Anket Sonuçlarını Görüntüle: Lige Kim Çıkar?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Altay

6 23.08%
  • Kasımpaşa

2 7.69%
  • Karşıyaka

9 34.62%
  • Boluspor

9 34.62%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Playoff Sohbet

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Yaa ben gerçekten sizi anlamıyorum. Altay yenildiyse Kasımpaşada yenildi ona niye laf etmiyosunuzda yok Altay yenilmişte çıkmasında. O zaman bende diyorum Kasımpaşa sattı maçı diye. Tek taraflı düşünmemek lazım. 2 takımda düşmeye oynayan takımlarla oynadı 2side kaybetti.
    maçı izlemedim maçın nasıl geçtiğinden haberimde yok ama..

Sakarya ikinci yarıda hangi takımlardan puan aldı.. diyarbakırı diyarbakırda yendi.. bolu deplasmanında 2-0dan 2-2 oldu. manisa deplasmanında 2-2 berabere kaldı..Hepte iyi futbol oynadı...Bu futbolla Kasımpaşayıda yenerdi..Ve yendide.

Gelelim Altaya - Erciyes maçına.. Bu maç 2-3 hafta önce olsaydı Erciyes elini kolunu sallayarak Altay İzmirde 3 gol atabilirmiyydi? Ve birde Bu erciyes geçen hafta kendi sahasında Karabüğe 1-0 yenildi.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

17 yıllık hasretimiz bu sene son bulacak inşallah Süper lig'e çıkacağız.2.yarıda oynadıgımız yarısını ilk yarıda oynasaydık su an Süper lig için transfer yapıyorduk ama olmadı kısmet play-off'lara imiş.Bir ligde 2 yıl kalmıyoruz son 5 senedir bu senede öyle olacak inşallah.

Boluspor'un gelmesini çok isterim diğer takımlar son zamanlarda SüperLig tecrübesi var ancak Bolu uzun süredir aramızda değil. Lige yeni bir tat vermiş olur. . .

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bende Bolusporun Gelmesini İstiyorum Crocodile1963 Arkadaşımızında Dediği Gibi Yeni Bir Tat Gelir Ligimize

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Boluspor

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Bu sene altayın çıkacağını düşünüyorum

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri