Sayfa 18 / 896 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunlar birlik olmuş orta sahamızı çökertmeye and içmişler Selçuk felanda var onlarıda alın

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu Maldonado hep eleştiriliyo ama bu adam Güney Amerikada her sene sonunda en iyi takımlara alınıyodu. Türkiye Ligine uymayan bir oyuncu olabilir ama yeteneksiz olsa Brezilya'da şampiyonluk mücadelesi veren takımlarda o kadar uzun süre oynayamaz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sözleşmesi yenilenmiyor, sezon sonu serbest.
    Bizdeki gazetecilik bu kadar işte.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

...

“LUGANO’DA MUTLU SONU ULAŞACAĞIZ”

Radyospor’da yayınlanan “Aydın cingöz ile Haber Aktif” programına katılan Mosturoğlu, Uruguay’lı futbolcuları Lugano’nun İtalya gitmeyeceğini söyledi. Mostuoğlu: “Lugano’nun durumunu netleştirmek için menajerinin Türkiye’ye gelmezsini bekliyoruz. Her iki tarafta gereken fedakarlığı yapacak ve mutlu sona ulaşacağız diye düşünüyorum. Açıkçası, Lugano’ya masada bekleyen sorun olarak bakmıyoruz” dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı, Lugano’nun sezon sonunda İtalya’ya transfer olacağı haberleri içinse, “Ben yaptığımız transfer görüşmeleri esnasında böyle bir gelişmenin yaşanacağını hiç düşünmedim ve düşünmüyorum da. Lugano’na İtalya’ya gitmeyecek diyebilirim”
    ...

Radyospor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence uzatılsın ve iyi paraya satılsın. Bu adam hiç disiplinli değil. Ya hakeme gözlük yapar yada gider tekme tokat rakibe dalar. Büyük kulüpler bu tür oyuncuları bünyesinde barındırmaz. Messi gibi yeteneklide olsa kulübün zararınaysa satılmalı. İyi stoper fakat çok kart görüyor. İyi bir stoper bu kadar atılmaz.... Luciano'da aynıydı Servette aynı Edu'da aynı tip. Bi Ramos bide Puyolumuz olsa varya offf.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ramosa gerek yok gökhan gönülümüz var ancak bi puyol fena olmazdı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stoperler sanırım bu sezon değişecek gibi.
    Lugano sözleşmesi yüzünden gidebilir, Edu ise sakatlığı yüzünden sözleşmesi fesh edilebilir yada satılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ramosa gerek yok gökhan gönülümüz var ancak bi puyol fena olmazdı...
    Bencede bedava verseler almayız Şaka bir yana Gökhan'da çok yenetekli ama Ramos bir tane. Adam süper oynuyor. Zaten gelmezde züğürt hesabı..

Bence Bilica iyi bir seçenek olabilir. Adam İtalya'da oynamış. Zaten çok iyi hamleler yapıp iyi toplar kesiyor. Fenerbahçe'de daha rahat oynar. Önünde iyi bir DM alınmak şartıyla. Zaten bu sezon şampiyonlar ligi zorda olduğu için UEFA'ya gidilirs orda daha rahat maçlar ile Avrupa'ya da alışabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

FIFA'nın resmi internet sitesi Fenerbahçe'nin transfer politikası ile ilgili müthiş bir iddia ortaya attı...

FIFA'nın resmi internet sitesi, Stuttgart'ta forma giyen Serdar Taşçı'nın Fenerbahçe'nin de listesinde olduğunu iddia etti.

Takım menajeri Horst Heldt, 21 yaşındaki oyuncusunu birçok ünlü kulübün istediğini ifade ederken, FIFA.com, 30 Ocak 2010'a kadar Alman kulübüyle sözleşmesi olan oyuncuya, Milan, Juventus, Arsenal ve Chelsea ile birlikte Fenerbahçe'nin de talip olduğunu belirtti.

İnternetspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu kadar takım arasında Serdar Taşçı'yı almamız imkansız olur. Ayrıca Serdar'ın da Türkiye'yi tercih edeceğini sanmıyorum. İmkansız bir transfer.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Olursa yılın transferi olur bence Fenerbahçe adına...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Milli takımı elinin tersiyle itmiş bir adam Türkiye'de bir kulüpte oynamaz.Sallama bir haber gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Uğur yıldırımda "elinin tersiyle" itmişti.. Hatırlatmakta fayda var.. buna bir çok örnek de verebiliriz.. Klüple anlaşılırsa gelmemesi için hiç bi neden yok..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Uğur yıldırımda "elinin tersiyle" itmişti.. Hatırlatmakta fayda var.. buna bir çok örnek de verebiliriz.. Klüple anlaşılırsa gelmemesi için hiç bi neden yok..
    Uğur Yıldırım çaptan düştü Antep'e geldi.Serdar Taşçı şuan çok gözde bir çok dev kulüp onu takip ediyor bu yüzden geleceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Osman öyle deme Barışta Türk Milli takımında oynamak istemiyo ama ligimizde forma giyiyo hala Ballack haberide vardı geçenlerde. inş. o doğrudur. Veyada ben Hernanes'in alınmasının çok isterdim. 2 yönlü oynayabilen gençte bir oyuncu. İnş. sene sonunda TRANSFERden anlayan adamlar getirilir transfer komitesine

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

FIFA'nın resmi internet sitesinde sallama haber olmaz diye düşünüyorum ama o bahsi geçen diğer takımlar sadece ilgilenmekle kalırsa alabiliriz ancak Serdar'ı.Eğer onlarda ilgilenmenin dışına çıkıp kadronlarına katmak isterlerse işimiz zor.

Transfer gerçekleşirse bizim açımızdan harika olur.Hem yerli hemde sağlam bir stoper.Yanına alacağımız kaliteli bir yabancı stoperle veya kalırsa Lugano ile iyi bir ikili olabilirler.

Calciomercato.com'a konuşan menajer Figer, Lugano'yu Milan, Juventus ve Fiorentina'nın istediğini doğruladı. Uruguaylı'nın Milan'ın transfer listesinin ilk sırasında olduğu belirtildi..

Sabah'ın haberine göre İtalya'nın internet sitesi calciomercato'ya konuşan Diego Lugano'nun menajeri Juan Figer, Uruguaylı futbolcuya Milan, Fiorentina ve Juventus'un teklifte bulunduğunu iddia etti. Figer yaptığı açıklamada, "Evet Lugano'ya İtalya başta olmak üzere birçok kulüpten teklif var. Gazetelerde yazılan İtalyan kulüpleri Milan, Juventus ve Fiorentina'nın onu istediği de doğru" ifadesini kullandı.

Ünlü menajer, "Fenerbahçe Lugano ile sözleşme yenilemek istiyor. Oyuncum Türkiye'de çok mutlu, ancak İtalya'dan teklifler gelmesinden de son derece memnun. Önümüzdeki bir ay içerisinde kesin kararımızı vereceğiz" dedi. Calciomercato'da yayınlanan haberin yorum kısmında ise, "28 yaşındaki Lugano özellikle Milan'ın transfer listesinde ilk sırada. Son derece tecrübeli olan oyuncunun Avrupa Birliği pasaportu olması da İtalya'ya transfer olmasını oldukça kolaylaştırıyor. Birçok İtalyan kulübü de onu istiyor" ifadeleri yer aldı.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Edu'ya Roma kancası
    İtalya'nın spor sitelerinden sportal.it adlı internet sitesi Roma'nın Edu'ya kancayı taktığını iddia etti. Site sakat olmasına rağmen Roma'nın Edu'yla ilgilendiğini 2010 yılında sözleşmesi biteceği için Fenerbahçe'nin oyuncusunu paraya çevirmek istediğini yazdı.

Önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak isteyen Roma, Fenerbahçe'de forma giyen Edu'yu takibe aldı.

Bu sezon savunmada deneyimli ve liderlik vasfı taşıyan bir oyuncunun yokluğunu hisseden Roma için Fenerbahçe'de İtalyan pasaportu taşıyan Edu'nun en iyi adaylardan birisi olduğu belirtildi.

İtalya'da yayın yapan Sportal.it adlı internet sitesi haberi Edu'nun 2010 yılında sözleşmesi biteceği için Fenerbahçe'nin oyuncuyu sezon sonu paraya çevirmekten çekinmeyeceğini iddia etti.

Ancak Brezilyalı savunma oyuncusunun transferi için önündeki en büyük engel sakatlığı ve uzun süre futboldan uzak kalacak olması.
    Goal.com

Roma'nın alacağını sanmıyorum sakatlığından dolayı .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kulübü teklifi kabul etmemişse , öyle bi tutarlar ki
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Galatasaraylılar buna çok kızacak

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer, Galatasaray'ın, yeni teknik direktörü Rijkaard yönetiminde "güzel ikincilikler" yaşayacağını iddia etti.

Fenerbahçe Dergisi'nin temmuz ayı sayısında röportajı yer alan Kamer, ezeli rakiplerini kızdıracak iddialı açıklamalar yaptı. Şampiyonluğu çok istediklerini vurgulayan Kamer, geçen sezonun tekrar yaşanmaması için alınan önlemlerle ilgili soruya verdiği uzun yanıtın son bölümünde "Rijkaard elbette ki kalitesi, kariyeri itibarıyla çok başarılı bir teknik direktördür, muhakkak ülkemiz futboluna artı değerler kazandıracak. Ancak başarılar uzun vadede olacaktır ve Galatasaray'a güzel ikincilikler yaşatacaktır" şeklinde ifadeler kullandı.

"İSTESEYDİK RİJKAARD'I ALIRDIK"
    Kamer, teknik direktör olarak Rijkaard'ı da alabileceklerini, ancak Fenerbahçe ve Türkiye'yi tanıması nedeniyle Christoph Daum'u tercih ettiklerini söyledi. Daum'un doğru tercih olduğunu kaydeden Fenerbahçeli yönetici, şöyle devam etti: "Biz isteseydik, yönetim ve Sayın Başkan Aziz Yıldırım isteseydi bugün takımımızın başında Rijkaard vardı. Bu taraftarın, başkanın ve yönetimin tercihidir. Bence doğru bir tercihtir. Çünkü pek çok kişiye de sordum, hep iki isim söyleniyordu. Birisi Lucescu, birisi Daum idi. Hiç kimse Rijkaard demiyordu. Lucescu'nun sözleşmesi devam ediyor. Daum'un sözleşmesi sona ermişti. Taraftarımızı, Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi tanıması nedeniyle de tercihimizi Daum'dan yana kullandık. Biz hızlı şampiyonluk istiyoruz."

"GEÇEN SENE DAUM OLSAYDI UEFA KUPASINI ALIRDIK"
    Cihan Kamer, geçen sezon takımın başında Christoph Daum olsaydı UEFA Kupası'nı alabileceklerini savundu. Aragones'in takıma hakim olamadığını, takımı bütünleştiremediğini kaydeden Kamer, bunu geçen sezon ki başarısızlığın en önemli nedeni olarak gördüğünü ifade ederek, "Shakhtar Donetsk ve Werder Bremen'i finalde izledik. Bizim takımımız geçen sezon UEFA'yı yüzde 100 kazanabilecek bir kaliteye sahipti. Bizim doğru bir teknik direktörümüz olsaydı, örneğin yine Daum olsaydı UEFA Şampiyonluğu, lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası bizimdi" şeklinde açıklamalar yaptı.

"BAŞKAN'IN FUTBOL BİLGİSİ HOCALARA TAŞ ÇIKARTIR"
    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a övgüde bulunan Kamer, Yıldırım'ın futbol ve futbolcu bilgisinin pek çok teknik direktöre taş çıkartabileceğini ifade etti.

Yıldırım'ın agresif olarak algılanmasından rahatsızlık duyduğunu anlatan Kamer, "Başkanın haksızlığa ve sorumsuzluğa tahammülü yok, kendisine bu yönde agresif deniliyor, ancak bence tepkisi normaldir. Başkan futbolda nasıl ilerleneceğini her daim tarif eden bir yöneticidir. Başkan etiğe, hukuka ve futbola yakışır bir şekilde hareket eder. Başkanın futbol ve futbolcu bilgisi de pek çok teknik direktöre taş çıkartacak kadar iyidir" şeklinde konuştu.

"TARAFTAR RAHAT OLSUN"
    Yeni transferleri değerlendirerek, her birinin takıma faydasının büyük olacağını kaydeden Kamer, "Taraftarımıza rahat olmalarını tavsiye ediyorum" dedi. Orta alanda Emre'nin yanında ön liberoda oynayabilecek bir futbolcu için görüşmelerin devam ettiğini bildiren Kamer, "Öncelikle üç sezon üst üste şampiyon olacağız. Türkiye Kupası'nı alacağız ve bu süreç içerisinde Avrupa'da Fenerbahçe'ye yakışır bir başarı yakalayacağız. Bu sözlerin arkasında bir başkan ve yönetim var" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Poulsen'in yanıltma olduğunu düşünüyorum, girişimler oldu, kulüple anlaşıldı ve sonra Poulsen gelmeyeceğini belirtti. Gündemde başka ismin olduğunu düşünüyorum ve medya da hazır Poulsen diye yazıp duruyor, başka bir oyuncu ile görüşülüyordur sessizce mutlaka.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Poulsen'in yanıltma olduğunu düşünüyorum, girişimler oldu, kulüple anlaşıldı ve sonra Poulsen gelmeyeceğini belirtti. Gündemde başka ismin olduğunu düşünüyorum ve medya da hazır Poulsen diye yazıp duruyor, başka bir oyuncu ile görüşülüyordur sessizce mutlaka.
    Yanıtlma felan yok, Poulsen için yönetim gerçekten istediği için teklif yaptı, bu transfer futbolculara ve teknik kadroya duyuruldu ama; sonradan oyuncu vazgeçti. Yönetim oyuncuyu hala ikna edemedi. Ederse transfer bitecek ama; bir oyuncu için bu kadar uğraşmaya değmez, bulunmaz hint kumaşı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam bende öyle diyorum, istediği için teklif yaptı, Juventus ile anlaştı, istemese kulüple anlaşmazdı herhalde, Poulsen gelmek istemiyorum dedi, sonradan ısrar edilse de bu transferin olmayacağı anlaşılınca başka isimlere yönelinmiştir. Medyanın da sürekli poulsen yazması yönetimin de işine gelir demek istedim sadece.

Poulsen defteri kapanmıştır ve başka isimlere yönelinmiştir uzun zamandır diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Umarım yönetim, Senna gibi Poulsen'in yedeğini transfer etmez.

Emana ismi geçiyordu, eğer gelirse mükemmel olacak. Ama bu kadar sessiz kalındıktan sonra ben çok kaliteli bir ortasaha oyuncusu bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Chelsea'nın Ukraynalı oyuncusu Shevchenko'nun Profesyonel Futbol Takımımıza transferi ile ilgili yayınlanan haberde adı geçen oyuncunun " Fenerbahçe 2 yıldır beni istiyor. Şu anda menajerimle pazarlık halindeler" yolunda çıkan haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Kulübümüz Ukraynalı oyuncu Shevchenko ile ilgilenmemektedir.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Fenerbahçe'nin bu açıklamasının yanlış olarak görüyoru, Fenerbahçe ilgilendiği ortadadıydı ama; oyuncunun ne kadar kötü olduğu anlaşnca vazgeçerek en doğrusunu yaptılar.

Ntvspor'da Guardado ile ilgilendiğimiz söylendi.Fiyatı aşşağıya çekmeye çalışıyormuşuz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olursa guardado , rakip takımlar sağ kanatlarını takviyeye başlasın

Guardado hem sol bek hem sol açık Vargas gibi ama sol açık özelliği daha iyi bu sene çoğu maçta sol açık oynadı..

Mesaj Yetkileri