MaliKaya Turgay'im basarilar dilliyorum. Metalis cok degisik bir secim, bu sezon bir cok takimi dize getirmeyi basardi. Umarim sen basarilara doyurursun.

Bu arada 1. saniyede gelen dolu anlatirmisin nasil oldu. Yada kaydettiysen izleyebilirmiyiz?
Direkt santradan mi vurdu ne yapti oyle

Valla Bende Bilmiyorumki Görünce bende sok oLdum o nasıl iştir anlamadım galiba hata var onda

Togiii Başarılar dilerim Turğay

Saolasın tolga

Lim11 Lige hiç fena başlamamışsın.UEFAda maalesef sana göre daha dişli bi takım gelmiş, olsun böylece lige daha iyi konsantre olup, bana göre zorda olsa ilk sezonda; lig şampiyonluğunu daha iyi kovalayabilirsin.T

Dostum başarılar diliyorum.Takipçin olacağım...

Sorun Kupa Kazanmak Degil Göze Hoş Gelen Bir Oyun Oynamak Bence Bunuda Gayet iyi yapıyoruz ilerleyen sezonlarda kupalar gelecektir. ve evertonu elimden kacırdım eger oyuncularımın az sansı olsa 2. mac 5-6-7 bile atabilirdik

Deniz BaşarıLar. MetaList iLe büyük başarıLar bekLiyoruz

Eyw.. Deniz Bende bekliyorum ama bu yıl hayal

sitte Başarılar dostum ggeleceğe yönelik transfer yatırımı düşünmen güzel
en az 2 sezonda shakhtar ve kiev'e denk bir kadro kurabiliriz. onun icin gelecege yatırım yapmak en mantıklısı .)

Papi44 Hocam güzel seçim Metalist lige biraz kötü başlamışsın ama düzeltirsin inş.

Bence Takıma Göre Güzel Bir Başlangıç oLdu Ligde averajla 4.Yüz gelecek haftalarda Düzelecek bu durum

aliCHaN_FM Turgaycım başarlıar diliyorum Metalist güzel seçim. UEFA dan elemn kötü olmuş ama rakip baya dişli çıkmış. Ligde ise iyi kötü gidiyosun. birkaç hafta sonra ligi domine edersin. bu arada JAJA nasıl bir performans sergiliyor?
SaoL alican Uefa Elbet GElir
Jaja ya gelince cok güzel oynuyo fakat saç baş yolduruyo bazen gelişmeye acık bir adam gelecek sezon takımın kaptanlıgını yapacak kapasitede oyun kurması cok etkili oLuyo

Haygary Başarılar abi ama benim 3 sezon kaybolmuş yav

biliyorum kardesim onun icin yeni kariyer yaptım ben

RodRiGOtELLo14 Güzel Maçlar Başarılar...

Saolasın tşk ederim

Ümit metalist hayırlı olsun turgay. cok iyi baslayamasanda takımı daha cok tanıyınca yükselice gecersin

Kötü Başlangıc gibi görünsede
Takımı Tanıma Evresinde oLdugumdan Kendimi Başarılı Görüyorum
saol Kardesim

sertanbaba abi başarılar dilerim...
Her zamanki gibisin ...
İyi giidiyosun..

SAoL kjardesim daha da başarılı olacagız elbet

tarikko Başarılar Turgay Metalistle Avrupada Everton'un gelmesi kötü olmuş gerçekten ... ligde de kötü gitmiyorsun ..

En azından kendimizi köklü bir takım karsısında deneme fırsatı bulduk ve sahamızda ne kadar zor bir rakip oldugumuzu gördük
bu bile biizm için bir artı

crane1994 abi kariyerin hayırlı olsun başarılar uefayı takma zaten şampiyon olunca ş.ligine gidersin uefa senin prestijine uygun bir kupa değil zaten
Saolasın kardesim
2. Sezon Transferlerle Avrupada Eseriz elbet

ARKADAŞLAR OYUNU AÇTIM YENİ SSLER BİRAZDAN