1 ile 30 arası toplam 918 sonuç

Konu: Kayserispor Transfer Haberleri | Derley, Diego Lopes

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bazı basınlarda gs ilede söyleniyo ama benim taminim bazı medyalar türkiyeden bir takımın ilgilendiğini öğrendi ve medya takım ismini sallamaya başladı nedeni ise hem tolunay hoca dedi patsayı almayı düşünüyoruz diye hemde gsnin ön liberoya bir ihtiyacı yok kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kayserispor'un tecrübeli yıldızı Mehmet Topuz, her futbolcunun gönlünde büyük kulüp yattığını ve kendisinin de zamanı geldiğinde gidebileceğini söyledi.

Son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerinden artık çok sıkıldığını söyleyen Topuz, sezon sonunda gidebileceği söyledi. Büyük takımları peşinde koşturan Mehmet Topuz, "Hakkımda çıkan transfer haberlerine kulaklarımı tıkadım. Ancak artık gitmem gerektiğini düşünüyorum. Şuan için net bir şey yok. Dediğim gibi zamanı gelen her oyuncu büyük takımlarda oynamak ister" ifadelerini kullandı.

Mehmet Topuz transferinde Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğu öğrenilirken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu oyuncu ile her konuda anlaşma sağladığı gelen haberler arasında.

Öte yandan Kayserispor yönetiminin 16 Mayıs'ta yapılacak olan olağan genel kurulu sonrasında sözleşmesi sona eren mevcut oyuncularla yeniden anlaşmanın yollarını arayacağı ve Topuz'un da Kayseri'de kalması için girişimlerde bulunacakları öğrenildi.

Faruk Aydemir / Kayseri

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri