Dört büyükler dışındaki takımların transfer haberlerini bu başlık altında toplayınız.
Dört büyükler dışındaki takımların transfer haberlerini bu başlık altında toplayınız.
Traore Gençler'de
Gençlerbirliği, Lamine Traore'ye kavuştu. Transfere hızlı başlayan Gençlerbirliği'nin, ocak ayında ön anlaşmaya vardığı Belçika'nın Anderlecht takımının stoper olarak görev yapan Lamine Traore, Ankara'ya geldi. Burkino Faso vatandaşı olan 23 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak
ilhan cavcav bulmuş demek bi tane daha yine 10 bin dolara almıştır 5 milyona satar
yok bu 10 bin dolara alıncak bi topçu değil. en azından 300 bini gözden çıkarmıştır bence.
en azından iyi bir futbol takımından almış
Traore çok kaliteli bir stoper. Hem fiziki olarak hem de teknik olarak oynadığı takımlara çok yararlı olabilecek bir oyuncu. Gençlerbirliği çok ama çok kaliteli bir transfer yaptı.Tebrikler.
ewet yerinde we gelecekte iyi bir para kazanabileceği futbolcu aldı tebrik ediyorum...
kayserisporlu mehmet topuz galatasaray la ön protokol imzaladı pazartesi günü sözleşmeyi imzalayacak
kaynak varmı gerçekse iyi bi transferOriginally Posted by ewrim_FB
güsel de nerde oynayacak bu adam yavvvv. kesin sağ beke çekerler haOriginally Posted by ewrim_FB
Traore çok çok iyi bir transfer olmuş tebrik etmek lazım g. birliği 2 senedir iyi transfer yapmıyor bu sene bu konuda atak davranıcaklar belli
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Çok güzel transfer, Gençlerbirliği bu titizliği devam ettirmek zorunda...Originally Posted by hurmet
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
kaynak ne?? ben bu haberin doğruluğuna pek inanmıyorumKyseri kolay kolay bırakmaz mehmet topuzu.Bu arada genclerbirliğinin aldığı traore cok kaliteli bir oyuncu genclere cok yararı dokunur.Originally Posted by ewrim_FB
arkadaşlar atv spor haberlerinde izledim adam direk ilgileniyor falan demedi galatasaray yılın ilk bombasını patlattı dedi pazartesi imzalayacakmış
Toledo Kayseride..
Valla geçenlerde bir gazetede okumuştum.Kayserispor Zaragozada oynayan 30 yaşındaki sol bek Delio Cesar Toledo yla sözleşme imzalamış.Ayrıca ismi saklanan eğer transfer gerçekleşirse açıklanacak bir İranlı futbolcu ile de görüşüyorlarmış.Bence Toledo transferi eğer doğruysa gayet başarılı.Birkeç sezon önce fenerbahçe de ilgileniyordu diye hatırlıyorum.Sonuçta İspanya liginde top oynamış tecrübeli bir oyuncu bizim liglerimizde baya bir iş yapar.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
transfer doğru kayserispor yöneticisi açıklamıştı bu transferi dünya kupası dönüşü formayı giydirecekler bencede iyi bir oyuncu hızlı ve ortaları iyi yapıyor
mehmet topuz transferi gerçek olacağını sanmıyorum zaten pahalı olur ki galatasarayın o bölgede arda sabri hasan şaş gibi oyuncuları var oraya m.topuz yerine uğur yıldırım alınsa daha güzel ve ucuz olur .....
zaten uğur yıldırımında gönlü galatasarayda ama beklenrilerini Galatasaray karşılarmı bilinmez..
Galatasaray tekrar ze robertoya yöneldi.Ze Robertonun cewabını milli maçlardan sonra vereceği ögrenildi.
alıntıdır...
Bende anlamadım ?
ARkadaşlar Bu arada ortada Kriz FElan yokSallamışlar
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kayseri Erciyesspor'un, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Armenia Bielefeld'te forma giyen Radomir Djalovic ile 1 yıllık ön sözleşme imzaladığı bildirildi.
Kulüp ikinci başkanı Şaban Zıkkavun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki gün Kayseri'ye getirip kenti ve tesisleri gezdirdikleri Sırp golcü Djalovic ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Kayseri'de yaptıkları ön görüşmenin ardından, İstanbul'a giden futbolcu ile bir kez daha masaya oturduklarını kaydeden Zıkkavun, ''Futbolcu ve menajeri Saffet Sancaklı ile yaptığımız son görüşmede her konuda anlaşmaya vardık. 1 yıllık ön sözleşme imzaladığımız Djalovic'in takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz'' diye konuştu
kayserim dolu dizgin geliyor seneye... şampiyon olcaz inşallah![]()
hoca olarak da..aykut kocaman ankarasporla,,nurullah saglam konyayla,,guvenc kurtar da rizesporla sozlesme imzaladı...
v.manisaspor u merak ediyorum acaba yabancı transferi nasıl yapacak ... ilginç transferler yapıyorlar ....
ayrıca bursaspor teknik direktörü raşit çetiner başkan levent kızıl ın istifasından sonra yeni gelecek yönetimin önünü açmak için istifa etmiş ....
