Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır.

24 50.00%
  • Berabere Biter.

3 6.25%
  • Fenerbahçe Kazanır.

21 43.75%
Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213
361 ile 388 arası toplam 388 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [TSL 27. Hafta]

Umuyorumki Galatasaraylilarda boyle aciklama yapar ve ortam biraz yumusar .

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Umuyorumki Galatasaraylilarda boyle aciklama yapar ve ortam biraz yumusar .
    Galatasaray Yönetimi tarafından futbolculara yasak getirildi dün maç çıkışı açıklamalardan sonra. ama bu karar değişir mi bilemem.

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    Galatasaray Yönetimi tarafından futbolculara yasak getirildi dün maç çıkışı açıklamalardan sonra. ama bu karar değişir mi bilemem.
    Hee yeni duydum daha bakalim belki gelir bir aciklama

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bence iki takım bir yemek yemeli sonra da ortak bir açıklama güzel gider.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Aziz Yıldırım Adnan Polatın GS adasındaki yöneticiler arasında olacak yemek daveti reddetmişti.
    2 Takım oyuncularının olacagı bir yemek cok daha imkansız Tabi bu sadece Aziz Yıldırımdan degil 2 takım tarafından da imkansız olur.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    sağlam kaynaklardan aldığım habere göre aziz yıldırım - adnan polat ikilisi maç sonrasında yemek yemişler zaten. bilemem artık ne konuşuldu. siz düşünün gerisini.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Eğer Aziz yıldırım Adnan Polatın yemek teklifini kabul etseydi bence bunların hiç biri olmazdı. O yemeğe futbolcularda katılsaydı belki uzun sürecek bir dostluğun başlangıcı olabilirdi. Ama Aziz Yıldırım mazeret bildirerek (bu mazeret ne onuda bilen yok) yemeği reddetti. Ve Sonra benim istediğim biryerde belki yeriz dedi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

tabi canim tek suclu Aziz. Daha oyuncular isinmaya ciktiklari andan itibaren kufur eden ortami geren taraftarlarin hic sucu yok. Mac icinde itirazlara, sert hareketlere, tartismalara musama gosteren hakeminde sucu yok. Birbirlerine kufur eden futbolcularinda sucu yok. Maca cikan oyunculari, asin-kesin, vurun-kirin, parcalayin bu maci kazanin diye motive edenlerinde sucu yok. ne olduysa hep bu aziz yuzunden oldu!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç günü yenecek yemeğe futbolcular nasıl katılır yahu ya da maçtan 1 gün önce yenecek yemeğe. Hem futbolcular birlikte olunca bu olaylar olmazdı yorumuna da katılmıyorum daha 3-4 gün önce hep beraber bir açılışa katılmışlar. Semih ve Arda yan yana, mutlular. 1 hafta önce milli takımda aynı ortamdaydılar, 3 öğün beraber yemek yediler.

Aziz Yıldırım stada gelmez suçlu, stada gelir suçlu, yemeğe gelmez suçlu. Kavga çıktı sorumlusu Aziz Yıldırım. Ne güzel. Bu sene gördünüz mü Fenerbahçe'yi hiç gerginlik çıkarırken ya da çok kötü geçen sezonda kendini kurtarmak için hakem hatalarının olduğu maçlardan sonra bile açıklama yaptığını? Geçmiş seneleri konuşmuyorum ama bu sene sezon başında konuşulmasın kararı alındı ve buna uyuyor Fenerbahçe.

Aziz Yıldırım'ın maç günü yemeğe gelmemesinin nedeni de takımla birlikte stada gidecek olması. Gerçi bir işe yaramadı.

Şimdi beklentim Lugano ile sözleşme imzalanmasın, PFDK'nın vereceği cezaya itiraz edilmesin, diğer oyuncularla birlikte bu olaylara karışan herkese para cezası verilsin. Fenerbahçe yönetiminden beklediğim bu. Bu yapılanlardan sonra afferim, koçum benim yaklaşımı hem olaylara karışan futbolculara hem de futbolumuza zarar verecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    tabi canim tek suclu Aziz. Daha oyuncular isinmaya ciktiklari andan itibaren kufur eden ortami geren taraftarlarin hic sucu yok. Mac icinde itirazlara, sert hareketlere, tartismalara musama gosteren hakeminde sucu yok. Birbirlerine kufur eden futbolcularinda sucu yok. Maca cikan oyunculari, asin-kesin, vurun-kirin, parcalayin bu maci kazanin diye motive edenlerinde sucu yok. ne olduysa hep bu aziz yuzunden oldu!
    Bravo yani Benim sözümden böyle birşey anladınya helal olsun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sende kusura bakma Cihan ama yazdığın mesajda direk Aziz Yıldırım'ı suçladığın anlaşılıyor. Belki de en suçsuz kişi bu olaylarda Aziz Yıldırım. Adanan Polat'ın yaptığı gibi maç sonu çıkıp ona buna sallasa neler neler denirdi Aziz Yıldırım için düşünemiyorum, bu halini eleştiriyorsan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sen ne dediğini bilmiyosun o zaman. Senin yazdığın şey bu ve ondan çıkarılacak tek sonuçta o yazılandı.

Eğer Aziz yıldırım Adnan Polatın yemek teklifini kabul etseydi bence bunların hiç biri olmazdı.
    Herkesin ağzından gazetelerde demeç yayınlanmaya başlandı. Arda - Sabri - Ayhan söylediler veya söylemediler bilmiyorum ama artık saçmalamaya ve sıkmaya başladılar. TFF şu anda bu futbolculara 3 maç verip onları ödüllendirirse yazıklar olsun. Lugano - Arda 5 maç - Semih 4 Maç - Emre Aşık 2 maç - Sabri 1 Maç - Emre Belözoğlu 1 maç - De Sanctis 1 maç ceza almalı ve kuluplerde vereceği para cezasıyla rengini belli etmeli. Yoksa koçum, helal olsun denerek devam edilirse bu iş iyice çığrından çıkar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Lugano sezonu bitirir böylece. sezon sonu sözleşme de imzalamaz. alacağı ceza sayesinde bol bol gelen tekliflerle görüşür. fenerbahçeli taraftarlar lugano'nun resmini koyuyor ama yaptığı bir nevi ihanettir bence. lige neredeyse havlu atmışsın, edu yok, defans sana bel bağlamış sen de bir melek gibi maç sonunda açıklama yap dayanamadım diye. sudan çıkmış ak kaşık sanki. neyse iyidir iyi.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bence lugano, arda ve semih sezonu kapatmalıdır. yani sezon bitene kadar cezalı duruma düşürülmelidir. emre aşık bu dörtlü arasında en az ceza alacaklardandır.

ayrıca sabri, emre belözoğlundan daha fazla cezayı hakediyor çünkü saha içindeki bu olayların başlamasına daha 2. dakikada zaten yan hakem yaptığı el kol hareketleriyle başlamıştır. o yüzden en az 5 maç sabriye 3 maç emre belözoğlu'na verilmelidir.

yaptıkları hareketlerden ötürü de colin kazım, de sanctis, volkan demirel ve daha kimler yaptıysa 1er 2şer maç cezalandırılmalıdır.

amaç ağır cezalar verip bi daha böyle bişey olmasını olabildiğince engellemek olmalıdır bence. yoksa tutup da bu hareketlerden ötürü lugano, semih, arda ve emre 4lüsüne 3-4 maç ceza vereceksen onları ödüllendirmiş olursun ve bundan sonra da artık her derbide böyle şeyler çok rahat görülür.

Quote Originally Posted by Sekopej
    Şimdi beklentim Lugano ile sözleşme imzalanmasın, PFDK'nın vereceği cezaya itiraz edilmesin, diğer oyuncularla birlikte bu olaylara karışan herkese para cezası verilsin. Fenerbahçe yönetiminden beklediğim bu. Bu yapılanlardan sonra afferim, koçum benim yaklaşımı hem olaylara karışan futbolculara hem de futbolumuza zarar verecektir.
    Serkan'a kesinlikle katılıyorum. fenerbahçe yönetiminin luganoya ve olaylara karışan diğer oyunculara ağır para cezası vermesi gerekiyor. keza galatasaray yönetiminin de. özellikle sabriye sağlam uyarı ve ceza vermeleri gerekiyor.

ha ama sen yeri geldiğinde bu adamı bile galatasaray gibi bi kulüpte kaptan olarak sahaya çıkartıyosan, kaptanlık pazubandını ona veriyosan bu sonuçlara da katlanacaksın tabi. sabriyi bu hale getiren bi bakıma galatasaray yönetimidir bence. sabri kim ki böyle bi takımda kaptan olabiliyor anlamıyorum ben?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Arda Turan
    Pazar gecesi Ali Sami Yen Stadı’nda maçın bitimine doğru yaşanan istenmeyen olaylar beni de derin üzüntüye boğmuştur. Özellikle Milli Takım ve Fenerbahçe’den her zaman ağabey olarak gördüğüm, sevdiğim ve ailesiyle görüştüğüm Semih Şentürk ile istemeden ve düşünmeden içine düştüğümüz durum ve ortaya çıkan fotoğraf hiç bir zaman arzu etmediğim ve hiçbir zaman onaylayamayacağım görüntülere neden oldu.

Gerek kişiliğim gerekse futbol kimliğime yakışmayan bu olayın içinde Semih Şentürk’le birlikte olumsuz olarak anılmak bizim gibi birbirine saygı ve sevgisi tartışılmaz iki oyuncunun görebileceği en büyük cezadır diye düşünüyorum. Semih Şentürk’ün içten açıklaması ve yaklaşımı içinde hissettiklerini ben de onun gibi bir ağabeyim için düşünüyorum. Saha içinde yaşanan olumsuzlukların saha içinde kalması gerektiğini biliyorum. Kimin haklılığından çok dostluğumuzun, ağabey-kardeş ilişkimizin devamının önemli olduğu bilincinde yaşananlardan dolayı tüm spor kamuoyundan ve Türk halkından özür dilerim. Ayrıca Semih Şentürk ile bugüne kadar gelen inanılmaz dostluğumuzun asla tükenmeyeceğini buradan belirtirken, ona olan sevgi ve saygımın ise sonsuza kadar süreceğinin bilinmesini isterim.

Öte yandan bugünkü Milliyet Gazetesi’nde “Vicdanım rahat” başlığı altında yer alan haberdeki cümlelerin bana ait olmadığını ve tamamen asılsız olduğunu belirtirim.

Saygılarımla,
    daha önce de konuştuğumuz gibi semih'ten sonra arda da bir özür mesajı yayınladı galatasaray'ın internet sitesinden.
    Last edited by tombul taho : 14.Nisan.2009 at 17:06

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Türkiye Futbol Federasyonu
    Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği basın toplantısı sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilen isimleri ve gerekçelerini açıkladı.

PFDK'ya sevkedilen isimler ve gerekçeleri şu şekilde;

-Galatasaray Spor Kulübü, taraftarlarının tezahüratı ve çıkan olaylar nedeniyle;

-Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirli olarak;

-Emre Aşık, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Arda Turan, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Sabri Sarıoğlu, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirsiz olarak;

-Diego Lugano, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Semih Şentürk, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Volkan Demirel, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirsiz olarak; PFDK'ya sevkedildiler.
    tedbirli ve tedbirsiz arasındaki farkı bilen arkadaşlar varsa ve bizleri bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim

ben de sanctis ve colin kazim'i da sevk ederler diye tahmin ediyodum ama etmediler. enteresan... biz yanlış görmüşüz o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tedbirli sevk edillirse ceza çıkana kadar maçlarda forma giyemiyo oyuncular veya yöneticiler maçlara gidemiyo.

Tedbirsiz olunca takımla maça gelip, maça çıkabiliyolar
    .

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    tedbirli ve tedbirsiz arasındaki farkı bilen arkadaşlar varsa ve bizleri bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim

ben de sanctis ve colin kazim'i da sevk ederler diye tahmin ediyodum ama etmediler. enteresan... biz yanlış görmüşüz o zaman
    Tedbirli : PDFK'ya tedbirli olarak sevkedilen futbolcular haftasonu oynanacak olan macta oynayamazlar, cezalari baslamistir sevk edildikten sonra.

Tedbirsiz : Persembe gününe kadar tedbirsiz olarak Pdfk'ya sevk edilen futbolcular hakkinda bir karar cikmazsa, bu haftaki macta oynayabilirler.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    kluplerin puanlarini silsinler gor bak o zaman yonetimler futbolculara nasil ceza yagdirir
    Abi zaten koptuk şampiyonluktan daha ne silicekler (: Birimiz BJK diğerimiz Sivas olsa silseler zaten Türkiye ayağa kalkardı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Tedbirli sevk edillirse ceza çıkana kadar maçlarda forma giyemiyo oyuncular veya yöneticiler maçlara gidemiyo.

Tedbirsiz olunca takımla maça gelip, maça çıkabiliyolar
    .
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tedbirli : PDFK'ya tedbirli olarak sevkedilen futbolcular haftasonu oynanacak olan macta oynayamazlar, cezalari baslamistir sevk edildikten sonra.

Tedbirsiz : Persembe gününe kadar tedbirsiz olarak Pdfk'ya sevk edilen futbolcular hakkinda bir karar cikmazsa, bu haftaki macta oynayabilirler.
    bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar. yalnız EmperoR, PFDK olacak.

anladığım kadarıyla volkan ve sabri kart görmedikleri için tedbirsiz olarak sevk edildiler. çünkü diğer futbolcular kırmızı kart gördükleri için cezaları zaten bu hafta en az 2 maçla başlıyor. (direk kırmızı kart)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği basın toplantısı sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilen isimleri ve gerekçelerini açıkladı.

PFDK'ya sevkedilen isimler ve gerekçeleri şu şekilde;

-Galatasaray Spor Kulübü, taraftarlarının tezahüratı ve çıkan olaylar nedeniyle;

-Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirli olarak;

-Emre Aşık, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Arda Turan, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Sabri Sarıoğlu, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirsiz olarak;

-Diego Lugano, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Semih Şentürk, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Volkan Demirel, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirsiz olarak; PFDK'ya sevkedildiler.

Bir Sabri'den kurtulamadık yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hatırlıyorum da Lugano bize gelmeden önce de takımında son maçında rakibine tekme attığı için 6 maç ceza almıştı ve transfer hemen gerçekleşmişti. Ayrılmak üzereyken bu şekilde hareketler yapması alışkanlığı herhalde.

Maalesef ki iyi niyetli düşünemiyorum. Lugano ile sözleşme imzalanmamalı. İmzalanacak sa ücret astronomik olmamalı. Yönetim zaten para cezası verirse Lugano asla sözleşmeyi uzatmaz.

2 kulüpten de şöyle astronomik para cezaları çıksın diye bekliyorum ama sanmıyorum çıkacağını. Öyle bir para cezası vereceksin ki bu oyunculara, derbi maçta bırak rakibi topa kafa atarken bile 2 kere düşünecekler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi Lugano Uruguay milli takımındada periyodik olarak atılıyor. Aksatmıyor. Ya rakibin tepesinde ya arkasında. Bir sarı kartsız maçı olmuyor. Bence gitmeli artık. Ayrıca üç kere ayağına basınca kafa mı atmak lazım. O zaman oyuncu kalmaz. O baıyorsa kimse farketmedi sende bassaydın çaktırmadan. Madem o kadar canın yandı.. Bak kimse demiyor Emre ayağına bastı Luganoda öyle yaptı diye. Çünkü kafa atılmaz. Boksa mçaında bile yok kafa. Sokak dövüşlerinde var.

MAdem okadar hırslısınız; başkanlara deyin boks şubesine yazdırsın sizi orda bol bol dövüşün hırsınızı alın. Normal olur ringte...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hatırlıyorum da Lugano bize gelmeden önce de takımında son maçında rakibine tekme attığı için 6 maç ceza almıştı ve transfer hemen gerçekleşmişti. Ayrılmak üzereyken bu şekilde hareketler yapması alışkanlığı herhalde.

Maalesef ki iyi niyetli düşünemiyorum. Lugano ile sözleşme imzalanmamalı. İmzalanacak sa ücret astronomik olmamalı. Yönetim zaten para cezası verirse Lugano asla sözleşmeyi uzatmaz.

2 kulüpten de şöyle astronomik para cezaları çıksın diye bekliyorum ama sanmıyorum çıkacağını. Öyle bir para cezası vereceksin ki bu oyunculara, derbi maçta bırak rakibi topa kafa atarken bile 2 kere düşünecekler.
    Lugano'nun maçtan sonra evet ben herkesten özür diliyorum dayanamadım kafa attım açıklamasını duyunca hayırlı olsun demek ki seneye bu ligde oynamicak sözleşme imzalamayacak diye düşündüm. Artık kesin gidiyor Lugano zaten. Eğer sözleşme yenileyecek olsaydı maçtan sonra o açıklamayı hiç bir şey olmamış gibi yapmazdı.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lugano son 5 GS derbisinde 3 kırmızı kart görmüş 1 maçta zaten 26.dakikada çıkmış.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bu olaylar başka liglerde daha doğru elit liglerde olsa hiç böyle şeyler konuşulmaz direk kimler sorumluysa kelleler alınır gerekli cezalar da verilirdi. biz de verilen cezaların gayet doğru olduğunu konuşurduk. hatta belki de elit liglerde böyle olaylar çok nadir çıktığı hatta hiç çıkmadığı için maçı yorumluyor olacaktık.

bu yaşanan olaylardan sonra tff başkanı çıkıp nasıl "bizim ligimizin bi adı var" diyecek çok merak ediyorum açıkçası.

Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213

Mesaj Yetkileri