-
Eğer bir transfer döneminde 5'den fazla oyuncu alırsanız isterseniz aldıgınız adamların hepsi world class olsun mutlaka çok puan kaybediyorsunuz
mesela ben çaykur rizespor'u süper lige çıkardım benimle beraber manisaspor'da çıktı manisaspor 20 ye yakın adam gönderdi ve 0 transfer yaptı açıkcası aşırı şekilde güç kaybetti bense kadromu 9 iyi oyuncu ile güçlendirdim ( nobre,selçuk şahin,zenden,filip trojan, erhan küçük vb.)
ligin ilk maçıda manisa-rize tek bir pozisyon bile kazanamadım ve 2-0 yenildim fakat ne şanssa bank asyanın son maçıda rize-manisaydı ve 2-1 kazanmıştım maçı domine edip kısacası fazla transfer yaparsanızda oyun size bir kader çiziyor ve işin b.kunu çıkarıyor akıllarınca kadro uyumsuzlugu yaratmaya çalışmışlar ama..
Aynı sorunu Manchester City ile oynayanlarda yaşıyor olabilir.
Eğer rakibiniz o maçı kazanmak zorundaysa mutlaka kazanıyor çoğu zaman ve son dakikalarda gerideyseniz defans yapıyor rakiplerimiz fakat ne hikmetse bütün defansif özellikleri 12-10 falan olan adam son dakikalarda cannavaro'ya dönüyor ve bir top bile geçirmiyor. Bizim oyuncularımız ise baskıyı kaldıramayıp hata yapıyor genelde. Bunlar hep kıyağı bilgisayarın.
Mesaj Yetkileri