Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır.

24 50.00%
  • Berabere Biter.

3 6.25%
  • Fenerbahçe Kazanır.

21 43.75%
Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 388 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [TSL 27. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Evet, paso luganoya sallayanlara bir cevap olarak söyledim onu. İkisininde yaptığının izahı yok.

Ardaya helal olsun ha? Vay be...
    Ben bu yorumdan sonra birde ah be birde sağ kroşe vursaydın az geldi o yumruk diye bir yorum bekliyorum.
    Dedigim gibi guzel kardesim, dogru soylemesine helal olsun diyorum. Yine derim ARDA TURANA HELAL OLSUN kivirmadi

Mac sonrasi konusanlari gorduk kim kivirdi kim kivirmadi

Herseyin goruntusu var Volkan ve Semih bey hicte yalan soylemeye gerek yok az Arda Turan gibi soyleseydiniz.

Lugano ve Sabri macin ilk yarisinda atilcakti ozaman bu olaylar buraya gelmezdi. Lugano Emre Asigin kafasina vuruo ilk yarida guye basina bi madde gelmesin diye cirkeflige bak. Sabri Emrenin bogazindan tutuo adami bogacak sanki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Emre aşık'a yazık oldu bosuna atıldı , Lugano geldiginden beri böyle her pisligi başlatan bir futbolcu , futbolcu demeyede dilimv armıyor , bide Semih demezmi çektim ayırmak için resmen arkadan yumruk atıyor , volkan'ında ne oldugunu biliyoruz yani ne diyelim kafayı yiyen Emre'ye 123242 maç ceza gelir , kafa atan lugano ya kulüpleri tahkime gider 2 maça iner herşey belli be
    İyice saçmalamışsın.Sanki hep Fenerliler suçluymuş gibi yazmışsın.Gören sırf Fenerliler ortalığı karıştırdı sancak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Roberto Carlos'ta tribüne sus işareti yaptı Lig Tv kameraları onuda gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Kimseye terbiyemi bozmadım ama benim yazdığım mesaja birisi böyle mesaj yazarsa düşünürüm. Lafını bilde konuş !

İzlemediğin birşey için konuşma. Bu hareketi kalesine giderken yapıyo. Yani Fenerbahçe taraftarı vardı kale arkasında. Kapalı tarafına dönüpte birşey yaptığı yok. Saçma sapan şeyler söylemeyin.

Isocan, eger sen Volkan'in bunu art niyetle yapmadigini düsünüyorsan, ya cok safsin yada takimini koruma hissine kapildin.
    Volkan'in bi tipine bak, oradan bile anlasiliyor ne yapmaya calistigi.
    Burada kimse kimseyi kandiramaz, cocuk yok burada.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Volkan'a da yazıklar olsun..
    Arkadaşım niye yazıklar olsun söylesene ! Ne yaptı adam ?

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Videonun tamamını koyda izleyelim o zaman
    Maratonda canlı yayında gösterdiler. Videoda apaçık gözüküyo Volkan kalesine doğru gidiyo. O Kavgada Volkan olsaydı sadece Emre Aşık burnu kanamazdı ve Volkan önceki olaylarından dolayı çok ceza alırdı. O yüzden kalesine döndü.

Baran adam kalesine dönüyo yapmayın Allah aşkına. Herkesin böyle bir problemi her an olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu fotoğraflarla hiçbirşey belli olmaz. Bi zahmet açın televizyonu canlı canlı tamamını izleyin.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Birde bu Lugano için pankart asanlar var , yazıklar olsun.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Lugano'ya alıştık artık her derbi böyle hareketler ki resimlerdede açıklanmış ne yaptıgı.Olan emre aşık'a oldu boş yere kırmızı verdiler adama.

Ahmet Cakar fena sinirlendi Mahmut Ozgenere ates puskuruyor maca gelmedi diye Kurtlar Vadisi falan karistirdi

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Volkan kalesine dönerken kaşıdığı için Galatasaray seyircisi tahrik olmuş o yüzden çıkmışlar tribünün önündeki yere..

Galatasaraylı, Lugano Semih. Fenerbahçelisi Sabri - Arda - Emre aşık suçluyo
    Volkanin surat ifadesine bakan anlamasi lazim normalde adamin tribünlere yapmadigini, tribünlere yapan nouma gibi yapar.

Ardayada yaziklar olsun ermaninda dedigi gibi aile terbiyesi pek alamamis. Yasca büyügü Semihe yumruk atiyor. Sonrada kamplarda semih abi diyor. volkan demirel ve ugur boral cok iyi dedi, dostluklari demek sahteymis

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lugano'nun attığı kafa da kim suçlu ? Emre'nin arkası dönük, itişme yok, mesafe var. Adam geliyor, önce kendi takımına ihanet ediyor, senin takımın hücum da ne kafa atıyorsun. Sonra herşeyi berbat ediyor. Carlos'un çektiği şut gol olsa, bütün Fenerbahçelilerin Lugano'ya bakışı nasıl olacaktı, çok merak ediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Durup dururken kimse orasını burasını kasımaz. Volkan o hareketi tribüne yaptı. Tribündekilerin dedikleri de bu yönde.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yaşça küçük diye , abi diyor diye kimse kimseyi ezemez , eger abisi arkadan vuruyorsa yedigi yumruklarıda küfürlerede itiraz etmiyecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Kavgada Volkan olsaydı sadece Emre Aşık burnu kanamazdı
    birader sen ne dediğinin farkında değilsin heralde, neymiş, Volkan orada olsa Emre' nin sadece burnu kanamazmış. Klavye başındayken fazla geliyor heralde adrenalin. çıkın soluklanın, ne yazdığınızın farkına varın. ring sandınız heralde çimi. akıl fikir..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Volkanın tahrik etme amaçlı yaptığını hiç sanmıyorum..Suratındaki ifadeden de belli.. Düzgün bi futbolcu yapmaz zaten bunu..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Birde bu Lugano için pankart asanlar var , yazıklar olsun.
    Pankartın küçüklüğünden dolayı biz de şikayetçiydik.

Futbol adına derbiye yakışır kalitede bir maç olmadı. Fenerbahçe'de Emre ve Selçuk defansif açıdan iyilerdi, görevlerini yerine getirdiler. Fenerbahçe'de bir revizyondan bahsedilecekse bu revizyon Deivid'le başlamalı. Tamam geçen sene bizi çok önemli noktalara taşıdı fakat fazla duygusallık takıma zarar veriyor. Galatasaray'da göze batan isim Kewell'dı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Laflara bak ya Sakin olun yazıcağınız şeyi 3 kere düşünün öyle yazın. Sonra ortaya komik laflar çıkıyor.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

erman toroğlu kuralları geçerli sanırım bu dünyada
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    Volkanin surat ifadesine bakan anlamasi lazim normalde adamin tribünlere yapmadigini, tribünlere yapan nouma gibi yapar.

Ardayada yaziklar olsun ermaninda dedigi gibi aile terbiyesi pek alamamis. Yasca büyügü Semihe yumruk atiyor. Sonrada kamplarda semih abi diyor. volkan demirel ve ugur boral cok iyi dedi, dostluklari demek sahteymis
    Ermannın zaten tüm lafları doğru demi. Adam sürekli saçma sapan konuşuyor.

Ayrıca Arda bu lafa cevap verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O Kavgada Volkan olsaydı sadece Emre Aşık burnu kanamazdı ve Volkan önceki olaylarından dolayı çok ceza alırdı.
    Pardon ? Ne yapardı ki Volkan, kafa mı atardı yoksa ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Söylediğiniz laflara dikkat edin beyler.. Bundan sonra hakaret kullanan karşılığını alır.. Kim olursa olsun ona göre..

Bu ilk ve son uyarımdır.. İpin ucu kaçmaya başladı..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Lugano, Volkan..

Bunlar olayları ateşleyen ve devamını getirenler oldu. Aslan gibi karşılığını verip gerçekleri söyledik en azından..

Kıvırmadık sarı-lacivertliler gibi..
    Sana artık cevap verecek birisi yok. Dengesiz olduğunu artık garantiledin.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Durup dururken kimse orasını burasını kasımaz. Volkan o hareketi tribüne yaptı. Tribündekilerin dedikleri de bu yönde.
    Emre yapma Allah aşkına adam neresini kaşıyacağınımı düşünecek sahada. Kavga çıkmış adam kalesine giderken yapıyo. Tekrar söylüyorum bu hareketi Galatasaray tribünlerine bakmıyo bile. O tarafa dönüp yapsa en ağır şeyleri söylerim ama kalesine gidiyo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    erman toroğlu kuralları geçerli sanırım bu dünyada
    Öyle olmuşta haberimiz yok

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Galatasaray'da göze batan isim Kewell'dı.

Evet çok kötüydü (: Pasları falan bitiriciliği iyi değildi.Sonları iyi bitiremedi yoksa çok farklı olabilirdi maç.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yeter ama artık.Bu adamı biri durdursun!Daha neler gelecek bekliyorz

Ayrıca ne Luganoy'muş aynı mesaj gene 10larca kez yazılmaya başlandı.Anladık derdinizi,sakin...

Nedense her hafta böyle tavirlar sergiliyorsun. Ortaligi karistiriyorsun, provakatif mesajlar yaziyorsun, ondan sonra da "biri bunu durdursun" , " yönetim nerede " gibi mesajlar yazarak, kisilerin ceza almasini sagliyorsun.
    Burada herkesin sinirleri bozuk, böyle mesajlar yazarak ortami daha da kizistirma.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Baros iyiydi maçta, kewell ise biraz yorgun düştü. Mehmet topal süper pozisyonlar kesti
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Pardon ? Ne yapardı ki Volkan, kafa mı atardı yoksa ?
    Bütün mesajımı oku sonra bana cevap ver. Volkan'ın cüssesinde bir oyuncu yok sahada. Volkan kavgaya girseydi çok kişi zarar görerdi orda.

O Kavgada Volkan olsaydı sadece Emre Aşık burnu kanamazdı ve Volkan önceki olaylarından dolayı çok ceza alırdı. O yüzden kalesine döndü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Nedense her hafta böyle tavirlar sergiliyorsun. Ortaligi karistiriyorsun, provakatif mesajlar yaziyorsun, ondan sonra da "biri bunu durdursun" , " yönetim nerede " gibi mesajlar yazarak, kisilerin ceza almasini sagliyorsun.
    Burada herkesin sinirleri bozuk, böyle mesajlar yazarak ortami daha da kizistirma.
    Baran yapma Allah aşkına.Gene suçlu ben oldum.Her sayfada Lugano'ya sövmeler.Volkan'a pislik demeler falan bunlarada mı ben sebep oldum?Kimin ne olduğu belli sadece bu maç konularında değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ümit Karan'ın yine varlıgı yoklugu belli degildi...

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri