Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor

3 25.00%
  • Fenerbahçe

8 66.67%
  • Beraberlik

1 8.33%
1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Ankaraspor - Fenerbahçe [ TSL 28. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Suç futbolcularda değil. Suç maç boyu yeri izleyen Aragones ve yönetimdedir. Benim hocam maçta yeri izleyecek bende ruhumla maç kazanacam. Var mı böyle birşey?
    Hep de Aragones ve yönetim de mi olacak ? Ben bugün futbolcularda hiç kazanma hırsını göremedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hep de Aragones ve yönetim de mi olacak ? Ben bugün futbolcularda hiç kazanma hırsını göremedim.
    Bu hırs neden olur veya olmaz? Hoca motive etmezse sen olabilir misin? Kendilerini kanıtlamaya da gerek yok.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Bu hırs neden olur veya olmaz? Hoca motive etmezse sen olabilir misin? Kendilerini kanıtlamaya da gerek yok.
    Öncelikle Sayın Aragones'te hırs olmalı ki takımı motive etsin. Tam tersine Aragones'te zerre kadar hırs yok tazminatım var kovamazlar ben paramı alırım zaten teknik direktörlügü bırakacagım havalarında alınan skorların umurunda oldugunu falan sanmıyorum. Her ne kadar Avrupa Şampiyonu apoletiyle Türkiye'ye gelsede bu takıma Aragones degil hırslı daha genç ve vizyonu geniş hoca lazım. Aragones ile devam edilirse anca günü kurtarmaya çalışır Fenerbahçe nitekim onuda beceremedigini sahada görüyoruz.

Mesaj Yetkileri