Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 116 sonuç

Konu: Hayatımın En Son Noktası "Sensin Adapazarı"

sakary Ali Misafir

Uefa Kupası E Grubu - 2.Maç

Kazanmamız gereken bir maçtı 1 puana razı olduk.

Ligue 1 - 12.Hafta

Kazandık ama Hoarau'yu kaybettik.Hoarau maçtan sonra yapılan kontrollerden sonra sezonu kapattığı açıklandı.

Coupe de Ligue - 4.Tur

Kupa maçında zorlansakta 77.dakikada golü bulup turu geçen taraf oluyoruz.

Ligue 1 - 13.Hafta

1-0 öne geçtik ama koruyamadık.Olmadı 11 hafta sonra yenilgi almış olduk.

Ligue 1 - 14.Hafta

Yazık..2-0 öne geçtik çok rahat bir maç olacak sandık ama 2-2 oldu.Kötü oynadık.3-2 öne geçmemize rağmen 90+1de duran toptan gol yedik.

Ligue 1 - 15.Hafta

Lorinet deplasmanında kötü oynadık.3 puanı kaybettik.

Ligue 1 - Puan Durumu

Son 3 haftada aldığımız kötü sonuçlar ile liderden çok uzaklaştık.4-5 maç üst üste kazanabilsek kendimize geleceğiz.Ama şuan için çok zor gözüküyor.Hoarau'nun daha ilk yarı bitmemesine rağmen sezonu kapatması bütün planlarımızı alt üst etti.Zaten gol yollarında problem yaşıyorduk Hoarau da sakatlanınca tam oldu.Transfer dönemine kadar gidebildiğimiz en az kayıpla gitmek istiyoruz.Tabi UEFA Kupasıda var.Önümüzde Sevilla ve Portsmount maçları var en az 4 puan almak gerek.

Başarılar diliyorum sana pek de kötü bir yerde değilsin ligde ayrıca Mamadou Sakho adlı oyuncuyu satma derim ileride gerçekten mükemmel bir defans oluyor ben Fm de almıştım onu 2012 de manchester u. sakho için 60 milyon dolar teklif etti kısaca satma beklet derim onu

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

evet yeni ssleri bekliyoruz ligde ard arda galibiyetlerle yükselişe gecebilirsin
    TariboWest

sakary Ali Misafir

Şimdi kariyerde sitede olan bozukluklar yüzünden baya geride kaldık.Onun için kısaca şöyle anlatayayım.

Paris Saint Germain ile ilk sezonumuzda pek etkili olamadık.UEFA Kupasında Schalke takımına elendik.Ligte 11.olabildik.Ancak Sporting Play kurasından Fransa çıktı ve Fransada en az kart gören takım olarak UEFA Kupasına katıldık.Diğer kupalardada pek fazla başarılı olamadık.

İkinci sezona büyük umutlarla başladık.Çok büyük paralar harcadık takımı baştan kurduk.Ama ilk maçlarda uyumsuzluk sorunu yaşıyoruz.Ve kötü sonuçlar alıyoruz.Bu durumu düzeltmek için çabalıyorduk en son ve buradan devam edeceğimiz.

İşte 2.sezonda yaptığımız transferler ve oynadığımız maçlar..

Paris Saint Germain Transfer Dosyası

Gidenler

Adeta bütün oynayan oyuncuları gönderdik.İlk sezonun ortasında transfer ettiğimiz Ba'ya Arsenalden çok iyi bir teklif gelince sattık.Devre arasında €15M fiyata aldık.€25M fiyatına sattık.Ve takımdan ruhsuz oyuncular gitti.Sessegnon, Chantome, Caera, Z.Camara, M.Landreau, S.Armand, L.Giuly... Bunlardan çok iyi para kazandık.

Gelenler

Pablo Piatti

İspanya liginde Almeria kümü düşünce genç yıldızı Piatti'yi kadromuza kattık.Çok iyi oyuncu olacağına şüphem yok.Takımımıza çok büyük yararlar sağlayacaktır.

Julien Faubert

Sağ beke mükemmel bir transfer.Tecrübesiyle takıma çok şey katacak.Onuda İngiltere'de küme düşen West Ham takımından transfer ettik.

Bernardo

Çok iyi bir genç oyuncu.Cruzeirodan takıma kazandırdık.Yeni AMC'miz.Gelecektede bize çok iyi paralar kazandıracaktır.

Didier Zokora

Zokora takıma tecrübesiyle yardım edecek.Hem sağ bek hem orta sahada kullanabilmemiz bizim için çok büyük avantaj.

Jonathan de Guzman

Mükemmel bir transfer daha.Feyenorddan kazandırdık.Orta sahada çok iyi işler yapacaktır.Genç bir futbolcuda.Bu sene orta sahamız çok güçlü oldu.

Thiago Carletto

Valencia'dan transfer ettik.Sol bekte oynuyor.20 yaşında.Brezilya Ümit Milli takımınında formasını Bernardo ile giyiyor.Geleceği parlak bir oyuncu.

Aroune Kone

Sevilla'dan aldık.Forvet hattında Hoarau ile birlikte bol goller atacaklardır umarım.

Ben Foster

Beleş olarak takımımıza kazandırdık.Oynatmayı düşünmüyorum ama iyi bir yedek olacaktır.

Christopher Samba

Defansın göbeğine inanılmaz bir transfer.Defansın ortasındada hiçbir problem yaşamıyacağız.Çok iyi bir transfer oldu.

UEFA Kupası - 3.Tur 1.Maç

Kendi sahamızda çok rahat oynadık ve rahat kazandık.Rakibimiz kalemize gelemedi.Bernardo'nun 2 gol atması sevindirdi.Turu geçtik diyebilirim.

UEFA Kupası - 3.Tur Rövanş Maçı

Çok rahat çıktık karşılaşmaya.2-1 kazandık söylenecek birşey yok.

------
    Jamaica ile sözleşme imzaladım

Jamaica milli takımı ile sözleşme imzaladım.Dünya sıralamasında 88. sırada bulunuyoruz.Dünya Kupasında katılamadık.Hedefsiz bir takım.Ama artık ben geldim hedefimiz var bir başarı elde etmek.Şuan fikstür'de birşey gözükmüyor.

----

Ligue 1 - 1.Hafta

Metz karşısında çok şanssız bir yenilgi alıyoruz.Hiç olmadı bu.Daha sezonun başı toparlanırız.

UEFA Kupası - 3.Tur İlk Maç

Hearts deplasmanında çok iyi oynadık ama son dakikalarda gelen golle kazandık.

Ligue 1 - 2.Hafta

Çok kötü oynadık.Bu sonucu hakettik.Diyecek fazla birşey yok.

Ligue 1 - 3.Hafta

1-0 geriye düştük.Ama sonucu değiştirmeye başardık.İlk 3 puan hayırlı olsun.

UEFA Kupası - 3.Tur Rövanş Maçı

Kendi sahamızda rahat yenerek turu geçen taraf oluyoruz.

Ligue 1 - 4.Hafta

Sezona çok iyi başlayan Auxerre deplasmanında rahat bir oyunla 3 puanı alan taraf oluyoruz.

Ligue 1 - Puan Durumu

Sezona iyi kötü mağlubiyetle başladık ama uyumsuzluktan diyelim.Daha sonra gelen galibiyetler bize ilaç oldu.Bundan sonrada iyi maçlar çıkartmalıyız.Üst sıralarda olmalıyız.Önümüzde Toulouse maçı çok önemli maç eğer alırsak çok iyi olacak.Rakibimiz daha gol yemedi ama biz onlara çok gol atarız.

-----

Ligue 1 - 5.Hafta

Toulouse ile kendi sahamızda berabere kalarak önemli 2 puan bırakıyoruz.Kazanmamız gereken maçtı ama olmadı.85.dakikada kaçan penaltı bizi çok üzdü.

UEFA Kupası - D Grubu 1.Maç

Çok zevkli bir maç oldu kazanmalıydık.Fakat 3-3 berabere kaldık iyi sonuç diyebilirim.

