Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?
- Voters
- 48. You may not vote on this poll
-
Galatasaray Kazanır.
-
Berabere Biter.
-
Fenerbahçe Kazanır.
-
Ben dostça bir derbi olmasını istiyorum fakat öyle olacagını düşünmüyorum özelliklede Fenerbahçe'den bir oyuncuya karşı pek olumlu düşünceleri yok Galatasaray taraftarlarının.
Fenerbahçe'de Alex yok bu ortasahalarının daha dirençli olacagını gösterir ama malesef Fenerbahçe'de bu bölgede oynayan oyuncular pek bir işe yaramıyor bu yüzden olumlu yada olumsuz olacagını maç başlayınca görebiliriz ama yaratıcılıklarının düşeceği gerçek. Bu maçta Emre Belözoglu'na çok iş düşecek ama taraftar baskısı elbet onda olacak eğer sinirlerine hakim olamazsa bu maçı tamamlayamayabilir.
Bu maç ile beraber Mehmet Topal geri dönüyor bizim için çok büyük avantaj fakat Mehmet'in kaç maç defansın göbeginde oynadıgını bilmiyorum sanırım Almanya maçında oynamıştı ve sırıtmamıştı umarım bu maçtada sırıtmaz. Ayrıca Hakan Balta - Emre Aşık ikilisinin İspanya maçlarında ki performansı çok iyiydi ben Bülent Korkmaz bu ikiliyi bozmazsa şaşırmam açıkcası.
Niye Eze Eze çünkü ben Galatasaray'ın Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'ye karşı bir farklı oynadıgını düşünüyorum. Aynı şekilde Şükrü Saraçoglu'nda Fenerbahçe bir acayip oynuyor bize karşı. Ayrıca Bülent Korkmaz kurufasulye gibi bir adam taktiksel bilgilerinden çok Galatasaray'lı oldugundan gaz verebilir bu maçta bence. Zaten Bülent Korkmaz'ın taktiksel bilgilerindende şüpheliyim.
Mesaj Yetkileri