AFC Wimbledon Coca Cola Lig 1’de

Zorlu maçta üstün oynayan taraf gibi gözüksek de pozisyonları hep duran toptan kazandık. Galibiyet golümüz de zaten duran toptan geldi. Bu başarıyı bizden kimse beklemiyordu ve camia bu başarı bu sene olmasa da sorun yapmayacaktı. Ama biz başardık.

Hızlı bir yükseliş oldu, takımda bu sezon devam ederken geçmiş yıllarda görmediğim şekilde huzursuzluk çıkaran oyuncular oldu. Zaman zaman bu takım uyumunu da etkiledi. Şimdi bu oyuncularla yollarımızı ayırma zamanı.

Ayrıca yönetim maaş bütçesinin çok aşılmasından dolayı da şikayetçiler. Bu konuda da indirimi kabul etmeyen oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Geniş kadro çoğu zaman avantajdır ama ben kadroyu kısıtlamayı düşünüyorum.

CCL1’de direk terfi için oynayan bir takım olmayacağız. Sistemli yükselmek gerekiyor ve bir anda ligler atlamak, ekonomik durumun kötülüğü beklemediğimiz br anda bizi dibe götürebilir.

Bu sezon burada kalmayı, gençleri takıma monte etmeyi ve geleceğin takımını kurmayı düşünüyorum. Alt yapıdan çıkardığımız oyuncular ve yapacağımız genç oyuncu transferleriyle takımı oluşturup, önümüzdeki sezon deneyim kazanmalarını, sonra da İngiltere’ye damga vuracak bir takım oluşturmayı düşünüyorum.