Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Sivasspor Kazanır.

6 66.67%
  • Berabere Biter.

1 11.11%
  • Antalyaspor Kazanır.

2 22.22%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Sivasspor - Antalyaspor [TSL 27. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben hakemin performansini yine begenmedim bana gore etti +16

Tabi o 16 puanin en azindan 8 ini Sivas oynadigi iyi futbola alirdi ama haketmiolar.

Baskanlarida gereksiz aciklamalar niye yapiyor, yuzunde hic tebesumsuz mac izliyor Lig tv kamermani neden onu cekiyor her mac basinda anlamis degilim. Insan hicmi gulmez

Gonlum Besiktastan yana, insallah Bjk sampion olur

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bnecede zorla alınmış çok maçı var Sivasın.Şuan Sivas mı BJK mi dersen ben BJK derim dahaçok hakediyolar.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ben hakemin performansini yine begenmedim bana gore etti +16

Tabi o 16 puanin en azindan 8 ini Sivas oynadigi iyi futbola alirdi ama haketmiolar.

Baskanlarida gereksiz aciklamalar niye yapiyor, yuzunde hic tebesumsuz mac izliyor Lig tv kamermani neden onu cekiyor her mac basinda anlamis degilim. Insan hicmi gulmez

Gonlum Besiktastan yana, insallah Bjk sampion olur
    Ya Hakemin Ne Hatası Vardı Yapmayın Ya Gayet İyi Bir Maç Yönetti Taktınız Hakemlere
    Sivasspor İyi Yada Kötüde Oynasa Şuan Lider Ve Yerini Hakediyor
    Gönlünün BJKdan Yana Olmasıda Sizin Ünvanınız Gidecek Ya Ondandır

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Buğra konu ünvan meselesi değil daha başka şeylerde var.Hmede gerçekten hakettiğini düşünmüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Buğra konu ünvan meselesi değil daha başka şeylerde var.Hmede gerçekten hakettiğini düşünmüyorum.
    Olabilir Abi Ama Şu Varki Bu Maçta Hakem Kötü Performans Gösterdi Demek Ayıp Ya Hakem Maçı İyi Yönetti.Ağzımızdan Ciddi Ciddi Şampiyonluk Lafı Çıktığı Şu Dönemde Hakemleri Önümüze Isıtıp Isıtıp Getiriyorlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AdamLar hakemLeri beğenmiyor ama kafadan rahat 10 üzeri puan aLdıkLarı hakem sayesinde maç sayarım. Bu kadar antipatikLikten sonra ve bu kadar kaza, beLa iLerLedikten sonra sana ŞampiyonLuk vermezLer tabi..

Bazı arkadaşLarda gerçek sahibi derken hemen geçen yıLLara gidivermiş, benim ne maksatLa söyLediğimi o sözü söyLeyen arkadaşLarda biLiyor ama neyse.

Sezon sonunda herşey ortaya çıkacak. Sivasspor Şampiyon oLamaz, oLamayacak. BeLki FB ve GS olacak ama Sivasspor oLamayacak, bunuda sezon sonu geLdiğinde oturur, tekrar konuşuruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Ya Hakemin Ne Hatası Vardı Yapmayın Ya Gayet İyi Bir Maç Yönetti Taktınız Hakemlere
    Sivasspor İyi Yada Kötüde Oynasa Şuan Lider Ve Yerini Hakediyor
    Gönlünün BJKdan Yana Olmasıda Sizin Ünvanınız Gidecek Ya Ondandır

Unvan diye tutturmusunuz 20 kusur senedir sampion olamayan takimin unvaninin gitmemesi zaten bi ayip. Hem unvan gitse ne olcak, unvan gitti diye Trabzonda ne degiscek.

Gecen sene sempatim vardi birazda olsa ama bu sezon hem Mecnun beyin hemde Bulent beyin yaptiklari aciklamalar bende buyuk bi antipati yapti. En son Bulent hocanin kulubeyi tekmelemesi, sampion olabilcek bi takimin teknik direktorune yakismayan bi olay. Bide dun yaptigi aciklama ile Mecnun bey halen guluyorum. Daha ne yapsinlarki sampion olasiniz Mecnun baskan. Birazda gul, takiminizin fizigi ile hic bi baska takim mucadele edemiyor ve 1ci siradasiniz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

En son Mecnun baskan isiti

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Mesajım Yine Silinmiş Herneyse GS-FB Maçı Bize Çok Yaradı Artık Bizim İçin Dananın Kuyruğı SİVASSPOR-Trabzonspor Maçında Kopacak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sivasspor en kısa zamanda puanları kaybetmeye başlayacaktır.Çekirge misali çok sıçradılar ; 1,2,3,4,5,6,7... ama bu kez sıçrayamayacaklar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

asıl takımınız şampiyon olamazsa kim şampiyon olsun diye sorulsa bir çık insan sivassporu isteyecektir.

Elbetteki ülkemzde şampiyonlukların kısır bir döngü içerisinde sadece 2-3 takımın tekelinde kalmaması ligimiz açısından çok önemli ...

öte yandan adan polatında dünkü maç sonu açıklamalarını anlamlı buluyorum..

anadoludan bir takım şampiyon olacaksa olsun ancak bu hakkaniyetle olmalı ..toplum mühendisliği yaparak şampiyon yaratılmamalı son maç için demiyorum ama sivaspor şampiyon olacaksa bu hakııyla olmalı hakem müdahaleleriyle değil..Şuan için Beşiktaşla çekişiyolar...Fenrbahçe Galatasaray saf dışı kaldı umuyorum hak eden olsun...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sivasspor en kısa zamanda puanları kaybetmeye başlayacaktır.Çekirge misali çok sıçradılar ; 1,2,3,4,5,6,7... ama bu kez sıçrayamayacaklar.
    Müneccimmisin Abicim Ya Sıçramışız Ayrıca Şunu Söyleyeyim Beşiktaşın Derbilerde Döküleceğini Düşünüyorum
    Allah Aşkına Şu Sivasspor Sayfasını Futbol Dışında Birşey Yazmayın

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri