Sayfa 4 / 18 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 521 sonuç

Konu: Oyuncu Tartışma Platformu

dostum ben ılk sezonumda aldım 900 k ya ıyı bır oyuncu muhtesem dıyemem ama mc olarak cok rahat bır sekılde oynatabılırsın...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ok bi bakıcam.

Nesil
    2006
    Yer
    Konya

bence uğur yıldırım al veye sezer öztürk uğur yıldırım ın prfili süpper sezer öztürk te oynaya oynaya gelişio

Nesil
    2006
    Yer
    giresun

en iyi oyuncu serkan gedik ucuz birde tavsiye edeirm türkiye ligi için

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

bencede en iyi dm mascherano
    en iyi defans:kompany ve lucio
    en iyi orta saha sag kanat:juaqin
    en iyi orta saha sol kanat:cristiano ronaldo
    en iyi forvet:fernando torres ve iaquinta
    en iyi dl-del horno
    en iyi kalecide tabiki buffon

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Arkadaşlar Schalke ye Asamoah yi Satıp Carlos Tevez i Almayı Düşünüyorum.Tevez i Daha Önce Hiç Almamıştım.Nasıl Bir Oyuncu.Sizce ALMALIMIYIM

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

tevez'İ kesinlikle almalısın.Mükemmel oynuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

arkadaslar sezer ozturk bende oyun kurucu oldu , sizdede oluyor mu oyun kurucu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

tevez alınmazmı yawas mükemmel...

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Ben Vasco Takımından Junior diye 19 Yaşında Ama Özellikleri Mükkemmel bi Oyuncu Alacaktım.Adamları zar zor ikna ettim.Ama 15 trilyondu.Son anda almakatn Vazgeçtim.Paraya Kıyamadım.Siz hiç bu oyuncuyu Aldınızmı.Nasıl Birisi.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Nesil
    2006
    Yer
    giresun

tevez alınır ama asomah satılırmı dimi ya

3gt formalar inmiyo bi bakıverin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Thumbs up

baba ben west bromwich takımına shabani nonda, alvaro recoba, richard wright, volkan babacan ve miquel buades i aldım biri yorumlayabilir mi

ayrıca bence;
    chris kirkland, curtis davies (1-2 yıl bekleyin), michael brown, darren carter,robert earnshaw ve kesinlikle steffen iversen alınması gereken oyuncular

Yahu ArkadaŞlar Benİm Bjkde İlk Sezonum Bjkye Kİkİn Fonsecayi Aldim Adam HİÇ İyİ Oynamiyo Kaleciyle KarŞi Karsiya Kalinca Hep Kaciriyo Kafa Toplarinda İyİ GÖsterİo Fakat HİÇ İyİ Vuramiyor Sİzce Neden BÖyle?gİttİkÇe AÇilir Mi Yanİ Gİt Gİde Takima AliŞir Performansi İyİleŞİr Mİ?

Nesil
    2005
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Default Fernando Cavenhagi!

Fenerbahçe'yi çalıştırıyorum 4.szondayım İleri de Anelka il Cavenaghi'iyi oynatıyorum her maçta gol atıyor abartısız bi ara uzun sakatlık geçirdi o sakatken 6 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldım.
    İyi bir forvet arayanlara şiddetle tavsiye ederim!

Nesil
    2005
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Özür dilerim konuyu yanlış yere açmışım mod'lar gerekli yere taşırsa sevinirim!

bunu oyuncu tartışma bölümüne taşıyorum. Lütfen her oyuncu için ayrı konu açmayın

lokman diye bi futbolcu var oyunda onu antalyaspor a aldım fena değil.....

diğer takımlarda bu futbolcuyu deneyen biri var mı ??????????

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    ya killy i 1.4 milyon pound ilhan mansızıda 1.2 milyon pounda sattım sizce iyi mi?? yerinede silvestre yi alıcam 10 milyona sizce değer mi??
    çok ucuza gitmiş be abi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by metehanberber
    arkadaşlar david villa nasıl oynuyo?
    hiç transfer edeniniz oldu mu?
    adam süper oynuyo.tavsiye ederim.

evra harika bır oyuncu defansın solunda oynat harıka oynuyor
    actıgım butun oyunlarda gayet ıyı oynadı bırınde 2 sene ust uste ratıng ı 8 ın ustundeydı

Ben Simaoyu Beğeniyorum Vander Borre İle Sağa Koyunca Çok İyi Anlaşıyorlar Solada Tuncayı Alıyorum Takım Çok İyi Oluyor Simaoyu K

Arkadaşlar aranızda Eugen Polanski'yi deneyeniniz var mı??
    Ben aldım profiline bakarsak harika bir oyuncu hemde 19 yaşında ama yine de emin olmak istiyorum...

Nesil
    2006

Samaras-Cavenaghi

Samaras hava toplarında inanılmaz etkili bir oyuncu.Cuzi bir fiyata aldım 2. yılımda.Yanına da Cavenaghiyi koydum arkadalarında Le Tallec Uğur Yıldırım ve Var Der Meyde ile ikisi 44'er gol -toplam 88- gol attılar bir sezonda.Şiddetle tavsiye ederim
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

denizliye türk forvet önerebilcek var mı ?

genç olursa iyi olur kiralama yapcam

bazı oyunlarda hasan kabze'yi kiralık yapıyo galatasaray
    istersen onu alabilirsin ya da ilhan mansız boşta ise onu alabilirsin [ilk sezonunda..]

Quote Originally Posted by hurmet
    leyrielton baya iyi bi adam olucak belli bu arada benim ferhat, uğur, mülayim, cafercan senin antremanlar sayesinde coştu valla
    bu antrenman programı kimde ve nerden indire bilirim varsa paylasırsanız cok sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Caner erkin

neymiş bu adam ya 2009 dayım 17 yaşında takımdan ümit karanı 18 yaşında necatiyi 19 yaşında yeni transfer ronaldoyu sildi attı ınanılmaz goller atıyor ...
    ama eksığı sadece tek forvet oynatırsan ... bundan sonra vazgeçılmezlerımden bırısı bu oyuncu

her oyuncu için yeni konu açmasak daha iyi olur

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Lanus adlı takımda oynuyor...Oyun başlangıcında 20 yaşında...İyi bir program ile Marking 20 Tackling 20 Heading 20 Positioning 20 oluyor çok rahat....
    gioda yı ben pek fazla beğenmiyorum ama size ilk sezonda asla almamalısınız diyebilirim nedenleri ise

neden 1:

18 önünde çok gereksiz fauller yapıyo karşı takımda duran top ustası varsa ...

neden 2:

yavas oldugundan arkasına çok adam kaçırıyor sonuç: forvetin becerisine kalmış

neden 3 ve en onemlisi:

18 içinde girdiği ikili mücadelelerin %70inde penaltı yapıyo (bu oran gerçek)hemde en olmadık yerde

bu herifi aldım ilk maçında hem penaltı yaptırdı,penaltı yetmedi bide gol yedirdi
    bitime 15 dk kala oyundan atıldı maç sonunda sovemedim bile

oyunda nefretimi kazanmayı ilk maçında başarabilen ender ve yegane oyuncudur

ama hakkını veriyim yaptıgı bu saçmalıkların yanında bu herifi as oynayacagı bi takıma kiralarsanız 3 sezon sora kendini afettire bilio
    ama yanılmayın emin olunki eskiden gelen alışkanlıkları herzaman devam edio......

Sayfa 4 / 18 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri