1 ile 30 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by kraliyetnet View Post
    bu eğitim olayını nasıl yapıyoruz ya ben bu oyunda beceremedim? 2008 de oluyordu ama 2009 9.0.3 de yapamıyorum su anda bi yardımcı olsanız.
    Oyuncunun profil ekranından "Player Interaction" sekmesine tıkla. Daha sonra orada "Learn From Player" başlığı altında seçenekler var, onun 3 seçeneğinden birini seçtikten sonra alttan oyuncu ismini seçip confirm diyeceksin.

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Oyuncunun profil ekranından "Player Interaction" sekmesine tıkla. Daha sonra orada "Learn From Player" başlığı altında seçenekler var, onun 3 seçeneğinden birini seçtikten sonra alttan oyuncu ismini seçip confirm diyeceksin.
    usta saol yaptım. ben deneyimli oyuncu üzerinden yapmaya calısıyodum. genc üzerinden yapılıyormus.

bi istegim daha var sizlerden. oyuncular verilmiş ama hangi versiyona göre belli degil. bakıyom burda süper 9.0.3 de berbat. 9.0.3 e özel bi oyuncu arastırma tartısma zemini hazırlansa bence iyi olur. üst kademelere iletirseniz bunu belki uygulanır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Mantıklı bir düşünce.Sanırım yöneticiler her mesajı okuyorlardır.Gerekeni yapacaklardır.

Mesaj Yetkileri