Hocam play-off gurubunda kaç maç kaldı..
Hocam play-off gurubunda kaç maç kaldı..
Plaff off grubunda Mersin Idman Yurduna dikkat et...
Su Belediye Vanspor u yen artik.
Turgaycım bu playoffdan çıkarsın ama nasıl çıkarsın bilmioyrum. İyi gidiyosun bence nerdeyse takımı tamamen değişmişsin. Belediye van korkulu rüyan olmuş vallaa.
kardesim.. Daha COk Mac Var
yav hemsehrim Biliyosun Takımın Yarısı Sakat.MaliKaya Plaff off grubunda Mersin Idman Yurduna dikkat et...
Su Belediye Vanspor u yen artik.oNlar Düzelsin Bak Van Belediyeye 2. Mac Kac Atıyoruz
aliCHaN_FM Turgaycım bu playoffdan çıkarsın ama nasıl çıkarsın bilmioyrum. İyi gidiyosun bence nerdeyse takımı tamamen değişmişsin. Belediye van korkulu rüyan olmuş vallaa.
Öyle Ya Cıkacam ama Takımda halen 8 Sakatım Var
Arkadaşlar Şimdi Hastaneye Dönmem Gerek Aksam Gelince Devam edecem Kendinize iyibakın
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
şamoiyon olabilirmisin bu sezon abi?
herseye ragmen yinede iyi götürüyorsun yükselme grubunda basarılar kardesim![]()
inşallah şampiyon olarak tamamlarsın
arkadaşlar roma takımındaki mascioyu bilen varmı
hadi kardeşim beraber bank asyaya gidiyoruz aynı başlamışız ikimizde seninde ilk maç 0-0 2.maç 2-2 ama benim 2.maç 1-1 di hadi hayırlısı beraber yürüyoruzz biz bu yollar![]()
Hadi Turgay bekliyoruz....
Bekliyoruzz....
Hocamız yok nedense hayret.İşi vardır..
İnş. Olacaz Ya. Ama Zor
evet su sakatlıklarda olmasa daha rahat olacak ama kısmet kardesimy asekilaso herseye ragmen yinede iyi götürüyorsun yükselme grubunda basarılar kardesim![]()
Saolasın Mascio Oyunun En COk Gelişme Gösteren OYuncularından Al BenceAlexandrePato inşallah şampiyon olarak tamamlarsın
arkadaşlar roma takımındaki mascioyu bilen varmı
fifacan hadi kardeşim beraber bank asyaya gidiyoruz aynı başlamışız ikimizde seninde ilk maç 0-0 2.maç 2-2 ama benim 2.maç 1-1 di hadi hayırlısı beraber yürüyoruzz biz bu yollar![]()
Kardesim Bakalım Ya İnş. İkimizde Başarılı OLuruz
MaliKaya Hadi Turgay bekliyoruz....
alPFM Bekliyoruzz....
Haygary Hocamız yok nedense hayret.İşi vardır..
Arkadaşlar Biliyorum Azcık Boşladım Ama Şuan Kücük Kız Kardeşim Hasta Kaç Gündür Hastanede Yatıyo Ara ARa Vakit oLursa Girip Konulara Destegimi Sürdürmekle Yetinebiliyorum Hepinizden Özür Dilerim. En Kısa Zamanda Ssler Sizlerle Beraber Olacak...
İlginize Tşk Ederim
Tam adına bak kardeş.Öyle birşey olamaz bence tam adına bakarsan görürsün upuzun adı var tüm adlarını tek tek dene
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mascio'nun tam adı: Claudio Riberio Sousa Masciotta
Last edited by LifeYourself : 11.Nisan.2009 at 20:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kanka büyük geçmiş olsun ya kaç gündür giremiyodum da yeni gördüm,önce sağlık gelir tabi boşver sen işin varsa.
hastaneye mi
inşallah ciddi değildir geçmiş olsun
geçmiş olsun abi
Gecmiş olsun turgay allah acil sifalar versin..![]()
Geçmş olsun Turgay
Hocalar tamam burdaki kötü havayı dağıtalım...
Hocam ssler varmı gelicek![]()
misakisan Kanka büyük geçmiş olsun ya kaç gündür giremiyodum da yeni gördüm,önce sağlık gelir tabi boşver sen işin varsa.
ERSELKULALI hastaneye mi
inşallah ciddi değildir geçmiş olsun
fifacan geçmiş olsun abi
sekilaso Gecmiş olsun turgay allah acil sifalar versin..![]()
tarikko Geçmş olsun Turgay
Arkadaşlar Saolun Tşk Ederim.. Cok Sükür Simdilik Atlattık Bu Belayıda Defettik.. İlginize Ve Arkadaşlıgınıza Tşk ederim.
Haygary Hocalar tamam burdaki kötü havayı dağıtalım...
Hocam ssler varmı gelicek![]()
Birazdan Geliyo Kardesim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şansımızısın Da Yardım Ettigi Macta Beylerbeyi'ni Geçtik
Saha İcindeki Sorumlulugu Verdigim Engin Oztonga Takımı Alıp Ucurmaya Basladı
Grubun Favorilerinden M.idman Yurduna Kaleyi Göstermeden Macı Rahat Kazandık
Last edited by MoNToLiVo_ : 12.Nisan.2009 at 02:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kötü Futbolumuz Basımıza İŞ Açtı MEmnun Degilim
5.Hafta Daha iyisi Olabilir
Yükselme grubu cok yeni hocam cok degişir oralar 2 puan fark bişey degil yeterki koru o farkı
Mascio yu ben 9.0.3 deki zaragoza kariyerimd bulamadım alıcaktım ama yok... Patonun dedigi dogru olabilir
isteyen arasın ben bulamadım ama bulan varsa banada haber versin çünkü bende almak isterim öyle bi oyuncuyu![]()
maçlar güzel kardeşim hadi
herşeyi süper yapıyosun senden bir bişey istiyecem bu sefer takımı full regenlerle dolduma bi gerçeklerle oyna