Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?
- Voters
- 48. You may not vote on this poll
-
Galatasaray Kazanır.
-
Berabere Biter.
-
Fenerbahçe Kazanır.
-
Maç günü yenecek yemeğe futbolcular nasıl katılır yahu ya da maçtan 1 gün önce yenecek yemeğe. Hem futbolcular birlikte olunca bu olaylar olmazdı yorumuna da katılmıyorum daha 3-4 gün önce hep beraber bir açılışa katılmışlar. Semih ve Arda yan yana, mutlular. 1 hafta önce milli takımda aynı ortamdaydılar, 3 öğün beraber yemek yediler.
Aziz Yıldırım stada gelmez suçlu, stada gelir suçlu, yemeğe gelmez suçlu. Kavga çıktı sorumlusu Aziz Yıldırım. Ne güzel. Bu sene gördünüz mü Fenerbahçe'yi hiç gerginlik çıkarırken ya da çok kötü geçen sezonda kendini kurtarmak için hakem hatalarının olduğu maçlardan sonra bile açıklama yaptığını? Geçmiş seneleri konuşmuyorum ama bu sene sezon başında konuşulmasın kararı alındı ve buna uyuyor Fenerbahçe.
Aziz Yıldırım'ın maç günü yemeğe gelmemesinin nedeni de takımla birlikte stada gidecek olması. Gerçi bir işe yaramadı.
Şimdi beklentim Lugano ile sözleşme imzalanmasın, PFDK'nın vereceği cezaya itiraz edilmesin, diğer oyuncularla birlikte bu olaylara karışan herkese para cezası verilsin. Fenerbahçe yönetiminden beklediğim bu. Bu yapılanlardan sonra afferim, koçum benim yaklaşımı hem olaylara karışan futbolculara hem de futbolumuza zarar verecektir.
Mesaj Yetkileri