1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: TFF 2. Lig Grup 4

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Çamur olmak mı ne anlamda söyledin anlamdım ama ben çamur felan olmuyorum.Bne sadece TS'nin alt takımındaki adamalrın Bank asyada daha iyi olacağını oradaki rekabetin onları daha iyi yerlere taşıyacağını söyledim sende saçmalamassan sevinirim.
    bende yok yere gerginlik yaratmazsan sevinirim.bu lafıda senin için değil takım fanatizmini holiganlık boyutuna getirenler için genel olarak söyledim.sanal ortamda terör estirmeye gerek yok.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by extensor View Post
    Ben geçen sene eklemiştim o ppm yi...
    İsmail hakikatten çok güçlü bir fiziğe ve dayanıklılığa sahiptir dakika 90 da bile yapar o bindirmeleri.
    Çok bir ca pa değeri ve profili hak ettiği şekilde hazırlamıştım ben
    (tabi izlenmeden oda değiştirilmediyse)
    elimde database olmadan yazıyorum şimdilik.tek avantajım çanakkalede bi sezonda izleyemediğim maçları burada bi ayda izleyebilecek kadar trabzon takımı olması.dolayısı ile ismailn ppm inden haberim yok .ki dikkat edilirse şu özellik 10 bu özellik 12 olsun değerlendirmesi yapamıyorum.ama araştırmayı sen yapmışsan forumları az çok takip eden birisi olarak ve fm de bi dardanelspor manyağı olarak söyleyebilirimki hakkını vermişsindir.
    Last edited by gargi_17 : 19.Nisan.2009 at 18:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri