Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamıştık.Başkan taraftardan sabırlı olmasını istemiş.Başarının gelceğini söylemişti.Eskişehirspor eski günlerini arıyordu.Sezona Kazim Nas,Levent Gündoğdu'yu satarak kulübe biraz daha para kattım.Taraftar homurdanmıştı.Ama başkanla aram iyi olduğundan bi sorun çıkmamıştı.Saffet Akbas la tecrübe kattık takıma.Bayram Özgür ile güç kattık.Gol yollarındaki beceri arttı.3 büyüklere gidip oyuncu kiraladım.Hüsnü,Oğuz,Halim gibi.Lig başladı.İlk 4 maçta iki kez yenildim galibiyet alamadım.Taraftar baskı uyguluyordu.Başkanla konuştuk.İşler düzelecek sözü verdik.Hemen takımı topladım.Toplantılar yaptık.Bayram ın da sözü ile 5 hafta dönüm noktası oldu.Ve kalan 14 maçta sadece 1 kez yenildim 10 galibiyet ile Champions Group a çıktım.Salih Akkaya yı 1 M Feyenord a sattım.İlginç gelmişti bana biraz.Ama para paradır dedim.Onun yerine Musa Büyük ü aldım.Para yı biraz sakladım.Sezon sonu geldiğinde taraftar coşmuş.Ayakta alkışlıyorlardı.Atatürk stadı şahlanmıştı.Müthiş bir performans ve çekişme ile şampiyonluk turunu atıyordum.çok çekişmeden dolayı yorulmuş.oyuncular tatildeydi.Kolay değildi son hafta bile garanti olmayan bi iş yapmıştık.Ama Bayram Özgür ve attığı 26 gol ile 2.Lig A ya çıkıyorduk.