Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır.

24 50.00%
  • Berabere Biter.

3 6.25%
  • Fenerbahçe Kazanır.

21 43.75%
1 ile 30 arası toplam 388 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [TSL 27. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

tabi canim tek suclu Aziz. Daha oyuncular isinmaya ciktiklari andan itibaren kufur eden ortami geren taraftarlarin hic sucu yok. Mac icinde itirazlara, sert hareketlere, tartismalara musama gosteren hakeminde sucu yok. Birbirlerine kufur eden futbolcularinda sucu yok. Maca cikan oyunculari, asin-kesin, vurun-kirin, parcalayin bu maci kazanin diye motive edenlerinde sucu yok. ne olduysa hep bu aziz yuzunden oldu!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    tabi canim tek suclu Aziz. Daha oyuncular isinmaya ciktiklari andan itibaren kufur eden ortami geren taraftarlarin hic sucu yok. Mac icinde itirazlara, sert hareketlere, tartismalara musama gosteren hakeminde sucu yok. Birbirlerine kufur eden futbolcularinda sucu yok. Maca cikan oyunculari, asin-kesin, vurun-kirin, parcalayin bu maci kazanin diye motive edenlerinde sucu yok. ne olduysa hep bu aziz yuzunden oldu!
    Bravo yani Benim sözümden böyle birşey anladınya helal olsun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sende kusura bakma Cihan ama yazdığın mesajda direk Aziz Yıldırım'ı suçladığın anlaşılıyor. Belki de en suçsuz kişi bu olaylarda Aziz Yıldırım. Adanan Polat'ın yaptığı gibi maç sonu çıkıp ona buna sallasa neler neler denirdi Aziz Yıldırım için düşünemiyorum, bu halini eleştiriyorsan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sen ne dediğini bilmiyosun o zaman. Senin yazdığın şey bu ve ondan çıkarılacak tek sonuçta o yazılandı.

Eğer Aziz yıldırım Adnan Polatın yemek teklifini kabul etseydi bence bunların hiç biri olmazdı.
    Herkesin ağzından gazetelerde demeç yayınlanmaya başlandı. Arda - Sabri - Ayhan söylediler veya söylemediler bilmiyorum ama artık saçmalamaya ve sıkmaya başladılar. TFF şu anda bu futbolculara 3 maç verip onları ödüllendirirse yazıklar olsun. Lugano - Arda 5 maç - Semih 4 Maç - Emre Aşık 2 maç - Sabri 1 Maç - Emre Belözoğlu 1 maç - De Sanctis 1 maç ceza almalı ve kuluplerde vereceği para cezasıyla rengini belli etmeli. Yoksa koçum, helal olsun denerek devam edilirse bu iş iyice çığrından çıkar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Mesaj Yetkileri