Quote Originally Posted by Haygary View Post
Milan çok istemiş galiba hocam maçı ama defans ve kalecin bu işin üstesinden gelmiş.
Tökezlediğimiz bir maçtı oyuncularımızın senede 2-3 maç kötü oynama hakkı var.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
EE kardeşim.. Cl grubundan da 1. likle çıktın..

Bende az önce sırasıyla Man. Und, Liverpol, Real Madrid ve Arsenal'i yenip CL kupasını aldım.. Baya bir mutluyum. Sanada en azından bir çeyrek bir yarı final dileklerimi veriyorum..

BU arada niye final olmasın ki ??
İnşallah final oynarız. Kupayı sana armağan ederim kazanırsam.

Quote Originally Posted by misakisan View Post
Hocam mükemmel şekilde atlıyorsun seviyeleri,inş.elersin şu chelsea'yi.Sana bi ipucu vereyim kalabalık ortasaha ile yenebilirsin chelsea'yi ben öyle elemiştim.
Önerini değerlendireceğim.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
kardesim muhtesem gidiyorsun. Senden ricam bu sene kullandıgın taktiğin dizilişini ve takım komutlarını paylasabilir misin? Chelsea yi de elersin insallah....
Kaleci ve defans oyuncularımızda mecbur kalmadıkça değişiklik yapmadığımız için güzel bir uyum yakaladık. Sağ ve sol bekimizinden oldukça memnunum.

Ortasahanın ortasında Poli - Karacan - Sarp üçlüsü ikili tercihlerde oynuyorlar.

Sağ ve sol açık oyuncularımız kondisyon durumlarına göre değiştiriyorum.

İleride Sercan banko oynuyor yanına servis yapacak çeşitli oyuncularımızdan faydalanıyoruz.

Dizilişimiz bu şekilde

Atak üzerine bir oyun oynuyoruz. Oyunda genellikle kanatları kullanmaya çalışıyoruz. Çabuk oynamaya çalışıyoruz.

Taktiksel Anyalışımız