Bir an önce oyuncular tatil havasından çıkmalıydı.Bütçeye baktık.İyice artmıştı.Bayram ı da sattım hemen.Rizespor 800K ya aldı.Bütçe de 2 M yakın para olmuştu.Ne yapsak diye düşündük.Yönetimle mangal partisi verdik.Transferleri konuştuk.Baktık bizim Karaça boş.almak istediğimizi belirttik.Kulübüyle anlaşıldı ama Yasin bize inanmıyordu.Başkanla hemen Eskişehirspor un Süper Lig de şampiyon olduğu yılların kasetlerini yolladık.bu günlere senin önderliğinde gitmek istiyoruz dedik.Çok duygulandı.Geliyorum işareti çaktı bize.Eywallah dedik.İstanbulspor dan Alp i 50k ya aldım.Ziya Şahinle sağ kanatı güvenceye aldım.Derken inanılmaz bir şekilde Cafercan kiralık listesine düştü.Hemen atladık tabi.Derken forvette korkulu rüya olan Alp-cafercan ikilisi oldu.

Gaziantep-Ankaragücü-Diyarbakır küme düşmüş TSL den.korkuyorduk.Ama taraftar ve yönetim mutluydu ve güven içindeydi.

Lige fırtına gibi başladık önümüze geleni deviriyorduk.Antep-Ankaragücü-Eskişehir-Diyarbakır-Sebat-Altay alty sıralardan kopmuş birinci ile altıncı arasında 3 puan fark wardı.Son 3 hafta kalmıştı.Medya bizim burda tesadüfen olmadığımızı anlamıştı.Maçlardan sonra Ankaragücü ve biz 2 puan fark açmıştık.Son haftaydı kolay bi rakip olan Mardin deplasmanındaydık.Antep 2.dakikada gol atıp liderliğe oturduğu anda Ankaragücü tekrar liderliği alıyordu.Bizim ise fark atmamız gerekiyordu.Üstün bir futbol vardı Mardin çimenlerinde.dk70 e dayanmıştı.Artık playoff demeye başladık ki genç yetenek Cafercan frikikten vurdu.Gol oldu.

Eskişehir Süper Lig'e geri dönmüştü.Bi<zim zorlu bir sene bekliyordu.