bence lugano, arda ve semih sezonu kapatmalıdır. yani sezon bitene kadar cezalı duruma düşürülmelidir. emre aşık bu dörtlü arasında en az ceza alacaklardandır.

ayrıca sabri, emre belözoğlundan daha fazla cezayı hakediyor çünkü saha içindeki bu olayların başlamasına daha 2. dakikada zaten yan hakem yaptığı el kol hareketleriyle başlamıştır. o yüzden en az 5 maç sabriye 3 maç emre belözoğlu'na verilmelidir.

yaptıkları hareketlerden ötürü de colin kazım, de sanctis, volkan demirel ve daha kimler yaptıysa 1er 2şer maç cezalandırılmalıdır.

amaç ağır cezalar verip bi daha böyle bişey olmasını olabildiğince engellemek olmalıdır bence. yoksa tutup da bu hareketlerden ötürü lugano, semih, arda ve emre 4lüsüne 3-4 maç ceza vereceksen onları ödüllendirmiş olursun ve bundan sonra da artık her derbide böyle şeyler çok rahat görülür.

Quote Originally Posted by Sekopej
Şimdi beklentim Lugano ile sözleşme imzalanmasın, PFDK'nın vereceği cezaya itiraz edilmesin, diğer oyuncularla birlikte bu olaylara karışan herkese para cezası verilsin. Fenerbahçe yönetiminden beklediğim bu. Bu yapılanlardan sonra afferim, koçum benim yaklaşımı hem olaylara karışan futbolculara hem de futbolumuza zarar verecektir.
Serkan'a kesinlikle katılıyorum. fenerbahçe yönetiminin luganoya ve olaylara karışan diğer oyunculara ağır para cezası vermesi gerekiyor. keza galatasaray yönetiminin de. özellikle sabriye sağlam uyarı ve ceza vermeleri gerekiyor.

ha ama sen yeri geldiğinde bu adamı bile galatasaray gibi bi kulüpte kaptan olarak sahaya çıkartıyosan, kaptanlık pazubandını ona veriyosan bu sonuçlara da katlanacaksın tabi. sabriyi bu hale getiren bi bakıma galatasaray yönetimidir bence. sabri kim ki böyle bi takımda kaptan olabiliyor anlamıyorum ben?