Sivasspor
İBB
Berabere
Sivas sahasinda maci zor da olsa alir cunku artik kaybetmeye tahammulleri yok ..
Kaybetmeye Tahammülümüz Yok İnşallah Kendi Evimizde Kazanacağız !
İBByi Ateş Hattına Yollayacağız
Evlerinde çok rahat maç alıyor Sivasspor.
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı yenmesi çok iyi oldu ve bu fırsatıda tepeceklerini zannetmiyorum.
Sivasspor alir maci.
Sivasspor'u sampiyon gormek istiyoruz...
Sivasspor'un hiç bir dezavantajı yok bu hafta. Beşiktaş ve Trabzonspor'un da yeneceği garanti değil. Sivasspor kendi sahasında ve başka alternatifleri yok. Kazanmak için herşeyi yapacaklardır. İstanbul BŞB'de son haftalarda güzel futbol oynuyor, golü bulup yatabilirler. Sivasspor kazanır diyorum.
Nedense maçın berabere biteceği var hislerimde![]()
Sevdim senin hislerini kardeşAntep macında dedıgım cıkmıstı ama bu mactan pek beklentım yok Sivas inşallah kazanır cunku onlar kazanırsa bız de kazanıyoruz boyle bır teorım var=)
Maç Başladıkça Heyecan Artıyor Staddan İzleyeceğim Bu Maçıda İnşallah Kazanacağız
İ.B.B 1-0 öne geçti...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0 oldu gökhan kaba İbb harika onuyor...
Last edited by Alicanfmfan : 09.Mayıs.2009 at 23:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2-0 oldu süper oldu bu.
Gökhan Kaba'yı transfer edelim seneye.![]()
yuh be 2 oldu naptın Sivas be !!
Sivas dagildi, Ibb cok iyi oynuyor.
3 oluyodu ..
Sivas buraya kadar geldin madem,böle maçları kaybetmicen.Bu maçı kaybederse Sivasspor şampiyon filan olamaz.![]()
Ne kaçtı be Bilica .
Ucuz atlattı Sivas bu pozisyonda ..
Helal be İBB 1 puana ıncek fark bekle bizi Avrupa![]()
Sivas farkı 1'e indirdi , 1-2
2-1 old TUM attı.
6 dakika oLdu haLa bitmedi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Buraya kadar Sivas , malaasef...
Bravo İBB..Sivaslı futbolcuların ve teknik direktörlerin gittikçe çirkefleşen antipatik hareketlerine ayak uydurmadığınız için..
İşte tecrübe ve büyüklük bu haftalarda belli olur.Öyle konuşmayla olmaz Uygun!
Buraya Kadarmış Sivas. Kendi kendine maç vermek diye buna denir, Bülent Uygun Heralde karşı takımı çok küçümsedi ve Kadro degişikligine gitme kararı verdi
Böylemi Olacaktı Ya!
Ne Ümitlerimiz Vardı Ne Hayallerimiz Vardı Böylemi Olacaktı Bizi Bu Kadar Üzmeye Ağlatmaya Ne Hakkınız Var Sinirden Hala Ağlıyorum Ama İyi Oldu Bize Böyle Goller Yersek Geri Atamayızda
Nasıl Başladılar Anlayamadık Gökhan Cabayı Tutamadık İlk Yarı Doğru Düzgün 2 Pas Yapamadık Olacak Şeymi Şampiyonluğa Oynayan Takımın Böyle Kötü Futbol Oynaması Antep Maçından Gerekli Dersleri Alamadığımızın Kanıtı
İlk Yarı Sonuna Doğru Bilicanın Muhteşem Frikiği Gol Olsa Belki Herşey Çok Farklı Olacaktı Olmadı
Gol Gecikti Çok Gecikti Nitekim İnanılmaz Pozizyonlar Harcadık Mehmet Saç Baş Yoldurdu Tum Attı 75.Dakikada Ama Bu Gol Takımı Olumsuz Etkiledi 2.Golü Bulamadık Stres Yaptık Maçı Kaybettik
Belediyeye Tebrikler Rüyalarında Göremeyecekleri 3 Puanı Aldılar
Herşeye Rağmen Sivassporumuzun Ve Bülent Uygunun Arkasındayız
Rüyada görmeye gerek yok Buğra bak adamlar aldı 3 puanı.