Bu akşamki kupa maçı ligdeki performansımızı doğrudan etkileyeceği görüşündeyim.Kazanmamız takdirde ligdeki şampiyonluk şansımızın artacağı düşüncesindeyim.Çünkü 33.haftadaki Galatasaray maçı şampiyonluğun kaderini direk etkileyecek nitelikte ve bizimde zor maçlarda kazanamama gibi saçma bir alışkanlığımız var.Fenerbahçe karşısında bu kötü alışkanlığa son vermemizi umuyorum.Düşüncelerimi tam olarak olmasada destekleyecek bir örnekte vereyim.Fenerbahçe'nin 3 sezon önce şampiyonluğu son hafta kaybettiği sezonda hem kupada hemde ligde iddialıydı.Finalde bize,son haftada Denizli'ye kaybederek 2 kupayıda kazanamadılar.Şimdi aynı kabusu yaşama olasılığı bizde var.Allah korusun..

Son 6 maçta Fenerbahçe'yi yenememiş olmamız ibreyi Fenerbahçe'ye çeviriyor.Ancak en son galibiyetimizide kupada almış olmamız beni bir nebze umutlandıran bir durum.Fenerbahçe'nin kupa hasreti işin içine girince daha rahat olan taraf bizmişiz gibi geliyor ama Fenerbahçe'nin büyük maç performansı bu baskının çokta etkili olma olasılığını azaltıyor.Son olarak Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe'ye karşı kaybettiğimiz 2 maçı iyi bir şekilde etüt ederek geldik açıklaması ve Aragones'in bir takımı 3 kere üst üste yenmek zordur açıklaması yine beni umutlandıran açıklamalar olduğunu belirteyim.Umarım Mustafa hoca iyi bir etüt çalışması yapmıştır ve oyuncularımız 2 mağlubiyetin hırsıyla kupayı alarak bir nevii kendilerini affettirmiş olurlar.

Bu maçta oynabilirse Nobre'nin maç eksiğine rağmen bize çok katkı yapacağını düşünüyorum.Umarım güzel bir maç olur ve kazanan taraf biz oluruz..