Nerden nereye geldi maç Reina o hatayı yapması takımın motivasyonunu kırdı.
Nerden nereye geldi maç Reina o hatayı yapması takımın motivasyonunu kırdı.
Reina eliyle verdi turu. Yazık oldu.
Lamparda ve 3-2.Vay be 2-0'dan 3-2 (: Game Over L'pool.
Neler olmuş be abi. Hiddink işini biliyor.
Chelsea'nin elleriyle ikram ettiği turu Reina geri çevirdi. Ama o süper tabi ne de olsa İspanyol ...
3-3 oldu Lucas attı Essien'e çarptı yön değiştirdi gol oldu.Dk 81.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4-3 oldu Dirk Kuyt..Maça bak ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lampard ve jenerik bir gol.4-4 oldu.Dk 89.Yeter artıkBy By Liverpool
![]()
Last edited by RaSenGan : 15.Nisan.2009 at 00:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Essien çizgiden çıkardı![]()
4-4'lük maçtıİki takımı da bu güzel oyunlarından dolayı tebrik ediyorum.Chelsea'ye başarılar.Yarı finalde Barcelona-Chelsea maçları oldukça zevk verecektir.L'pool'un elenmesi çoook mutlu etti beni
![]()
Favorim Liverpool'du. Finalde de Barcelona - Liverpool'u istiyordum ancak olmadı. Gerard'ın eksikliği hissedildi. Bizler için büyük bir keyifti bu maçı izlemek . .
Bu tür 2 denk takımın mücadelesinde ilk macı deplase oynayan takım avantajlı oluyor. Cok iyi mücadele ettik ama Reina elleri ile verdi turu. Herseye ragmen, Hep Kırmızı! YNWA!
Tebrikler ChelseaHiddink kalmalı bence.
Diğer maçtan haber varmı?
2 maçtada biraz şans elimizde olsaydı, 2. maçta Büyük Kaptan oynasaydı Chelsea en fazla 2 gol atabilirdi kendi evinde zaten ama olmadı. Chelsea sadece Şampiyonlar Ligi'ni isterken Liverpool'da ise tam tersi bir hedef olunca böyle oluyor zaten. Tebrikler Chelsea.
Cech son zamanlarda gördüğüm kadarıyla hep bomba çıkıyor toplara (çıkamıyor).Valla bizim derbiden sonra şöyle bir futbol çok iyi geldi üstüne iki takıma da helal olsun
Liverpool'un ilk golü tamamen Cech'in hediyesi, baraj nerde kendi nerede. Tam komediydi. Penaltı da çok basitti bence. Skoru 2-1 getiren gol zaten yorumsuz yani, Reina yerine başka kalecisi olsa Liverpool turu geçerdi. Alex ve Lampard'ın attığı son gol, çok güzeldi gerçekten.
Turu geçen Chelsea Barca'ya elenir bence, yarın bir aksilik olmazsa ManU turu geçecek. Önü zaten açık, ne Arsenal kasar ne de Villareal. Barca - ManU finali olursa, gerçekten çok hoş olur.![]()
ManU yarın Porto'yu yensin EPL bize kalsın.![]()
EPL için Macheda yetiyor yahu. xD
Porto Manuya kolay lokma olmayacaktır. Manu yine kolay gol yeme hstalığını sürdürürse bu sefer macheda nın balı bile kurtaramayabilirama bu mac farklı olur tabi savunmaya daha cok önlem alacaktır Ferguson.
Star bu spikerleri nereden buluyor yahu.
Vallahi yanında olsam Allah yarattı demeyecektim. Okadar zevkli geçen maç, bu kadar kötü sunulurdu.
Tebrikler Chelsea.
Avuçlarımıza kadar gelen turu Reina verdi gerçekten kahrolmamak elde değil.Ben umutlu değildim ama maç 2-0 a gelince tamam tur geldi dedim.Hatta 2.yarının başında golü atsak 3-0 olacaktı olmadı döndü 2-1 oldu ah Reina ah yaktın bizi![]()
Spiker kesin Liverpool'a iddaa falan oynadı.Adam milli maç anlatır gibi taraflı anlattı maçı.Maç ise gerçekten çok zevkliydi ama yarı finale Liverpool çıksaydı Barça-L'pool maçları daha zevkli geçerdi bence.
Bu arada akşam Star hangi maçı yayınlayacak canlı olarak?
valla ingiliz spiker çok güzel anlatıyodu maçı![]()
Final maçını İlker Yasin anlatsa ne güzel olur![]()
C.Ronaldo 35 metreden nefis bir gol attı.
C. Ronaldo, başka söze gerek yok...
Normalde topa o sertlikte vurunca sende bi sendelersin falan ama adamda ne güç var ki kıpırdamadı bile vurduktan sonra