-
Yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar....
Yeni sezon oncesi tatil yaparkene şezlongumda uzanip Miami gunesinin tadii cikarirken ceptelefonum caldi (nasil bir kazma şezlongda uzanirken cep telefonunu yanina alir ki
) ve arayan Tommaso Ghirardi idi.
Ghirardi : Mehmet'im nasilsin iyimisin
Ben : Saolasinn patron sayende iyiyim. verdigin paralari eziyorum.
Ghirardi : İyi fazla ezme biriktir. Cunku basarisiz olursan seni kapi onune koyunca rezil olmani istemem.
Ben : Aman patron olurmu hic oyle sey. Bu sezon daha basarili olacagiz.
Ghirardi : O zaman Acilen bir ucaga atla gel ve yeni sezon oncesi butceyi ve hedefleri belirleyelim.
Ben : Belirleyelim belirleyelim de en azindan tatilimi bitireyim...
Ghirardi : Tabi aslanim tabi. Sen tatilini bitir. Hatta hic donme sen tatilden. (Kukreyerek) Hemen ilk ucaga atla gel. Yoksa hic gelme....
Ben : Tamam patron kizma hemen geliyorum (Malum ekmek parasi
)
Ertesi sabah klup binasina giderek patronun kapisini caliyorum
Tak Tak Tak,
Ghirardi : Gel
Ben : ESSelamunaleykum patron
Ghirardi : Ve Aleyna Aleykumselam Mehmet'im gel iceri kapida durma (Benden ogrendi
)
Ben : ee nasilsin iyimisin patron
Ghirardi : Iyiyim tesekkur ederim. Hemen sadede gecelim. Yeni sezon oncesi bana hedefini soyle bakim
Ben : SAMPİYONLUK
Ghirardi : Hadi len... (Yemedi
)
Ben : Tamam patron kizma, o zaman avrupa kupalarina katilacak bir pozisyon aliriz.
Ghirardi : Olm cok ucuyorsun, Sen kumede tut takimi yeter. Simdi sana 20 Milyon TL veriyorum. Bak Avro yada Dolar da degil, TL. Sana 45 MN TL Maaş bütçesi.
Ben : Aman patron 20 Milyon TL nedir. Sen maas butcesini dusur transfer but
cesi ver. Hem sen kumede tut diyorsun ben avrupa kupası mucadelesi diyorum, olmuyor ama
Ghirardi : Tamam len aglama. Sana 6 MN TL daha veririm, eder 26 Mn TL transfer butcesi 45 MN TL de maas butcesi, dahada zirnik koklatmam. Ha eger avrupa kupasina katilamazsan 6 MN TL yi maasindan keserim ona gore.
Ben : Iyide patron ben simdi senelik 5oo milyar aliyorum, eger katilamazsam 12 sene boyunca beles mi calisacam.
Ghirardi : Yok, yeni teknik direktorun ayakkabisini silersen arada bir bahsis verir sana.
Ben : Ayip ama patron, kalbimi kiriyorsun
Ghirardi : Tamam tamam kizma hemen, ama hedefine ulasamazsan kalbini degil kafani kirarim!!! Simdi git ve transfer calismalarina basla...
Mesaj Yetkileri