Ve ilk basın toplantıma çıktım.İlgi büyüktü.Tabi Paris Saint Germain gibi bir takımın başına geçtik kolay değil.İlk olarak basına kendimizi tanıttık.Hedeflerimizin uzun vadede çok iyi yerlere gelmek olduğundan bu takımda öyle 1-2 sezon kalmıyacağımızı anlattım.


Sonra soru cevap bölümüne geçtik.Bazı sorular beni çok terletti.Transfer ile ilgili gelen sorularda transfer yapmıyacağımızı belirttim.Öncelik olarak bu takımla başarı kovalayacağız.İyi bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum.


İlk sezon olarak hedeflerimizi değerlendirir olursak; ligte ilk 5 girmek olarak belirledik.Bu hedefi tutturacağımızı düşünüyorum.Yerel kupalarda ise en az birini müzemize götürmeliyiz.UEFA Kupasında gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.