Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır.

24 50.00%
  • Berabere Biter.

3 6.25%
  • Fenerbahçe Kazanır.

21 43.75%
Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 388 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [TSL 27. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kartlardan maça gölge düştü.

Galatasaray ortasahada hakimiyeti özellikle Lincoln girdikten sonra eline geçirdi. Biz ise Milli Takımın Hakan Şükür'lü zamanlarındaki gibi şişir ileri Hakan indiriri, şişir ileri Semih indirir olarak uyguladık. Ama birşey oldumu hayır.

Son 10 dakikada top bi o kalede bi bu kalede gidip geldi, uzatmalardı ha GS, ha FB atacak derken bu kavga olaya noktayı koydu.

Fırat Aydınus'u sadece ortalığın karıştığı pozisyonlarda olayın içine girmeyerek, kartları iyi süzmesi iyiydi onun dışında kararlarında standart uygulayamadı.

70-90. dakikalar arası zevkli geçen bir maçtı. Onun dışında gergin ve amaçsız pasların olduğu bir oyundu. İki takımada yaramayan 1 puan ve ilk 2 ile açılan puan farkı...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bülent Korkmaz lugano karıştırdı diyo. Adam Emre yerdeyken acele etsin diye kaldırmaya çalışıyo. Artis emre aşık luganonun elini itti. Ardından Mehmet Topal diklenmeye başladı. Kendisinde değil herhalde daha maçın heyecanı geçmemiş.
    Emre Aşık mı artis şimdi ? Sen hiç Lugano'yu canlı izledin mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabri,Arda,Emre Aşık kusura bakmayın bunlar fitili ateşledi.Sabri her pozisyonda döndü Emre B.'ye saldırdı.Gerçi bu futbolculardan böyle bi maçta beklenilecek hareketler o sinir harbiyle.Ama ayıp...

Sabri'nin kart görmemesini hala daha anlayamadım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fitili atesleyen Luganonun Emreye attıgı dirsekti. Sonra olaylar oldu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

hakkaten semih ve arda milli takımın iki göz bebeği ve televizyondan gördüğüm kadarıyla 2 en iyi arkadaşdılar.. Ancak maç bitince de arda ve semihin bu hareketlerinden dolayı pişman olduğunu düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BeeTLeJuiCe
    amaçsız pasların olduğu bir oyundu.
    Bu cümleye şiddetle katılıyorum, özellikle Fenerbahçe.

Pas yapıyor gibi görünüp çok acemice, sürekli panik halinde ne topu kontrol edebiliyorlar ne doğru yere pas sürekli sert hızlı isabetsiz paslar halinde ileriye çıkmaya çalıştık ilk yarıda, fakat bu tutmayınca ikinci yarı uzun toplar ileri denedik şansımızı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Görüntüler anlatıyor herşeyi. Ortada ateşlenen bir fitil varsa, bir çok defa olduğu gibi yine, yeniden Lugano.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Eminim volkan kavgaya karışsaydı lincoln de girerdi ardından
    Emin ol en son isteyeceği şey olurdu.

''Saha içinde 90 dk küfür edip saha dışında abi diyenler çok ayıp ediyo'' Volkan Demirel.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Görüntüler anlatıyor herşeyi. Ortada ateşlenen bir fitil varsa, bir çok defa olduğu gibi yine, yeniden Lugano.
    Evet Lugano tek suçlu her zamanki gibi.Maçın başlarında ona buna saldıran Lugano idi.Maçın sonucunu kabul etmek gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Emin ol en son isteyeceği şey olurdu.

''Saha içinde 90 dk küfür edip saha dışında abi diyenler çok ayıp ediyo'' Volkan Demirel.
    Ayhan yalanladı bunu böyle bir şey olmadığını söyledi.

Ilk yarida GS daha etkiliydi bastirdi ustumuzde Gokhanin cikmasi onlari dahada rahatlatti 2. Yari cok iyi basladik gercekten 2 net pozisyonumuz vardi atsaydik farkli olacakti ama

Bu olaylar maci golgeledi yazik gercekten bu oyuncular nasil boyle seyler yapti bunlarin nasil arkadas,kardes oldugunu hepimiz bilioruz nasil boyle olaylar olabildi aklim almiyor !!!!! Su an Arda basin toplantisi yapiyor..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    mAyg volkan kişi göstermemiş ki .Direk üstüne mi alınmış ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ne şiş yandı, ne kebap.

Geçmiş olsun Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarına ...
    Şampiyonluk uzak hayal..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Bu maç Türk futbolunun ayıbıdır. Baştan aşağı yanlışlarla dolu bir maçtı.
    Yıllarca klübüne hizmet etmiş bir oyuncunu rakip takıma gitti diye bütün maç küfür etmek.
    Lugano'ya geldiği günden beri müsamağa gösteren hakemler.
    Gerekli - gereksiz herşeye itiraz eden Sabri'ye gereken zamanda kart vermemek.
    Her faulde olaya koşan 22 oyuncuya gereken müdahaleleri yapmamak(gerek hakem gerekse T.D tarafından).
    2 hafta önce beraber İspanya'ya karşı oynayan milli futbolcularımızın birbirlerine şiddetlice küfür etmeleri.
    Taraftarların sahaya attığı maddeler.
    Madem bu Dünya derbisi idi Dünyaya rezil olduk.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maça iyi başladık dedim maçın başında bir gol bulursak mükemmel olur. Kewell'ın girdiği pozisyonu Volkan çıkarmasaydı bu dedigim olabilirdi. Sonra Fener maçı dengeledi ve genelde ortasaha mücadelesi olarak geçti maç. Selçuk'un ilk yarı atılması gerekirdi fakat hakem Ümit Karan'a yaptıgı hareketi es geçti. Zaten Aragones'te mesajı aldı ve doğru bir karar olarak düşündügüm Deniz-Selçuk degişikligini yaptı ve bence zaten Deniz daha formdaydı ve onla başlaması lazımdı maça. Selçuk oyundan çıkarken neden bu kadar hırs yaptı anlamadım dogrusu.

İkinci yarıda ben Bülent Korkmaz'dan Lincoln-Ümit Karan degişikligini bekliyordum fakat biraz gecikti bence bu degişiklik. Deniz'in ortasahaya yerleşmesiyle ikinci yarıda Fenerbahçe daha çok top yapmaya başladı. İkinci yarıda Sabri ve Emre Belozoglu arasında gerginlikte oldu bence burda haksız olan Sabriydi. İkinci yarı bence futbol adına hiç birşey yoktu çünkü ilk yarı bişey yapmaya çalışan Kewell ve Baros yoruldular ve etkisiz kaldılar.

90+3'te olan olayların başrol oyuncuları atıldılar. Bence çok kötü oldu Galatasaray adına zaten defans bölümünde çok sıkıntımız vardı Emre Aşık'ta cezalı oldu sanırım ilerleyen haftalarda göbekte Hakan-Mehmet ikilisini göreceğiz. Ben Sabri neden atılmadı hala anlamıyorum bu maçta en çok atılmayı hak eden oyuncuydu bence Sabri.

Artık şampiyonluk defteri Galatasaray için kapanmıştır. Bundan sonra olsa olsa UEFA için savaşırız ama bence 5. olarak bitireceğiz ligi. Şimdiden önümüzdeki sezonun hesapları yapılmaya başlanırsa iyi olur. Şampiyonluk yolunda Beşiktaş , Sivasspor ve Trabzonspor'a başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Aygün tek bir oyuncunun dediğini söylemiyorum. Aynı şeyi Uğur'da söyledi. Ben ayhan abiyi çok seviyorum ama hiçbir zaman küfür veya saygısızlık yapmadım çünkü o benden yaşça büyük dedi. Biraz dikkat etmesi gerekiyo futbolcuların.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Bu maç Türk futbolunun ayıbıdır. Baştan aşağı yanlışlarla dolu bir maçtı.
    Yıllarca klübüne hizmet etmiş bir oyuncunu rakip takıma gitti diye bütün maç küfür etmek.
    Lugano'ya geldiği günden beri müsamağa gösteren hakemler.
    Gerekli - gereksiz herşeye itiraz eden Sabri'ye gereken zamanda kart vermemek.
    Her faulde olaya koşan 22 oyuncuya gereken müdahaleleri yapmamak(gerek hakem gerekse T.D tarafından).
    2 hafta önce beraber İspanya'ya karşı oynayan milli futbolcularımızın birbirlerine şiddetlice küfür etmeleri.
    Taraftarların sahaya attığı maddeler.
    Madem bu Dünya derbisi idi Dünyaya rezil olduk.
    Sabri dışındakilere katılıyorum. Sabri'nin hala Türk topraklarında top oynaması Galatasaray kulübünün ayıbıdır.

Arda ilk Semih'in kendisine vurdugunu soyledi

sakary Ali Misafir

Yazık ya gerçekten yazık.

Hakem zaten maçın başında olayı bitirdi.Selçuğu ilk gösterdiği sarı karttan sonra atmalıydı.Hakemin üstüne yürüdü hakem hiçbir şey yapmadı.Orada atacaktı atamadı zaten sonrası geldi.

Emre ve Sabri olayı bu ikisi ateşledi bence en başta.

Ve maçın son dakikasında Lugano ortalağı karıştıran oyuncuydu.Hemde bariz.Sen gidip adamın arkasından kafa at.Birde yukarıda bazı arkadaşlar Lugano hiçbirşey yapmamış gibi yazmış.Ben size şunu diyorum siz Emre'nin yerinde olsanız arkanızda görmediğiniz biri tarafından kafa yiyorsunuz ve o adam gelip sizi kaldırmaya geliyor sizde hiçbirşey olmamış gibi kalkacaksınız? Ben Emrenin yerinde olsam tekme tokat dalardım Semih ve Arda ikiside ayıp etti.Herkes ayıp etti.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

O olayı yaratanları hepsine yazıklar olsun.Lugano,Volkan,Arda,Semih,Kazım,Emre,Sabri,Em re vs..Zaten Lugano her zaman böyleydi..Maç içinde Emre ve Sabri birbirini yedi zaten.O ayrı çirkeflik yaptı bu ayrı.Tokatlar yumruklar falan.Ne saygı kaldı ne sevgi.Adam gibi top oynayamadınız bari kavga etmeyin..Sonuç noldu ? Dayağınızı yediniz şampiyonluk yarışından koptunuz..Maçı konuşmaya gerek yok zaten bi şey olmadı..Türk futboluna yakışmayan bir maç oldu.Hepsi gözümden düştü.Arda ve Semih'ten böyle bir şeyi beklemezdim.Sorsalar kim kavga eder diye en son söyleyeceğim bu ikili olurdu..Umarım aralarındaki sorun düzelir.Arda dedi zaten aramızda bi sorun yok yine dostluğumuz devam edicek diye..Adam gibi oynayan tek oyuncu Topal'dı.Kendisini tebrik ediyorum.İyi takıma da geçmiş olsun diyorum.Umarım bir daha bu tarz şeyler yaşanmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hani nerde ezeli rekabet ebedi dostluk. Maçtan önce sarmaş dolaş poz verende bu oyunculardı şimdi küfür edip birbirlerine vuranlarda bu futbolcular. Özellikle ben Semih Şentürk ve Arda'yı sakin oyuncular olarak bilirdim bu yaptıklarını ikisinede yakıştıramadım.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İlk yarıda Selçuk efendi be Sabri efendi oyundan atılsaydı bu hadde gelmezdi olaylar. Hani lugano şunu yaptı, arda terbiyesiz böyle, semih yumruk salladı, kaleci semihe tekme salladı vs yazmaya gerek yok. Rezaletti. Ayıp gerçekten olanlar. Tribündeki taraftardan farkı kalmamış oyuncularla başarı gelmez.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Arda ilk Semih'in kendisine vurdugunu soyledi
    Maç içinde Kameralara yansıyan yada benim aklımda kalan Semih'in ayırmak için oraya girmesi, daha sonra bi konuşmadan sonra Arda'nın yumruk atması yada atmayı denemesiydi. Saha o kadar çok karışmıştıki kameralar hepsini yakalayamamış olabilir.

Erman - Şansal ikilisine iyi malzeme çıktı bugün.

Bence selcuk oyundan atilmaliydi.buda hakemin görmezlikten geldiği bir olaydir.atilsa mac böyle olmazdi.2 tarafada yaramadi.lugano herzamanki gibi yine kavgasini cikarti.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arda ya gercekten helal olsun bunu ictenlikle soyluyorum

Adam gibi vurdum dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Evet gördğüm oaly doğru, Carlos frikik kullanmak için gerilirken Lugano Emre' ye arkadan yakalşıp kafa atıyor, hiçbirşey olmamış gibi de yürüyor. Maçı yorumlayan Tulun ve spiker de demin bunu söylediler, biz bile buradan görmedik, Lugano' nun adice bir provakasyonu var dediler. Adam kafa atıyor ve hiçbirşey olmamış gibi yürüyor. Fotoğrafı birazdan buraya koyucam da esas şu var;
    ...Benim bu maçtan anladığım Lugano, Sabri ve Emre Belezoğlu' nun çok ciddi bir şekilde cezalandırılmaları ve gerekirse aylarca futboldan men edilmelerininin gerektiği. Tüm bunların arasında Lugano' nun suçu hepsinden büyük, bu yorumum içtenlikle söylüyorum ki Galatasaray taraftarı olduğum için değil;
    Fransa bisiklet turunda yere düşen rakibini bisikletini kenara çekip beklemiş Jan Ullrich' i seyredip izleyen ve profesyonel anlamda motorspor ile uğraşan bir sporcu olarak söylüyorum... son dakikada maçta bu kadar gerilen ortamın kesinlikle farkında olan bir kişinin, Lugano' nun, maçın son dakikasında kendi takımı frikik kullanırken rakibine arkadan yaklaşıp kafa atması ve tüm bu olayları adeta barut fıçısına kibrit atarak başlatması ve üstelik bu hareketi yapıyor, kafa atıyor ve birşey yapmamış gibi yürüyor ! futbolun ayıbıdır, ben öyle adama sporcu demem, ki bana da kimse burada luganoyu savunmaya fikan kalkmasın düşüncesini kendine saklasın.. rezil herif.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Arda ya gercekten helal olsun bunu ictenlikle soyluyorum

Adam gibi vurdum dedi
    Şiddetin hiç bir şekli kabul edilebilir değildir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yahu o başlattı bu durdurdu muhabbeti şu an en gereksiz muhabbet, olayların başlangıcı çifttir bunlardan birisi sabrinin hatırlayamadığım bir futbolcumuzu boğazlaması ve selçuk'un atılmaması.

edit: kendimle çelişeyim dedim
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bakın.Kendinizi selçuk yerine koyun.Top havadan geliyor.Arkanda en son kimse yok.Topu almak için ayağını kaldırıyor,ve ümit karan direkman kafasını sokuyor.Hedef top değil sarı kart.İtiraz diyorsanızda sabri 2 kere arka arkaya atılırdı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Lugano kavganin baş mimaridir.az önce yine izledim tek suclusu o benim görusum.ama olan oldu mac bitti.2 takimada yaradimi hayir.gecmiş olsun hepimize

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri