Dönemece Girmeden Önce Motive Olduk!!!
Maçta ilk yarı erken gelen gollerle rahat bir maç geçirdik.Bu takıma güven verdi.

Bu Maçın Hakkı Bu Değildi!!!
Maçta direkler bize karşıydı.3 top direkte patladı
Hele bir pozisyon vardı gol kaçınca saçlarımı yoldumKarşı takımın kalecisi topa vurarken kendi oyuncusunun kafaya çarptı top.Bir anda bizim oyuncunun ayağa geldi.Boş kaleye bir abandı top direğe çarptı.Arkasından dönen topa bir başkası vurdu o da direkten döndü

Geçen Senenin Başarılı Defansı Bursaspor'da: 1.8 Milyon €

Türkiye Kupası Gruplar
Grupların birinde urfa'yı gördük.Onlara başarılar diliyoruz.

Orduspor Zaferi Şarkılarla Kutluyor!!!
Maçta ilk yarı biterken bir gol yedik ve yıkıldık.Dedim bu iş bitti.Ama takıma çaktırmadım.Birkaç değişiklik yaptım.Bir anda ardı ardına gol saydırdık.Maçın hakkı beraberlik gibiydi fakat bu sefer direkler bizdendi.Her topu içeri soktular.

Forvet Sıkıntısı Çeken Bursaspor Şifayı Ömür'de Buldu!!!:1.3 Milyon €
Bilmiyorum size gösterdim mi.Onların bir futbolcusu vardı Fethi diye.Onu satmak zorunda kaldılar.Onu sattıkları gibi gol atan adam kalmadı.Zaten benim 20 oyuncumun 10u ile ilgileniyorlardı.Bende bundan yararlandım.Kulüpte oynama şansı bulamayan Ömür'ü yolladım.

Sarhoş Orduspor'a Galatasaray Tokadı!!!
Maçın ilk yarısından birşey anlayamadık.Bir anda maç 0-3 oldu.Hiç atağımız yoktu ilk yarı.Karşı takım 15 şut çekmişti kalemize.Neye uğradığımı şaşırdım.Ama yılmadık.Futbolcularımıza maçı kazanabiliriz dedim.2. yarı biz fırtına gibi estik.Bir baktık 2-3 Olmuş.Dedim bu maç ya bizim ya berabere.Ama o güzelim direkler yine 2 şutumuzu dışarı çıkardı.Ve Maçın Sonucu 2-3...

Puan Durumu
Çok İyi Bir Pozisyonda Olduğumu Düşünüyorum.Galatasaray önümde olmasına rağmen Uefa'da oynadıklarından ligle ilgilenmmiyeceklerini düşünüyorum.Bu sene belki Şampiyon bile olabiliriz diyorum.Ama kadroyu genişletmem lazım.