Luganoyada Arda ya dedigim helal olsunun aynisini soyluyorum kivirmadi
Yaptiginin cezasini biliyor ikiside ama Semih , Volkan ve Sabri daha goremediler gercekleri
Galatasaray Kazanır.
Berabere Biter.
Fenerbahçe Kazanır.
Luganoyada Arda ya dedigim helal olsunun aynisini soyluyorum kivirmadi
Yaptiginin cezasini biliyor ikiside ama Semih , Volkan ve Sabri daha goremediler gercekleri
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Y8ajfH9iB7M[/YOUTUBE]
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Lugano türkmü ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dünyanın önemli derbileri hep kavgalı takımlar arasında olanlardır. Bu derbi nin bukadar çok duyulması bu kavgalar sayesinde (yada yüzünden) oldu. İtalya ligindeki derbiler sürekli kavgalı takımlar arasında mesela.
Last edited by Nedvedmania : 13.Nisan.2009 at 00:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gerçekten helal olsun sana abi. Türk futbolunu tek kalemde bitirebildin ''amatör'' gibi bir laf kullanabildin tek fotoğrafa.
Bu olayların daha fazlası avrupa ülkelerinde de oluyor. En yakın örnek İtalya'yı verebilirim. Dünyanın bir çok ülkesinde de olan olaylar.
Evet, kara bir gece olabilir. Olayı bu kadar abartmanıza saatlerce anlam veremiyorum. Çıkan olay her derbide olan itişmeler kartlar kavgalar ama ne olduysa bu gece oldu 2 saatte Türk futbolunu Türk sporcuları yerle bir ettiniz gerçekten hepinize helal olsun. Hayretler içinde 2 saattir sizi izliyorum buradan.
İstediğiniz kadar tepki gösterebilirsiniz, lafımın arkasındayım.
Sahada yapılanların bir farklısını burada forumda yapıyorsunuz.