dostum ben ılk sezonumda aldım 900 k ya ıyı bır oyuncu muhtesem dıyemem ama mc olarak cok rahat bır sekılde oynatabılırsın...
dostum ben ılk sezonumda aldım 900 k ya ıyı bır oyuncu muhtesem dıyemem ama mc olarak cok rahat bır sekılde oynatabılırsın...
ok bi bakıcam.
bence uğur yıldırım al veye sezer öztürk uğur yıldırım ın prfili süpper sezer öztürk te oynaya oynaya gelişio
en iyi oyuncu serkan gedik ucuz birde tavsiye edeirm türkiye ligi için
bencede en iyi dm mascherano
en iyi defans:kompany ve lucio
en iyi orta saha sag kanat:juaqin
en iyi orta saha sol kanat:cristiano ronaldo
en iyi forvet:fernando torres ve iaquinta
en iyi dl-del horno
en iyi kalecide tabiki buffon
Arkadaşlar Schalke ye Asamoah yi Satıp Carlos Tevez i Almayı Düşünüyorum.Tevez i Daha Önce Hiç Almamıştım.Nasıl Bir Oyuncu.Sizce ALMALIMIYIM
tevez'İ kesinlikle almalısın.Mükemmel oynuyor.
arkadaslar sezer ozturk bende oyun kurucu oldu, sizdede oluyor mu oyun kurucu.
tevez alınmazmı yawasmükemmel...
Ben Vasco Takımından Junior diye 19 Yaşında Ama Özellikleri Mükkemmel bi Oyuncu Alacaktım.Adamları zar zor ikna ettim.Ama 15 trilyondu.Son anda almakatn Vazgeçtim.Paraya Kıyamadım.Siz hiç bu oyuncuyu Aldınızmı.Nasıl Birisi.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
tevez alınır ama asomah satılırmı dimi ya![]()
3gt formalar inmiyo bi bakıverin
baba ben west bromwich takımına shabani nonda, alvaro recoba, richard wright, volkan babacan ve miquel buades i aldım biri yorumlayabilir mi
ayrıca bence;
chris kirkland, curtis davies (1-2 yıl bekleyin), michael brown, darren carter,robert earnshaw ve kesinlikle steffen iversen alınması gereken oyuncular
Yahu ArkadaŞlar Benİm Bjkde İlk Sezonum Bjkye Kİkİn Fonsecayi Aldim Adam HİÇ İyİ Oynamiyo Kaleciyle KarŞi Karsiya Kalinca Hep Kaciriyo Kafa Toplarinda İyİ GÖsterİo Fakat HİÇ İyİ Vuramiyor Sİzce Neden BÖyle?gİttİkÇe AÇilir Mi Yanİ Gİt Gİde Takima AliŞir Performansi İyİleŞİr Mİ?
Fenerbahçe'yi çalıştırıyorum 4.szondayım İleri de Anelka il Cavenaghi'iyi oynatıyorum her maçta gol atıyor abartısız bi ara uzun sakatlık geçirdi o sakatken 6 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldım.
İyi bir forvet arayanlara şiddetle tavsiye ederim!
Özür dilerim konuyu yanlış yere açmışım mod'lar gerekli yere taşırsa sevinirim!
bunu oyuncu tartışma bölümüne taşıyorum. Lütfen her oyuncu için ayrı konu açmayın
lokman diye bi futbolcu var oyunda onu antalyaspor a aldım fena değil.....
diğer takımlarda bu futbolcuyu deneyen biri var mı ??????????
çok ucuza gitmiş be abi.Originally Posted by hurmet
adam süper oynuyo.tavsiye ederim.Originally Posted by metehanberber
evra harika bır oyuncu defansın solunda oynat harıka oynuyor
actıgım butun oyunlarda gayet ıyı oynadı bırınde 2 sene ust uste ratıng ı 8 ın ustundeydı
Ben Simaoyu Beğeniyorum Vander Borre İle Sağa Koyunca Çok İyi Anlaşıyorlar Solada Tuncayı Alıyorum Takım Çok İyi Oluyor Simaoyu K
Arkadaşlar aranızda Eugen Polanski'yi deneyeniniz var mı??
Ben aldım profiline bakarsak harika bir oyuncu hemde 19 yaşında ama yine de emin olmak istiyorum...
Samaras-Cavenaghi
Samaras hava toplarında inanılmaz etkili bir oyuncu.Cuzi bir fiyata aldım 2. yılımda.Yanına da Cavenaghiyi koydum arkadalarında Le Tallec Uğur Yıldırım ve Var Der Meyde ile ikisi 44'er gol -toplam 88- gol attılar bir sezonda.Şiddetle tavsiye ederim
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
denizliye türk forvet önerebilcek var mı ?
genç olursa iyi olur kiralama yapcam
bazı oyunlarda hasan kabze'yi kiralık yapıyo galatasaray
istersen onu alabilirsin ya da ilhan mansız boşta ise onu alabilirsin [ilk sezonunda..]
bu antrenman programı kimde ve nerden indire bilirim varsa paylasırsanız cok sevinirimOriginally Posted by hurmet
neymiş bu adam ya 2009 dayım 17 yaşında takımdan ümit karanı 18 yaşında necatiyi 19 yaşında yeni transfer ronaldoyu sildi attı ınanılmaz goller atıyor ...
ama eksığı sadece tek forvet oynatırsan ... bundan sonra vazgeçılmezlerımden bırısı bu oyuncu
her oyuncu için yeni konu açmasak daha iyi olur
gioda yı ben pek fazla beğenmiyorum ama size ilk sezonda asla almamalısınız diyebilirim nedenleri iseOriginally Posted by demirhan1984
neden 1:
18 önünde çok gereksiz fauller yapıyo karşı takımda duran top ustası varsa ...
neden 2:
yavas oldugundan arkasına çok adam kaçırıyor sonuç: forvetin becerisine kalmış
neden 3 ve en onemlisi:
18 içinde girdiği ikili mücadelelerin %70inde penaltı yapıyo (bu oran gerçek)hemde en olmadık yerde
bu herifi aldım ilk maçında hem penaltı yaptırdı,penaltı yetmedi bide gol yedirdi
bitime 15 dk kala oyundan atıldı maç sonunda sovemedim bile
oyunda nefretimi kazanmayı ilk maçında başarabilen ender ve yegane oyuncudur
ama hakkını veriyim yaptıgı bu saçmalıkların yanında bu herifi as oynayacagı bi takıma kiralarsanız 3 sezon sora kendini afettire bilio
ama yanılmayın emin olunki eskiden gelen alışkanlıkları herzaman devam edio......