yabancı bomba dediğin Mamadou Sakho mu yoksa hocam
Originally Posted by mangi yabancı bomba dediğin Mamadou Sakho mu yoksa hocam Mamadou Sakho yu oldursen gelmez. Adamin gozu cok yukseklerde Ayrica onu almak icin banka soymak gerekir...
TURKCELL SUPER LİG 20.HAFTA bu seneyi artık çöpe attık...
Originally Posted by tolga_001 hocam neyaptın ya sakho milan'da ben ismi vereyim sakınca görmüyorum roy makaay Valla been birsey yapmadim. Adami almak icin en az 10 MN € bayilman gerekiyor. Kaldi ki sende o butce ve bayildin, bu itibarle senin takima gelmez
Originally Posted by MaliKaya Mamadou Sakho yu oldursen gelmez. Adamin gozu cok yukseklerde Ayrica onu almak icin banka soymak gerekir... hocam neyaptın ya sakho milan'da ben ismi vereyim sakınca görmüyorum roy makaay . . . Birleştirilen Mesaj: Originally Posted by Haygary cem uzan sülalesiyle amerikayı soymuş adam bankayı mı soyamuyacak hocam yok yaa cok cimri bizim baskan ciddi ciddi cem uzan'a teklif götürücem baskanlık için Şimdiki baskan kamyoncu
Last edited by tolga_001 : 13.Nisan.2009 at 18:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Forum Rules