Ligue 1 - 6.Hafta

Le Mans deplasmanında bireysel hatalardan 3 gol yedik çok acı.

Coupe de Ligue - 3.Tur

Bordoyu ilk 15 dakikada gelen goller ile yendik.Maçın genelinde kötü oynadık bir çare bulmamız gerek.

Ligue 1 - 7.Hafta

Kendi evimizde inanılmaz berbat bir oyunla çok kötü kaybediyoruz.1-0 öne geçtik ama koruyamadık.Güçsüz rakibimizden 3 gol yedik.

Ligue 1 - Puan Durumu

İnanılmaz kötü maçlar çıkartıyoruz.Aslında çok iyi kadro kurduğumuza inanıyorum ama bir türlü başarı gelmiyor.Bunu acilen çare bulmamız lazım bulamassak durumlar feci gibi.Önümüzde Lyon maçını kadar olan 4-5 maçlık bir seri var bu seriden sonra bir değerlendirme yapacağız.Eğer aynı futbolu devam ettirirsek bazı değişiklikler olacak.

---

Birde arkadaşlar bundan sonra maçları siteye teker teker ekliyeceğim.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Kotu gidiyorsun. Cok fazla gol yiyorsun. Taktiksel anlamda degisikligie gitmeni tavsiye ederim...

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Kotu gidiyorsun. Cok fazla gol yiyorsun. Taktiksel anlamda degisikligie gitmeni tavsiye ederim...
    Kötü gidiyoruz ama bence uyumsu problemi çekiyoruz.Taktikte bir değişikiliği şuan i,çin düşünmüyorum..

---

UEFA Kupası - D Grubu 2.Maç

Maç Sonrası Basın Toplantısı

Ali Göçmen:Avrupa mücadelesinde zorlu bir deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için mutluyun.4 gol atmamızda ayrı bir sevindirdi.Maça baktığımızda 1-0 geriye düşmemiz bizi olumsuz etkilesede diğer dakikalarda iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum.Ve 4 gol attık.Mutlutuz.

Maç Sonrası Gazateler

Paris SG Adına İyi Sonuç

Paris Saint Germain UEFA Kupasında D Grubunda oynadığı 2.maçta deplasmanda Guimaraes'i 4-1 ile yenerek grupta 4 puana ulaştı.Guimaraes öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve 4 gol birden yedi.Bu sonuçla Guimaraes 1 puanda kaldı.

Grubun diğer maçında ise Werder Bremen kendi sahasında Cluj'u 2-0 ile geçti.

sakary Ali Misafir

Ligue 1 - 8.Hafta

Ali Göçmen:Yazık.. Bu kadar iyi oynadığımız bir maçtan aldığımız puan 0.Hak etmediğimiz bir skor.Hiç iyi olmadı bu.Maça çok iyi başladık direkleri dövdük ama bir türlü golü bulamadık.Ve duran toptan adam paylaşımı hatasından golü yedik.İyi futbol sevindirdi ama hiçbir işe yaramadı.

Maç Sonrası Gazateler

Paris Saint Germain Çöktü..

Paris Saint Germain'in ligte arka arkaya aldığı kötü sonuçların ardından çıktığı Caen deplasmanından da puansız döndü.Maça etkili başlayan 2 topu direkten dönen Paris ekibi Savidan'ın golüne engel olamayınca sahadan 1-0 yenilgi ile ayrıldı.Bu yenilginin ardından Paris Saint Germaiin 7 puanda kalırken Caen puanını 13'e yükseltti.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok iyi gitmiyorsun Toparlanman lazım

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Çok iyi gitmiyorsun Toparlanman lazım
    Çok iyi gitmiyoruz ama son 2 maçta oynadığımız futbol biraz umut verdi sanki bakalım gelecekte ne olacak?

-----

Ligue 1 - 9.Hafta

Nancy 1 2 PSG

Ali Göçmen: Uzun bir aradan sonra galip geldik.Hoarau 2 golüyle bize 5 maç aradan sonra galibiyeti getirdi.Son maçlarda iyi bir performans gösteriyoruz.Bu maçtada iyi oynadık.2-0'dan sonra biraz oyundan düştük rakibimiz atakları geliştirdi ama sadece bir gol bulabildiler.Kazandık bir seri yakalayıp üst sıralara çıkmak istiyoruz.

