Sayfa 248 / 367 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
7,411 ile 7,440 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spalletti doğru seçim olur Napoli için.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maradona olsun

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Süper kadroLarı var ama bir türLü onLarı başarıya koşturacak bir hoca buLamadıLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mancini güzel olur

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Mancini 6 istiyorsa Mourinho o aldığı 12 mn € yu fazlasıyla hak ediyordur

Mancini iflas ettirir Napoliyi Spaletti zaten forma askıyla tutusan oyuncuları iyice körükler insallah Spaletti gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bi de milan ve inter de ayrılsa güzel olcak

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Bi de milan ve inter de ayrılsa güzel olcak
    inter ayrılıyor. 2014 yılını düşünüyorlar.

Sheriff Misafir

Olimpiyat stadında futbol oynamanın zorluğunu Lazio'da Roma'da uzun yıllar yaşadılar. Roma artık bu çileden kurtulacak bir 4-5 yıl sonra..

Del Piero_10 Misafir

Del Piero_10 Misafir

Default Berlusconi de durumun farkında

Milan'ın sezona kötü bir başlangıç yaptığını kabul eden başkan, yakın zamanda yeniden düzlüğe çıkacaklarına inanıyor.

Milan Başkanı Silvio Berlusconi, geçtiğimiz Nisan ayında depremle sarsılan Abruzzo bölgesine yaptığı gezide, takımının sezona kötü başlangıcından da dert yandı. "Zor zamanlardan geçiyoruz ama nihayetinde bu futbol ve bunu atlatabiliriz. İlla ki bi yerde bu kötü gidişata son vereceğiz" diye konuşan İtalya Başbakanı, takıma bir müdahalede bulunacak mı, şimdiden merak konusu.

Serie A'da oynanan altı maç sonunda iyi bir grafik çizemeyen Milan, puan tablosunda orta sıralarda yer alıyor. Kırmızı siyahlıların bu durumunda, tecrübesiz teknik adam Leonardo'nun, büyük payı olduğu düşünülüyor.

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, bu hafta içerisinde yaptığı açıklamasında Brezilyalı teknik adamın görevinin başında kalacağını belirtmişti. Leonardo'nun durumuyla ilgili sorulan sorulara Berlusconi ise herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Del Piero_10 Misafir

Default Kaka: “Milan’ın yenilmesi iyi oldu”

Real Madrid’in Brezilyalı yıldızı Kaka, eski takımı Milan’ın Zürih mağlubiyeti hakkında açıklamalarda bulundu.

Milan dün akşam evinde oynadığı FC Zürih maçından 1-0’lık şok bir mağlubiyetle ayrıldı. Sezon başında Milan’dan Real Madrid’e gelen Brezilyalı orta saha oyuncusu, eski takımının mağlubiyetinin grup liderliği için kendilerine avantaj sağlayacağına inandığını ifade etti.

Goal.com İspanya’ya Milan - Zürih maçı hakkında yorumlarda bulunan Kaka, “Bizim için Milan’ın aldığı mağlubiyet iyi oldu. Şampiyonlar Ligi’nde grup liderliği çok önemli. Grubu birinci sırada tamamlamak için avantaj yakalamış olduk” dedi.

Marsilya ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçının kendileri için göründüğü kadar kolay geçmediğini belirten Brezilyalı yıldız, “İlk yarı biraz zorlandık. Ama sabır ve Ronaldo’nun golü galibiyetin kapısını açtı” diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Mancini’den Zarate ve Cassano’ya Övgüler

Inter’in eski teknik direktörü Roberto Mancini, İtalya Kupası finali öncesinde yaptığı açıklamada iki takım için de farkı yaratacak isimlerin forvetleri olduğunu söyledi.

13 Mayıs akşamı oynanacak İtalya Kupası finali öncesinde Roberto Mancini ikiye bölünmüş durumda. Mancini futbolculuğu döneminde iki takımın da formasını giymiş, ayrıca Lazio’da teknik direktörlük de yapmıştı. Mancini, Sampdoria formasını Lazio’ya gitmeden önce 400’den fazla maçta terletmişti.

Corriere dello Sport’a konuşan Mancini, final için şu açıklamada bulundu:

“Benim için çok güzel maç olacak. İki takımı da burada görmek mutluluk verici. İki takımda finali hak etti. Yarı finalde Inter ve Juventus gibi takımları elemek kolay değildir. Sampdoria’yı yeniden buralarda görmek çok güzel. Yıllardır aynı takımlar finali oynuyordu. Değişiklik güzel oldu”

Final maçı ayrıca İtalya’nın şu an en parlak yıldızlarının da maçı olacak: Mauro Zarate ve Antonio Cassano.

Mancini iki yıldız hakkındaki düşüncelerini de açıkladı:

“Zarate çok genç ve önünde çok parlak bir kariyer var. Lazio ona yatırım yapmalı. Cassano ise milli takımda olmayı hak eden bir isim. Eğer ben milli takımı çalıştırıyor olsaydım, Casssano kesinlikle kadromda bulunurdu”

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Julio Cesar: “Kariyerimi Inter’de Sonlandırmak İstiyorum”

Şampiyonluk yarışının henüz sona ermediğini belirten Brezilyalı file bekçisi, geleceği hakkında ise açıklamalar yaptı.

Inter, Serie A’nın bitmesine dört hafta kalan yedi puan önde lider durumda bulunuyor ve çok rahatlar. Fakat aynı şeyi kaleci Julio Cesar için söylemek mümkün değil.

Tuttosport’a konuşan 29 yaşındaki kaleci, “Bu sezon önemli kurtarışlar yaptım. Bunlardan bir tanesi de Bologna maçında, Di Vaio’nun pozisyonuydu. Top gol olmak üzereydi ama çıkartmasını başardım. Henüz şampiyonluğumuzu kutlayamayız, çünkü lig daha sona ermedi ve rakiplerimize de saygısızlık yapmak istemeyiz” diye belirtti.

2005 senesinde Flamengo takımından transfer edilen Brezilyalı file bekçisinin, 2012 senesine kadar kontratı devam ediyor.

Sözlerine devam eden başarılı kaleci, “Inter ile sözleşmem 2012’de sona eriyor. Inter’i bilmem ama ben sözleşmemi uzatmak istiyorum. Sezon sonunda menajerim ile birlikte kulüp yöneticileri ile bir görüşme yapacağız. Burada çok mutluyum ve kariyerimi Inter’de sonlandırmak istiyorum." dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Lavezzi'ye Liverpool da Talip

Arjantinli oyuncuyu almak için yazın girilecek yarışa, Juventus'un yanında Liverpool da dahil oldu.

Juventus'un yaz aylarında Napoli forveti Ezequiel Lavezzi'yi almaya çalışacağı uzun süredir iddia ediliyordu. Şimdi ise, Corriere dello Sport, bu yarışa Liverpool'un da katılacağını bildiriyor.

İddiaya göre, Liverpool hocası Rafa Benitez, Torres ile mükemmel bir ikili oluşturacağını düşündüğü Arjantinli forvet için 25 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Lavezzi'nin menajeri, dün yaptığı açıklamada oyuncusunun Napoli'de çok mutlu olduğunu, ancak yakın dönemde Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini söylemişti.

Napoli'nin, Serie A'dan bir takım yerine, yıldız oyuncusunu İngiltere'ye göndermeyi tercih edeceği iddia ediliyor.

Mavi beyazlılar, uzunca bir süredir Hamsik ve Lavezzi'nin satılık olmadığını tekrar tekrar açıklıyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Mexes Roma’dan Ayrılıyor Mu?

Fransız oyuncunun menajeri, Mexes’in Roma kariyerinin bir ay içerisinde sona erebileceğini açıkladı

Sakatlıklar ve cezalarla geçen bir sezonun ardından Şampiyonlar Ligi şansını kaçıran Roma, gelecek sezon için Europa Ligi biletini almaya uğraşıyor.

