Quote Originally Posted by Haygary View Post
Eğlenceli bir kariyere benziyor
Başarılar hocam...
Teşekkür Ederim .
Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
Güzel gidiyorsun başarılar komik bir kariyer anlatışın var ama bazı takımları küçümsüyorsun örnek NEWCASTLE united.
Teşekkürlerde Newcastle bence o kadar iyi takım değil
Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
Bolton maci haric cok guzel gecmis. Umarim dewami gelir
Teşekkür Ederim.
Quote Originally Posted by spiritfall View Post
Bolton maçını saymazsak oldukça iyi bir başlangıç yapmışsın, kendi kariyerimden biliyorum Chelsea müthiş bir ekip, hem çok kaliteli ve istikrarlı oyuncuları var hem de yorulmak kelimesinin anlamını bilmiyorlar.

Normal şartlar altından teknik ve taktikten ziyade fizik güçlerine dayalı bir oyun sistemleri var, ilk sezonda bu durumu bozmazsan oldukça parlak günler bekliyor seni kardeşim, sen istesen de istemesen de .

Kariyerinde başarılar...
Teşekkür ederim aslında oyunda fizik yerine her zaman taktik öne çıkıyor bence şu an taktiğimi oturttum bu yüzden iyi gidiyorum
Quote Originally Posted by Deniz View Post
Benim takımla kariyer açmıssın haberimiz yok. İnsan bir link atar. Başarılar, Eralp. Chelsea'yi iyi yerlerde görmek isterim
Teşekkür Ederim.
Quote Originally Posted by talihsizler View Post
eralp güzel gidiyorsun Quaresma yı da almıssın
Teşekkürlerde Quaresma vardı zaten 903'te kiralık

Lig Kupası 3. Tur

Rakip Yine Newcastle , yahu yenmekten sıkıldık

İlk kez gol yedim bu yüzden maçı kazanmamız çokta önemli değildi ama olsun sonuçta tur atladık sonraki turda rakip Sunderland oldu.

Premier League 6. Hafta

Eli ayağı düzgün bir takım çıktı sonunda karşımıza rakip Everton

Ne farkeder ki sanırım Stamford Bridge oynadıklarını unutup ofansif sahaya çıktılar nitekim farklı mağlubiyeti tattılar ve pozisyon bile vermedim nerdeyse Anelka'nın gol atması sevindirdi beni , pıtırcıgım gol atamıyor diye endişelenmiştim.

Son maçlara göre puan durumu ;

Lideriz ama maç fazlasıyla. Manchester United maçı gelsinde ezeyim onları .