Gençler işi bılıyor iyi bir transfer gelecek sezon başımıza bela olacak bir topcu![]()
KAYSERİ'DEN TRANSFER ATAĞI...
Kayserispor, daha önce prensip anlaşmasına varıldığı açıklanan Muhammet Hanefi Akagündüz'ü Kayseri'ye getirdi. Rapid Wien takımında oynayan ve daha öncede Malatyaspor ve Konyaspor'da top koşturan Muhammet Hanefi Akagündüz'ü transfer listesine alan Kayserispor yönetimi, Avusturya'da görüşüp prensip anlaşmasına vardığı futbolcuyu ön sözleşme imzalamak amacıyla kente getirdi.
Rapid Wien forması altında, 25 maçta 9 gol atıp 11 asist yapan Muhammet Hanefi'ye tesisleri gezdiren sarı kırmızılı yönetim, sözleşmenin detayları üzerinde görüşmeye başladı. Avusturya Milli Takımı formasını 6 kez giydiği belirtilen Muhammet Hanefi Akagündüz, yaptığı açıklamada, başarılı bulduğu Kayserispor'da top koşturmanın kendisini mutlu edeceğini söyledi.
Genel anlamda anlaşmaya vardıklarını ancak birkaç konuda detayların kaldığını kaydeden Akagündüz, bunların da sorun olacağını düşünmediğini belirtti. Akagündüz, ligde istikrarlı bir grafik çizen Kayserispor'un İntertoto maçlarında da başarıyı yakalayacağını düşündüğünü ifade etti. 26 yaşındaki futbolcunun Kayserisporla 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
kayserispor işallah inter toto da başarılı olur belkide ordan uefa'ya yükselip herkese örnek olurlar
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Başkan Mecnun Otyakmaz ve bazı yöneticilerle beraber Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'nı ve kulüp tesislerini gezen Pecze, daha sonra kırmızı beyazlı kulübe imza attı..
Pecze Türkçe yaptığı açıklamada, Sivas'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Hep beraber güzel bir sonuç için buraya geldim. Herşeyi en iyi şekilde yapmak istiyorum. Disiplinli ve kondisyon olarak çok güçlü bir takım oluşturmak istiyorum'' dedi
Başkan Mecnun Otyakmaz ise, Pecze'nin futbol anlayışı, disiplinli, kondisyon sahibi bir takım yapma konusundaki başarıları ve Türkiye'de geçmiş yıllarda çalıştığı takımlardaki başarısının, onu seçmelerinde en önemli etken olduğunu söyledi.
Vestel Manisa atağa kalktı
Siyah-Beyazlı ekip Genclerbirliginden Gökhan iLe ve İnegöl’ün genç forveti Mehmet Akan’la 3 yıllık anlaşma sağladı. Ege temsilcisinin Brezilyalı Sobis ve Konyalı Erhan Albayrak ile de temasları sürüyor.Ersun yanal Brezilyada Sobis transferiyle kendisi ilgileniyor..
Ben sobisi izledim gercekten de muhtesem bir golcü alirlar ise büyük iş başarırlar
Son Timsah ÖmerSüper Lig’in yeni takımı Bursaspor, Gençlerbirliği’nin kalecisi Ömer Çatkıç’la prensipte anlaştı. Yönetimin, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda 8 oyuncuyu yollamayı planladığı ifade edildi 27.05.2006
![]()
Lazarov Erciyesspor'da..
Erciyesspor, teknik direktör Mustafa Uğur'un ısrarla istediği Gaziantepsporlu Lazarov ile bir yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşmaya vardı..
Kulüp başkan vekili Erol Bedir, ''Her takımın sahip olmak isteyebileceği bir oyuncu ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşmaya vardığımız Lazarov'u perşembe ya da cuma günü kente getirerek imza attıracağız'' dedi.
Erol Bedir, ''Trabzonspor'un pazartesi gününe kadar süre istediği futbolcuyla elimizi çabuk tutarak anlaştık. Bir anlamda Lazarov'u Trabzonspor'un elinden almış olduk.Takımımız Lazarov ile daha da güçlenmiştir. İç ve dış transfer çalışmalarımız devam ediyor.'' diye konuştu.
Resmi Transferler i Görmek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayın.
Kulüplerin açıkladığı gelen/giden listesi.