BANK ASYA 4. HAFTA

Diyarbakır Deplasmanında İlk Maglubiyeti aldık. Sehmus gitmek istiyor. Perfonması da düstü. Gol yollarında sıkıntı yasıyoruz.

BANK ASYA 5. HAFTA

Cem Sultan acılmaya basladı. Malatyaya golünü attı. İnsallah güzel sonuclar alıp Süper Lige cıkacagız.

BANK ASYA 6. HAFTA

Gecen sene 2. olarak cıkmamızı engeleyenlerden biri de Güngörendi ama kazanamadık. Taner in atılması takımı cok etkiledi. Cem Sultan yine golünü yazdı.

BANK ASYA 7. HAFTA

Antep Belediye karsında cok etkili futbol oynayamadık.Burak Yılmaz da acıldı. Sehmus gol attı ama penaltıdan...

BANK ASYA 8. HAFTA

Bucasporu rahat gectik. Burak Yılmaz attıgı golle yine sahneye cıktı.

BANK ASYA 9. HAFTA

Bu macta dogruyu söylemek gerekirse Karsıyaka cok etkiliydi. 1 puan aldıgımız için cok sanslıyız gercekten...

BANK ASYA 10. HAFTA

Birsey dikkatimi cekti. Diyarbakır ve Adana Deplasmanda Traftar Günü ilan edildi ve o iki macta da yenildim. Adana o kadar iyi oynadı ki burda ne işi var demekten alamadım kendimi. Gitsin Süper Lige

PUAN DURUMU

Neyseki puan kaybettiğimiz hafta rakiplerimiz de puan kaybetti. Böylece hala zirvedeyiz. Bundan sonra hızlı gidecegiz. Bir an evvel TSL yi görmek istiyoruz
Bu arada Sehmus ayrılmak istediğini acıkladı. Sene sonu izin veririm dedi ve transfer listesine konmak istedi. Ben de kabul ettim. Yollayacagım. Gidene dur demek zavallıların işidir. (Turgay felsefemiz bu demi )