TSL'de 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Ankaraspor ile karşılaştık ve sahadan 1-0 galip ayrıldık. Gerçekten zor bir maç oldu ve evimizde oynayacağımız Galatasaray derbisine hazırlanmaya başladık.

İstanbul İnönü Stadı'nda tek bir boş koltuk bile kalmamış tüm Beşiktaş taraftarları maçı izlemeye gelmişlerdi. Maça hızlı başlayan Beşiktaşımız 20. dk de Gökhan Zan'ın golüyle öne geçmesine rağmen, 21. dk de kalesinde golü gördü. Fakat maçtan kopmayan KaraKartallar galibiyet golüne dk 70'te Nobre ile ulaştı ve sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi.

Ligdeki büyük derbinin ardından Almanya'da Dortmund ile karşılaşan Beşiktaş sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Her ne kadar daha çok topla oynayıp daha çok pas yapsada, kanatlardan etkili olamayınca ve kontrol altına alamayınca kalesinde 2 gol gördü.

UEFA'da ve TSL'de çok çekişmeli geçiyor. Puan durumlarını veriyorum, düşünceleriniz neler paylaşırsanız sevinirim.

UEFA Puan Durumu ve Fikstür

Turkcell Super Lig Puan Durumu

- TSL'de hala hiç mağlubiyetim yok, ayrıca kendi sahamda hiç puan kaybetmedim fakat deplasmanlarda zorlanıyorum açıkçası, ama kolay kolay maç kaybedeceğimi sanmıyorum TSL'de..

Devre arasında güçlü bir forvet almam lazım bu arada, UEFA için çok gerekli..

Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum..