Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?
- Voters
- 48. You may not vote on this poll
-
Galatasaray Kazanır.
-
Berabere Biter.
-
Fenerbahçe Kazanır.
-
Evet gördğüm oaly doğru, Carlos frikik kullanmak için gerilirken Lugano Emre' ye arkadan yakalşıp kafa atıyor, hiçbirşey olmamış gibi de yürüyor. Maçı yorumlayan Tulun ve spiker de demin bunu söylediler, biz bile buradan görmedik, Lugano' nun adice bir provakasyonu var dediler. Adam kafa atıyor ve hiçbirşey olmamış gibi yürüyor. Fotoğrafı birazdan buraya koyucam da esas şu var;
...Benim bu maçtan anladığım Lugano, Sabri ve Emre Belezoğlu' nun çok ciddi bir şekilde cezalandırılmaları ve gerekirse aylarca futboldan men edilmelerininin gerektiği. Tüm bunların arasında Lugano' nun suçu hepsinden büyük, bu yorumum içtenlikle söylüyorum ki Galatasaray taraftarı olduğum için değil;
Fransa bisiklet turunda yere düşen rakibini bisikletini kenara çekip beklemiş Jan Ullrich' i seyredip izleyen ve profesyonel anlamda motorspor ile uğraşan bir sporcu olarak söylüyorum... son dakikada maçta bu kadar gerilen ortamın kesinlikle farkında olan bir kişinin, Lugano' nun, maçın son dakikasında kendi takımı frikik kullanırken rakibine arkadan yaklaşıp kafa atması ve tüm bu olayları adeta barut fıçısına kibrit atarak başlatması ve üstelik bu hareketi yapıyor, kafa atıyor ve birşey yapmamış gibi yürüyor ! futbolun ayıbıdır, ben öyle adama sporcu demem, ki bana da kimse burada luganoyu savunmaya fikan kalkmasın düşüncesini kendine saklasın.. rezil herif.
Mesaj Yetkileri