Prince2005 [Fiorentina]
aliCHaN_FM [Udinese]
MaliKaya [Sampdoria]
Turgay Iyice Mourinho'ya dondun he
![]()
UEFA Kupası B Grubu 4.Maç
İstediğimiz skoru aldık ve guplardan çıkmayı başardık.
UEFA Kupası 2.Tur Rakibimiz
Valencia takımını eliyebilecek güçteyiz
Serie A 17.Hafta
Kötü futbol bu skoru getirdi üzgünüz.
Serie A 18.Hafta
İyi bir maç çıkardık 1-0 geriye düşsekde çabuk toparlanıp maçı bu skora çevirmesini iyi bildik.
Serie A 19.Hafta
Söyliycek bişey bulamıyorum çok üzgünüz
Milan ve Inter sezon basinda 12.75 MN TL ye bonservisini almis ooldugumuz Witsel icin 23 MN TL onerince hemen kabul ettik. Witsel in 2 sezon boyunca bende kalacak olmasida cabasi
Iste transferlerimiz
Gelecek sezon icin santraforumuzu garantiye aldik. Sercan icin Bursa takimina 5.75 Nakit / 5.75 24 ay taksitle odeme yapacagiz
Sag kanatta ciddi bir eksik olan Elano buyuk takti saglayacak. Elano icin Man City'e 5.75 MN TL nakit. Geri kalan 46 MN TL yi ise ligde oynayacagi 50 mac sonrasinda alacak
Palombonun alternatifi ama gelecegi ondan daha parlak olan bir futbolcu Moussa Sissoko.
Sissoko icin Toulouse takimina 5.75 MN TL Nakit, 46 MN TL ise ligde 40 mac oynadiktan sonra verecegiz.
ESAS BOMBAMIZ. Butcem olmadigi icin alamadigim Veloso'yu Turgay'a kaptirinca MAMADOU SAKHO'yu almak sart olmusstu
Sakho icin PSG'ye ne kadar verdigimizi bende bilmiyorum. Ama sonraki satistan %30 pay ile 50 lig maci sonrasi 50 MN TL gibi birsey verdik...
BİTMEDİ BOMBALAR PATLİYOR TURGAY TEKİN VE ALİCAN KESKUS'UNDE ODU KOPUYOR
Son bomba Lamine Gassama
Gassama icin klubu Lyon'a 8 MN TL odedik.
Serie 17. Hafta
Mor Menekşeler Lige Asılmaya Başladı
Juveyi Evinde Yenmeyi Başardık Üst Sıralara Tırmanışımız Sürüyo
Serie 18.Hafta
Mor Menekşeler : Evimizde. Genoayı Net Skorla Gectik Mutluyuz
![]()
Serie A 19. Hafta
Milano'da Baskı Fakat Galip Gelmesini Bildik.. ŞAmpiyonluk Yarışında Bizde Varız.. Mutluyuz
Serie A 19.Maçlar Sonunda OLuşan Puan Durumu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
EVet arkadaşlar bu gecelik bu kadar yarın gece görüşünceye kadar kendinize iyi bakın..
Last edited by MoNToLiVo_ : 21.Nisan.2009 at 01:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Fio Güzel Gidiyor Sampdorianın Sakho Transferi Süper Udinesedende Bir Yükseliş Bekliyorum
Evet arkadaşlar böyle suskun durduğuma bakmayın transferler bitme aşamasında akşam tüm ssleri sunucam. Bu iki tane kendini bilmez managerinde bu kadar çok transfer yaptığına bakmayın. Çok büyük borçların altına girdiler. Mali kriz kapıda kısa bir süre sonra kovulurlarsa şaşmayın![]()
Last edited by aliCHaN_FM : 21.Nisan.2009 at 15:37
Hocam herşey güzelde şu gassama 8 milyon biraz fazla gibime geldi umarım bir anda vermemişindir malum kriz![]()
Evet kesinlikle buyuk bir katki saglayacaktir takima. Tesekkur ederim.
Takimin finans durumunu kontrol edecek kabiliyete sahip oldugumu dusunuyorum. Ayrica o oyuncularin 50 mac larini tamamladiklari zaman zaten dunya kalitesinde bir futbolcu olacaklardir.
Takimda en kucuk anlamda mali kriz olmayacagina bahse girerim. Hem risk almassan basari da gelmez
Hocam sadece 1 MN TL nakit gerisini 24 aya verdim. Pesin para zaten yoktu. Sammarco'yu satarak butce yaptim.
hep beraber UEFA dasınız kariyer zevkli devam ediyor
TariboWest
Transfer Şov Başlıyor
Ivan RAKİTİC Schalke 04 takımdan aldık 12 € mal oldu
Emmanuel Eboue M.City takımından aldık sağ bek sorunumuz vardı 17.5 € mal oldu
Pavel Pogrebnyak Forvetimize güzel bir takviye olduğnu düşünüyorum Zenit takımından aldık 8.5 € mal oldu
Sattığımız Oyuncular
Fabio Quaqliarella O.Lyona 5 € sattık
Cristian Zapata Milana 12 € sattık
Last edited by aliCHaN_FM : 22.Nisan.2009 at 17:14
İtalya Kupası Çeyrek Final
Çok güzel futbol oynadık güçlü rakibimizi kupanın dışına itmeyi başardık. Çok mutluyuz.
Serie A 20.Hafta
Beraberliği zor kurtardık 1 paun için yinede mutluyuz.
Serie A 21.Hafta
Net bir skorla lecce takımından 3 puan almasını bildik.
Serie A 22.Hafta
Çok vasat bir maçtı nerdeyse maçta pozisyon yoktu 0-0 ı kabul etmek zorunda kaldık.
Transferler süper Udinese gümbür gümbür geliyor
malatyAdana!
Italya Kupası Ceyrek Final
Bu muthis maclar sonunda iste Kupa'da geriye kalan 4 takim
Serie A 20. Hafta
Alican ve Turgay'in 2 ser puan kaybettigi haftada gucsuz rakibimizi yenmek mutluluk verici
Serie A 21. Hafta
Serie A 22. Hafta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence yaniliyorsun kardesim. Yolda gelirken lastikleri patlamis diye gumbur gumbur ses cikariyor sadece![]()
Last edited by MaliKaya : 22.Nisan.2009 at 17:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi sende güöbür gümbürsün tamamOriginally Posted by MaliKaya;14351
[B![]()
malatyAdana!
Yalnız o resimdeki Pogrebnyak değil Pavlyuchenko
Last edited by MaliKaya : 19.Nisan.2009 at 02:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)