Galatasaray Kazanır.
Berabere Biter.
Fenerbahçe Kazanır.
Bune yahu yap yap özür dile böyle gitmez bu işler.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Originally Posted by Alicanfmfan Bune yahu yap yap özür dile böyle gitmez bu işler. lafim sana deyil yanlis anlama. Bazilari Ardaya "helal olsun, aslan, adam gibi adam" diyordu kabul etdi diye, bakalim simdi ayni kisiler lugano icin aynisini diyebiliceklermi
Originally Posted by Alicanfmfan Bune yahu yap yap özür dile böyle gitmez bu işler. Tabikide gitmez ama en azından bazıları gibi yalan söylemiyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by Alicanfmfan Bune yahu yap yap özür dile böyle gitmez bu işler. Arda yaptım deyince aferim be olgun çocuk, lugano yaptım deyince bıdı vıdı p.s. acaba arda ve semih milli takımdan ceza alacak mı*
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Originally Posted by EreN Arda yaptım deyince aferim be olgun çocuk, lugano yaptım deyince bıdı vıdı Ben Arda'ya helal olsun , yürü be adamım dedim mi _?
Originally Posted by EreN p.s. acaba arda ve semih milli takımdan ceza alacak mı* milli takım bu durumdayken o yemez eren..