Maç Sonrası Gazeteler

PSG Kendine Geldi..!

Paris Saint Germain 4 maç aradan Nancy deplasmanında 2-1 galip geldi.Maça iyi başlayan ve golüde erken bulan taraf olan PSG ikinci golü atıncada rahatladı.Daha sonra ki dakikalarda Nancy atakları olsada Paris Saint Germain 3 puana ulaşan taraf oldu.Bu sonuçla PSG puanını 10a çıkarırken Nancy 14 puanda kaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ali transferler felan ıyı ama taktik mi yanlış nedir anlamdım daha iyi olman lazım artık.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Ali transferler felan ıyı ama taktik mi yanlış nedir anlamdım daha iyi olman lazım artık.
    Olacaz abi olacaz inşallah

----

UEFA Kupası - D Grubu 3.Maç

Cluj deplasmanında birçok eksik vardı 1-0 yenildik sağlık olsun

Ligue 1 - 9.Hafta

Lyon'u elimizden kaçırdık 2 kere öne geçtik ama galibiyet gelmedi.

Ligue 1 - 11.Hafta

Diyecek birşey yok kötü oynadık.Hakettik...

Ligue 1 - 12.Hafta

Sochaux karşısında gol olarak patladık.haydi hayırlısı.

Ligue 1 - Puan Durumu

Takım olarak ilk haftalardan daha iyi sonuçlar almaya başladık gibi.En azından oyun olarak daha iyiyiz.Bu aralar sakatlıklar oldu bir türlü istediğimiz kadroyu kurmadık.Ligte hedeflerimizden çok geride kaldık.Ligte amacımız çıkabildiğimiz en üst sıraya kadar çıkmak.Diğer kupalarda ise en azından birini kazanmak istiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kıpraşma var gibi .Hadi hayırlısı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Cidden çok güzel sonuclar

Ali seni severim de Psg'ye olan kinim asla geçemez kusura bakma
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

sakary Ali Misafir

"Başka bir zaman yeniden.."

"2008-2009 sezonun başında Paris Saint Germain ile bir yolculuğa çıkmıştık.Burada iyi kötü günlerim oldu.İlk sezonu atlattık.İkinci sezonda büyük paralar harcayarak çok iyi takım kurduk.Ama bir türlü istediğimiz sonuçlar gelmedi.Bu son 3 maçtan sonrada baktım kı olmayacak yönetime istifamı sundum ve kabul edildi.Başka bir zaman yeniden Paris Saint Germain takımına gelmeyi çok isterim.Paris Saint Germain'e başarılar dilerim."

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Son derece dogru bir karar , tebrik ederim D:

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Düzelme Var Gibi
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Düzelme Var Gibi
    Az daha zorlasa kume dusecek bu nasil duzelme..

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Az daha zorlasa kume dusecek bu nasil duzelme..
    Son Maca Bakarak Söyledim Onu MAli
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

sakary Ali Misafir

Arkadaşlar üstte istifa ettiğimi yazdım görmediniz herhalde

-------

Ali Göçmen Stade Lavallois'de

Paris Saint Germain takımında yaklaşık 1.5 yıl görev yapan Ali Göçmen yeni takımını buldu.Fransa Ligue 2 takımlarından Stade Lavallois ile 0.5 yıllık sözleşme imzaladı.Stade Lavalloise'in şuanki konumunu baktığımızda 12 puanla son sırada yer alıyorlar.

Dün 0.5 yıllık sözleşmeye imza atan Ali Göçmen katıldığı basın toplantısında şunları söyledi :

"Bizim için farklı bir deneyim olacak.Takımın konumuna baktığımızda son sırada görüyoruz.Hedefim bu takımı ligte tutmak olacaktır.Şuan çokta geç kalmış sayılmasıy ara transfer döneminde iyi transferlerle bu iş inşallah olacaktır."

dedi.

--------

Ligue 2 - Puan Durumu

Stade Lavallois - Kadro Durumu

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ali gormustuk istifani. Ama kske devam etseydin. Sonucta geldigin takimi ilk defa duyuyorum...

sakary Ali Misafir

French Cup

İlk maçımızdı hiçbir şey yapamadık.

Ligue 2 - 20.Hafta

Güçlü rakibimiz ile deplasmanda karşılaştık.Rakibimiz 2.sırada bulunuyordu.Maç boyunca savunma yaptık.Ama 78.dakikada golü yedik ve mağlıp olduk.

Ligue 2 - 21.Hafta

Zor koşullarda kazandık.Mutluyuz.

Ligue 2 - Puan Durumu

İnanılmaz zor şartlar altında 3 maç oynadık ve bunlardan birisini kazanmayı başardık.Hedefimiz ligte kalmak.Bu oynadığımız 3 maçta da sadece 3 yedekle maça çıktık.Bunlardan biri kaleci diğer ikisi santrafordu.Şimdi lige ara verildi.Bu arayı iyi değerlendirip bir kaç oyuncu alarak geçireceğiz.İşimiz çok zor ama inşallah bu ligte kalacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Zoru basarmak guzeldir. Takim tam olarak hangi ligde bilmiyorum ama Bir alt ligde duruyor herhalde. Bence oyuncu alamazsan bile kiralama yoluna git. Seni besleyen bir klup yoksa bile yonetimden talep et.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ali umarım durumu düzeltirsin...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ali neden istifa ettin ki PSG den. Düssen bile seneye 2. ligde oynardın. Şimdi bu kulüp düsecek bi alt lige. Bence anlamsız bir istifa....
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah durumun düzelir.Parisi hemen unut. Çok kötü maçlar çıkmış yeni takımında başarılar.
    İnşallah başarıdan başarıya koşarsın..

sakary Ali Misafir

Stade Lavollis'ten istifa ettim.Bu iş olacak gibi değildi.Üst üste çok kötü sonuçlar alıyorduk.Ve oynadığımız futbolda hiç tatmin etmediği gibi hiçbir ışıkta vermiyordu.Puan almamız bile imkansızdı.Ve istifa ettik.İşte oynadığımız maçlar..

Ve Ghana İle Anlaştım..

Bu oyunda Milli Takımlar ile anlaşma yapmak çok basit.Ghana boştu.Bende başvurdum ve beni istediler.Bu sene sonunda düzenlenecek olan Dünya Kupasına katılacağız.Grubumuzda güçlü rakipler var ama biz üst tura çıkmak için elimizden geleni yapacağız.

İşte Grup..

Last edited by sakary Ali : 11.Mayıs.2009 at 22:41

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ali yine eskisi gibi Mevlana'ya donus yapmis

Gana ile basarilar

sakary Ali Misafir

Ali yine eskisi gibi Mevlana'ya donus yapmis

Gana ile basarilar
    Yok canım bu sefer öyle olmayacak inşallah

sakary Ali Misafir

World Cup - H Grubu İlk Maç

İspanya karşısında pek varlık gösteremedik büyük oyuncular vardı.Ve sonuçta yenikdik.

World Cup - H Grubu 2.Maç

Fransa karşısında kötü oynsakta akıllı oynadık.Ve 2-1 kazandık.Fransa'nın maçın her yerinde üstündü ama kazanan biz olduk.

World Cup - H Grubu 3.Maç

Kanadayı tek golle yendik.Ve bir üst tura çıkmayı başardık.

World Cup - H Grubu Puan Durumu

İnanılmaz maçlar oldu.Fransayı yenmek gerçekten büyük başarı oldu.Gruptan ikinci olarak çıkmayı başardık.Bu grupta daha ne yapılabilir ki.Diğer turda rakibimiz Kolombiya geldi o bakımdanda şanslıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fransa'dan rövansı alman iyi olmus , kariyerinde ''Fransa' kelimesini bir daha duymak istemeyecegini tahmin ediyorum.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri