Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor

3 23.08%
  • Beşiktaş

7 53.85%
  • Berabere

3 23.08%
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Ankaraspor - Beşiktaş [ TSL 31. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Her macı rahat kazanıyorsunuz zaten degil mi ?

Bu tür yorumlar karsı takımı hiçe saymak demektir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Rahat kazanırsınız ? Öyle olsa Fortis'te de kazanırdınız Zor bir maç olucaktır.İki tarafta zorlanıcaktır.Kazananı tahmin etmek çok güç.
    Fortis'de zaten rahat kazanmıştık Deplasmanda haksız bir penaltı ile 1-0 geriye düşmemize rağmen , 3-1 kazanmasını bilmiştik.İçerdeki maçı saymıyorum , çünkü oyuncular turu kafalarında Ankara'da geçmişlerdi.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Her macı rahat kazanıyorsunuz zaten degil mi ?

Bu tür yorumlar karsı takımı hiçe saymak demektir.
    Her maçı rahat kazanıyorsunuz derken? Ben hangi maça öyle yorum yapmışım ki, bul getir de görelim...Aksine hep temkinli konuşmayı tercih ederim.Ama burda Ankaraspor kazanır diyen futbol üstadlarının yorumlarını görünce , benim de içimden Beşiktaş'ım rahat kazanır demek geldi.Bir dahakine rahatsız olursan mesajımdan şikayet edersin , senle veya takımınla ilgisi olmayan bu konuda senle boşu boşuna tartışamam.

Şampiyonluk yolundaki Beşiktaş'ın hem derbi mağlubiyetini affettirmek , hem de şampiyonluk için mutlaka kazanması gerekiyor , iddaası olmayan Ankarasporu yenemezsek zaten şampiyonluktan söz etmeyelim.Kalan 4 maçımız arasında en kolay maçtır bu maç ve lafımın arkasındayım.

Mesaj Yetkileri