1 ile 30 arası toplam 895 sonuç

Konu: Tek Hedefimiz Kendimizi Dünyaya Tanıtmak(Orduspor-13.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıkçası maçları hatırlamadığımdan yorum yapamıyacağım.Kusura bakmayın.Direk Orduspor'a Geçmek İstiyorum...

_____

______

________

_________

_________

_________

_________

_______

İsmail Orduspor'da
    Kadromuz çok kötü kalede sorunumuz var.Ama olsun.

Gold Cup 2019
    Gruplarda Rahatız!!!

Gold Cup Bizim Oldu!!!

Copa Amerika 2019
    Herzamanki Gibi

Kendine Çok Güvenen İsmail Finalde Tek Golle Elendi!!!
    Maçtan sonra istifasını sunan İsmail yıkıldığını söyledi ve artık başarısız olduğunu düşündüğünü söyledi.Yönetimin çok başarılı olduğunu söyleyince ben bu kadroyla bu kupayı alamadıysam yazık bana beni yenildiğim için mi tebrik ediyorsunuz dedi ve istifasını verip gitti.
    Ayrıca bir not: İsmail'li Meksika ilk yenilgisini almıştı.Menejer direk istifa etti.

Transferler

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beyler yemek yedikten sonra gelenlerin sssini koyacağım ve maç fikstürünü..
    Last edited by LifeYourself : 07.Mayıs.2009 at 18:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fikstür

Türkiye Kupası Grup C

Anil Kibar

Mutlu Ilengöz

Kadir

Evren

Necati

Jonathan Pitroipa

Ziya

Namık

Mustafa

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şimdi ben oyuna kaçar yorumlarınızı bekliyorum...
    Last edited by LifeYourself : 07.Mayıs.2009 at 18:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçı Zorla Aldık!!!
    Maçın ilk yarısı sıkıcıydı.Zaten taktiğimizde ilk yarıda karşı rakibi ölçüyoruz.Ataklara 2. yarı başlıyoruz.Yine aynısını yaptık.Golümüzü attık ama rakip takımın defansı utanmasa kaleden kaleye gol atacaktıAcıdı orta sahadan gol attı.Telaşa kapıldık ama genç forvetimiz bizi kurtardı...

Zorlu Maçta 1 Puan Aldık!!!
    Maçta kötü oynadık.Ama 1 puanı alabildik.Mutlu değilim açıkçası.

Ezeli Rakibe Dersini Verdik!!!
    Maçın ilk yarısı her zamanki gibiydi.2. yarı kontraatakla golü bulduk ama yine cevap verdiler.Defansımın markajı çok iyi olmadığından gol yiyebiliyoruz.Ama ceza sahası dışından oyuna sonradan giren Anıl'ın müthiş golü galibiyete taşıdı.

Türkiye Kupası Grup C
    Denedik Ama Olmadı!!!
    Fenerbahçe'yi 2-0 yenen bir takım karşısında çok atak yakaladık ama kişisel bir hata ile maçı kaybettik.Ama takımın performansı beni memnun etti.Yolumuza devam..

Takipçimize Çelme Taktık!!!
    Maç boyunca üstündük.Bunun etkiside gözüktü.2. olan rakibimiz bize yenilince 4. sıraya geriledi.Mutluyuz.Ama üzücü bir haber geldi.Erdinç 1 Ay yok.

Puan Durumu
    5 Puanla Öndeyiz...

Beyler Hiç Kimse Yorum Yapmıyor.Bakıp Geçmeden Biraz Yorum Yaparsanız Sevinirim.Kendi Mesajlarımı Okumak Hoşuma Gitmiyor.Kariyerim Hoşunuza Gitmiyorsa Boşuna Uğraşmayım.Emeğime Yazık....

Mesaj Yetkileri