Gelen haberlere göre; bir hayli borcu olan başkent ekibi transfer sezonunda bir çok oyuncusunu gözden çıkarabilir. Kulüpten ayrılma ihtimali en fazla olan oyuncu ise Fransız Mexes. Başarılı savunmacıyı Milan başta olmak üzere birçok kulüp izliyor.

Calciomercato.it’e konuşan oyuncunun menajeri transfer söylentileri için şu açıklamayı yaptı: “Şu ana kadar Milan ile bir görüşme yapmadık. Mexes’in Roma ile güçlü bağları var, kulüp ile durumunu netleştirmek için görüşmeye gerek yok. Mexes şu an Roma’nın en iyi bir şekilde ligi bitirmesi için uğraşıyor. Sezon sonunda Roma ve Mexes için en iyi olanı konuşacağız. Ne olursa olsun karşılıklı anlaşarak bunu yaparız. İşin sonunda kimse birbirine kızarak suçlamalarda bulunmamalı.”

Del Piero_10 Misafir

Default Bari Serie A’da

Zirve takipçilerinden Livorno'nun bugün Triestina'ya mağlup olmasıyla beraber Bari, maç oynamadan matematiksel olarak Serie A'ya yükselmeyi garantiledi.

Trirestina'nın Livorno'yu 1-0 mğlup etmesiyle beraber Bari'nin üçüncülüğe düşme ihtimali sıfıra indi ve kırmızı-beyazlılar gelecek sezon Serie A'da mücadele etmeyi garantiledi.

Juventus’ta uzun süre oynayan Antonio Conte’nin başta eski takımı olmak üzere birçok Serie A takımı için adı geçiyor.

Serie B’de ikinci sırada bulunan Parma, Livorno’nun 6 puan üstünde bulunuyor. Serie B’de ilk iki sıradaki takım direk Serie A’ya çıkma hakkı kazanıyor.

Kalan dört takım arasında oynanacak play-off maçlar, birici lige çıkacak üçüncü takımı belirleyecek.

Default Galliani: “Yaşlı oyuncular arıyorum”

Milan Avrupa’nın en üst düzey kupasına geri dönüyor. Milan ikinci başkanı Adriano Galliani ise transfer sezonunda yine tecrübeli oyuncuları tercih edeceğini söyledi.

Milan yıllar boyunca kariyerinin sonlarına gelen üst düzey futbolcuların son durağı oldu. Görünene göre bu sezon da takımda yaş ortalaması düşmeyecek.

Adriano Galliani bu sezonki transfer politikası anlattı:
    “Şampiyonlar Ligi’ne geri döndük. Bu kupada gençliğe değil tecrübeye ihtiyacımız olacak. Biz yaştan bağımsız olarak şampiyon karakterli ve kariyerli isimleri arıyoruz."

Efsanevi kaptan Paolo Maldini’nin bu yaz emekliye ayrılacak olması üzerine de konuşan Galliani, “Maldini maledef fikrini değiştirmeyecek. Şu an hala mükemmel oynuyor. İyi oynarken neden bırakmak istiyor anlamıyorum. Fikrini değiştirmesi gerektiğini söyledim ama kararını değiştirmeyecek” dedi.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

"Yaşlı oyuncular alıyorum çünkü ben bi piskopatım."

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yaşlı oyuncular arıyorum çünkü Milan 2.Başkanlığına layık olmaya çalışıyorum..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    "Yaşlı oyuncular alıyorum çünkü ben bi piskopatım."
    En büyü kulüpler bu yaşlı oyuncuları kaçırmıyor, en kaliteli yaşlı oyuncuları almaya çalışıyoruz.

Hiç mi düşünmüyor bizim halkımız neden böyle yapılıyor?

Galliani çok doğru bir şey söylemiş.
    Genç oyuncunun her günü farklıdır, deneyimli oyuncu şampiyon yapar.

25-26 yaş ortalaması üzeri takımlar sadece şampiyon olur.Genç takımlar ile şampiyon olamazsınız.

Oyunlardan biraz kafayı kaldırıp gerçeği görme zamanı..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    En büyü kulüpler bu yaşlı oyuncuları kaçırmıyor, en kaliteli yaşlı oyuncuları almaya çalışıyoruz.

25-26 yaş ortalaması üzeri takımlar sadece şampiyon olur.Genç takımlar ile şampiyon olamazsınız.

İlk kez sana katılıyorum abicim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Milan huzur evi olmaya devam etsin o zaman.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

herkes milani yas ortalamasi yuzunden elestiriyor fakat transfer ettikleri bütün yasli oyunculardan en iyi sekilde verim aliyorlar son 2 sezon haric tabiki.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Milan huzur evi olmaya devam etsin o zaman.
    Herkesin görüşünü değiştiremem ama bazı şeyleri çok yanlış biliyorsunuz.

Ayrıca Milan Labs. diye birşey var, araştırmanızı tavsiye ederim.

Milan yaş ortalaması yüzünden hiç eleştirilmiyor, onu ancak futbolu hiç takip etmeyenler yapar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Herkesin görüşünü değiştiremem ama bazı şeyleri çok yanlış biliyorsunuz.

Ayrıca Milan Labs. diye birşey var, araştırmanızı tavsiye ederim.

Milan yaş ortalaması yüzünden hiç eleştirilmiyor, onu ancak futbolu hiç takip etmeyenler yapar.

Milan Labs olayını biliyorum merak etme. İmrenmiyorum da değil, ama artık işi bitmiş futbolcuları almayı bırakmaları lazım. 2-3 tane yetenekli oyuncu alsalar ordaki tecrübeli futbolcular zaten onları geliştirirler. Tecrübe farkı elbette önemli fakat artık sapıttılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bizim Hasan Şaş'ıda alır bu başkan. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tecrübeli oyuncu olarak Ballack gibi oyunculara yönelir. Milan'dan seneye çok umutluyum. Huzur evi felanız ama ligde 2.'yiz...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Milan Labs olayını biliyorum merak etme. İmrenmiyorum da değil, ama artık işi bitmiş futbolcuları almayı bırakmaları lazım. 2-3 tane yetenekli oyuncu alsalar ordaki tecrübeli futbolcular zaten onları geliştirirler. Tecrübe farkı elbette önemli fakat artık sapıttılar.
    Var ya zaten 2-3 tane genç yetenekli oyuncu.Daha fazlasına gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sadece gençlere yönelmek yada sadece yaşlılara yönelmek değilde önemli olan bu 2 yaş grubunu çok güzel bir şekilde harmanlayabilmek.Milan'ı yaşlı oyuncuları tercih ediyor diye eleştirmeden önce Arsenal'e bakmak lazım.Wenger'in gençlere yönelik transfer politikası 4 senedir kupa getirmiyor.Bu oyuncuların tecrübelenmesi gerekiyor başarı için.Milan'da direk tecrübelisini tercih ediyor.Çünkü başarıda en önemli unsurlardan birisidir tecrübe.Buna Beşiktaş'ı da örnek verebiliriz.Devre arasında kadroya katılan 2 tecrübeli isim ilk yarıdaki performansından sonra takımın havasını çok değiştirdi ve sonuç ortada.Tabii bu tecrübeli oyuncu olayını abartmamakta gerek.Başarıya aç oyuncularda başarıda önemli yer tutarlar.En başta dediğim gibi önemli olan bu 2 durumu harmanlayabilmek.Zaten Milan da tamamen yaşlı oyunculardan oluşan bir takımda değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çok kalitesiz bir Milan - Juventus maçı oldu. Özellikle son 10 dakika halısaha maçı gibiydi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri