Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır.

24 50.00%
  • Berabere Biter.

3 6.25%
  • Fenerbahçe Kazanır.

21 43.75%
1 ile 30 arası toplam 388 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [TSL 27. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bülent Korkmaz lugano karıştırdı diyo. Adam Emre yerdeyken acele etsin diye kaldırmaya çalışıyo. Artis emre aşık luganonun elini itti. Ardından Mehmet Topal diklenmeye başladı. Kendisinde değil herhalde daha maçın heyecanı geçmemiş.
    Lugano içerde emre aşığı yere indirdi. Sonra sanki birşey yapmamış gibi kaldırmaya çalıştı. Emrenin tepkisi "Hem yere indiriyor hemde kaldırıyor" düşüncesindendi. Tepkiside doğaldı. Mehmet topalda bunu gördü oda tepki gösterdi. Sonra zaten saha karıştı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Bu olayda dikkat çekici, sanki sıradan bir olaymış gibi gülüşüyorlardı birde
    Eminim volkan kavgaya karışsaydı lincoln de girerdi ardından
    Last edited by Nedvedmania : 12.Nisan.2009 at 22:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Eminim volkan kavgaya karışsaydı lincoln de girerdi ardından
    Emin ol en son isteyeceği şey olurdu.

''Saha içinde 90 dk küfür edip saha dışında abi diyenler çok ayıp ediyo'' Volkan Demirel.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Emin ol en son isteyeceği şey olurdu.

''Saha içinde 90 dk küfür edip saha dışında abi diyenler çok ayıp ediyo'' Volkan Demirel.
    Ayhan yalanladı bunu böyle bir şey olmadığını söyledi.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    mAyg volkan kişi göstermemiş ki .Direk üstüne mi alınmış ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Aygün tek bir oyuncunun dediğini söylemiyorum. Aynı şeyi Uğur'da söyledi. Ben ayhan abiyi çok seviyorum ama hiçbir zaman küfür veya saygısızlık yapmadım çünkü o benden yaşça büyük dedi. Biraz dikkat etmesi gerekiyo futbolcuların.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

O olayı yaratanları hepsine yazıklar olsun.Lugano,Volkan,Arda,Semih,Kazım,Emre,Sabri,Em re vs..Zaten Lugano her zaman böyleydi..Maç içinde Emre ve Sabri birbirini yedi zaten.O ayrı çirkeflik yaptı bu ayrı.Tokatlar yumruklar falan.Ne saygı kaldı ne sevgi.Adam gibi top oynayamadınız bari kavga etmeyin..Sonuç noldu ? Dayağınızı yediniz şampiyonluk yarışından koptunuz..Maçı konuşmaya gerek yok zaten bi şey olmadı..Türk futboluna yakışmayan bir maç oldu.Hepsi gözümden düştü.Arda ve Semih'ten böyle bir şeyi beklemezdim.Sorsalar kim kavga eder diye en son söyleyeceğim bu ikili olurdu..Umarım aralarındaki sorun düzelir.Arda dedi zaten aramızda bi sorun yok yine dostluğumuz devam edicek diye..Adam gibi oynayan tek oyuncu Topal'dı.Kendisini tebrik ediyorum.İyi takıma da geçmiş olsun diyorum.Umarım bir daha bu tarz şeyler yaşanmaz.

Mesaj Yetkileri