Şimdi kariyerde sitede olan bozukluklar yüzünden baya geride kaldık.Onun için kısaca şöyle anlatayayım.

Paris Saint Germain ile ilk sezonumuzda pek etkili olamadık.UEFA Kupasında Schalke takımına elendik.Ligte 11.olabildik.Ancak Sporting Play kurasından Fransa çıktı ve Fransada en az kart gören takım olarak UEFA Kupasına katıldık.Diğer kupalardada pek fazla başarılı olamadık.

İkinci sezona büyük umutlarla başladık.Çok büyük paralar harcadık takımı baştan kurduk.Ama ilk maçlarda uyumsuzluk sorunu yaşıyoruz.Ve kötü sonuçlar alıyoruz.Bu durumu düzeltmek için çabalıyorduk en son ve buradan devam edeceğimiz.

İşte 2.sezonda yaptığımız transferler ve oynadığımız maçlar..

Paris Saint Germain Transfer Dosyası

Gidenler

Adeta bütün oynayan oyuncuları gönderdik.İlk sezonun ortasında transfer ettiğimiz Ba'ya Arsenalden çok iyi bir teklif gelince sattık.Devre arasında €15M fiyata aldık.€25M fiyatına sattık.Ve takımdan ruhsuz oyuncular gitti.Sessegnon, Chantome, Caera, Z.Camara, M.Landreau, S.Armand, L.Giuly... Bunlardan çok iyi para kazandık.

Gelenler

Pablo Piatti

İspanya liginde Almeria kümü düşünce genç yıldızı Piatti'yi kadromuza kattık.Çok iyi oyuncu olacağına şüphem yok.Takımımıza çok büyük yararlar sağlayacaktır.

Julien Faubert

Sağ beke mükemmel bir transfer.Tecrübesiyle takıma çok şey katacak.Onuda İngiltere'de küme düşen West Ham takımından transfer ettik.

Bernardo

Çok iyi bir genç oyuncu.Cruzeirodan takıma kazandırdık.Yeni AMC'miz.Gelecektede bize çok iyi paralar kazandıracaktır.

Didier Zokora

Zokora takıma tecrübesiyle yardım edecek.Hem sağ bek hem orta sahada kullanabilmemiz bizim için çok büyük avantaj.

Jonathan de Guzman

Mükemmel bir transfer daha.Feyenorddan kazandırdık.Orta sahada çok iyi işler yapacaktır.Genç bir futbolcuda.Bu sene orta sahamız çok güçlü oldu.

Thiago Carletto

Valencia'dan transfer ettik.Sol bekte oynuyor.20 yaşında.Brezilya Ümit Milli takımınında formasını Bernardo ile giyiyor.Geleceği parlak bir oyuncu.

Aroune Kone

Sevilla'dan aldık.Forvet hattında Hoarau ile birlikte bol goller atacaklardır umarım.

Ben Foster

Beleş olarak takımımıza kazandırdık.Oynatmayı düşünmüyorum ama iyi bir yedek olacaktır.

Christopher Samba

Defansın göbeğine inanılmaz bir transfer.Defansın ortasındada hiçbir problem yaşamıyacağız.Çok iyi bir transfer oldu.

UEFA Kupası - 3.Tur 1.Maç

Kendi sahamızda çok rahat oynadık ve rahat kazandık.Rakibimiz kalemize gelemedi.Bernardo'nun 2 gol atması sevindirdi.Turu geçtik diyebilirim.

UEFA Kupası - 3.Tur Rövanş Maçı

Çok rahat çıktık karşılaşmaya.2-1 kazandık söylenecek birşey yok.

------
Jamaica ile sözleşme imzaladım

Jamaica milli takımı ile sözleşme imzaladım.Dünya sıralamasında 88. sırada bulunuyoruz.Dünya Kupasında katılamadık.Hedefsiz bir takım.Ama artık ben geldim hedefimiz var bir başarı elde etmek.Şuan fikstür'de birşey gözükmüyor.

----

Ligue 1 - 1.Hafta

Metz karşısında çok şanssız bir yenilgi alıyoruz.Hiç olmadı bu.Daha sezonun başı toparlanırız.

UEFA Kupası - 3.Tur İlk Maç

Hearts deplasmanında çok iyi oynadık ama son dakikalarda gelen golle kazandık.

Ligue 1 - 2.Hafta

Çok kötü oynadık.Bu sonucu hakettik.Diyecek fazla birşey yok.

Ligue 1 - 3.Hafta

1-0 geriye düştük.Ama sonucu değiştirmeye başardık.İlk 3 puan hayırlı olsun.

UEFA Kupası - 3.Tur Rövanş Maçı

Kendi sahamızda rahat yenerek turu geçen taraf oluyoruz.

Ligue 1 - 4.Hafta

Sezona çok iyi başlayan Auxerre deplasmanında rahat bir oyunla 3 puanı alan taraf oluyoruz.

Ligue 1 - Puan Durumu

Sezona iyi kötü mağlubiyetle başladık ama uyumsuzluktan diyelim.Daha sonra gelen galibiyetler bize ilaç oldu.Bundan sonrada iyi maçlar çıkartmalıyız.Üst sıralarda olmalıyız.Önümüzde Toulouse maçı çok önemli maç eğer alırsak çok iyi olacak.Rakibimiz daha gol yemedi ama biz onlara çok gol atarız.

-----

Ligue 1 - 5.Hafta

Toulouse ile kendi sahamızda berabere kalarak önemli 2 puan bırakıyoruz.Kazanmamız gereken maçtı ama olmadı.85.dakikada kaçan penaltı bizi çok üzdü.

UEFA Kupası - D Grubu 1.Maç

Çok zevkli bir maç oldu kazanmalıydık.Fakat 3-3 berabere kaldık iyi sonuç diyebilirim.

Ligue 1 - 6.Hafta

Le Mans deplasmanında bireysel hatalardan 3 gol yedik çok acı.

Coupe de Ligue - 3.Tur

Bordoyu ilk 15 dakikada gelen goller ile yendik.Maçın genelinde kötü oynadık bir çare bulmamız gerek.

Ligue 1 - 7.Hafta

Kendi evimizde inanılmaz berbat bir oyunla çok kötü kaybediyoruz.1-0 öne geçtik ama koruyamadık.Güçsüz rakibimizden 3 gol yedik.

Ligue 1 - Puan Durumu

İnanılmaz kötü maçlar çıkartıyoruz.Aslında çok iyi kadro kurduğumuza inanıyorum ama bir türlü başarı gelmiyor.Bunu acilen çare bulmamız lazım bulamassak durumlar feci gibi.Önümüzde Lyon maçını kadar olan 4-5 maçlık bir seri var bu seriden sonra bir değerlendirme yapacağız.Eğer aynı futbolu devam ettirirsek bazı değişiklikler olacak.

---

Birde arkadaşlar bundan sonra maçları siteye teker teker ekliyeceğim.