğer yabancı problemin yoksa eger daha büyük bir star olmasını istiyorsan freddy adu jack wilshere de büyük katkı sağlar eğer yedek olarak oynatırsan 20 yaşına gelince star olur
    önerilerin için teşekkürler büyük olasılıkla üçünüde transfer ederim.ayrıca forvete bojanı almayı planlıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Bu arada Jack Wilshere ve Bojan -9 pa ya sahip(150-180) yani her oyunda aynı şekilde gelişmeyebilirler. O sizin şansınıza kalmış Ama Alexis Sanchez sabit 175 pa ya sahip.

beyler kayserisporla 2011 yılındayım ortasahadaki hernanesi sattm 18e sevillaya yerini dolduracak mc önerebilir misiniz?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ramires, Miguel Veloso, Moutinho, Lucho Gonzalez bunlar çok üst düzey olanlar. Ramires satılmadıysa kayseriye gelir. Diğerlerinin geleceğinden şüpheliyim ama yinede scoutlarına izlettir bu oyuncuları o sana rapor verir zaten.

ramires ztn bende.bide scoutları nasıl aktif hale getiricez açıklayabilir misn?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Oyuncu profiline gelip sol alt köşede(right sided olarak oynamıyorsan tabi) "Get Scout Report" yazar. Oraya gelip scoutun isminin üzerine geldikten sonra "Report Card Only" seçeneğini seçersen 1-2 gün içinde raporu sunar sana scout. Daha kesin sonuçlar alman için gözlemcilerinin(scoutlarının) iyi olması gerekir. İyi bir scoutta olması gereken özellikler:
    Determination - 16
    Judging Player Ability - 16
    Judging Player Potential - 16 olsa yeterli olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

AMR arayanlara HİLBERT öneririm. İlk sene sonunda 1,5 milyon £ gibi bir değere alabilirsiniz. Oyunun hatası marquinhos iyi bir paraya gittikten sonra iyi bir oyuncu daha almış olursunuz.

beyler bekliyorum mc önerilerinizi kayserispor için genç faydalı olabileceklerden

Carioca,Mehmet Ekici,Schneiderlin,Adrien,Witsel,Bolzoni

9.0.3 için oyunculara ihtiyacım var şöyle ucuz yollu galatasaray için faydalı olabilecek,türk olurlarsa daha iyi olur.

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    9.0.3 için oyunculara ihtiyacım var şöyle ucuz yollu galatasaray için faydalı olabilecek,türk olurlarsa daha iyi olur.
    Yazdıklarımın hepsi yabancı ama çok işine yarar Fenerbahçede 9.0.3 de bizzat denediğim oyuncular..

Kaleci -- Vincenzo Fiorillo -- Sampdoria -- GK
    sol bekte uzun yıllar hizmet edecek ve ucuz -- joe mattock -- D/WBL
    defans ve defansorta saha-- Havard Nordtveit -- DC, DM
    orta saha(biraz zor geliyo veya pahalı) -- Martin Galvan -- AMC
    orta saha ve forvet (biraz pahalı ama çok kaliteli) -- Gio Dos Santos -- AMRLC, FC

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

9.0.1 de Manchester City için sol bek lazım ,yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

sol bek istiyorsanız kesinlikle clichyi oyunun en başında ne pahasına olursa olsun alın yoksa ilerde 200m euroya anca veriyor arsenal müthiş futbolcu

Zhirkov derim başka birşey demem,dl idmanı verin birde.barça 120 milyon tl gibi bir rakam vermişti onun için bana.

Mattock !!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sağolun beyler teşekkürler...

arkadaşlar şuan online olan herhangi bir üye cevap verirse çok sevinirim çöyle bi sıkıntım var.. takımı squad harmony olayı %13 lerde ve bütün futbolcularım bndan rahatsız ne yaptıysam bunu yükseltemedim uym sorununu nasıl çözebilirim .. birisi yardım ederse inannın minnettar olucam.. bekliyorum cevapları şuan online nım..saolunn.

eğer elinde henüz gelişme çağında olan 18-19 yaşları arası futbolcular varsa takımın yıldızlarından eğitim almasını sağlayabilirsin ufak da olsa bu takım için uyum sağlayabilir artı genç oyuncunun gelişmesinde büyük rol oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by elantril View Post
    arkadaşlar şuan online olan herhangi bir üye cevap verirse çok sevinirim çöyle bi sıkıntım var.. takımı squad harmony olayı %13 lerde ve bütün futbolcularım bndan rahatsız ne yaptıysam bunu yükseltemedim uym sorununu nasıl çözebilirim .. birisi yardım ederse inannın minnettar olucam.. bekliyorum cevapları şuan online nım..saolunn.
    Oynatmadığın veya birşeye tepki veren huzursuzluk çıkaran oyuncuların sorununu halledersen ya da gönderirsen squad harmony düzelebilir.

Sayfa 18 / 29 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri