Takimda hersey rayina oturmaya basladi. Ligin zirvesindeki Brescia ve Bari'de puan kaybedince zirveye daha yakin olmak adina simdiki Ligde kalma mucadelesi veren Avellino ile oynuyoruz. Hedef Mutlak galibiyet.

Simdi sirada ligin favorisi ancak 8. sirada bulunan Empoli deplasmani. Hedef tabikide galibiyet

Simdi evimizde oynayacagiz ama rakip cezasindan dolayi 2 puan eksik baslamasina ragmen 5. sirada bulunan ve Serie A yi en az benim kadar isteyen bir ekip : ASCOLİ

Bu hafta menajerini kovan Livorna'ya ucuyoruz. Acikcasi korkuyorum cunku genelde menajer degisikliklerinde takim bir farkli oynuyor.

Bu arada temsilcilerimiz UEFA Kupası 2. turunda rakip tanimiyor.

Simdi yine zorlu bir deplasmana Piacenza ya gidiyoruz. Hislerim serinin buraya kadar oldugu ama varimizi yogumuzu ortaya koyarak galip gelmek istiyoruz..

Milli mac nedeniyle sahamda oynayacagim mac ertelenince ust uste 3 deplasman macina cikmak zorunda kaldim. Simdiki deplasman oldukca zor. rakip 5. Siradaki triestina

Ust uste 3 deplasman macinida kazandik. Muthis bir form yakaladik. Bu formun karsiliginda bu sezon ilk defa liderlik koltuguna oturduk. Bundan sonrada birakmaya niyetimiz yok...

Simdi eve donme vakti. Rakip Vicenza