Anket Sonuçlarını Görüntüle: Fortis Turkiye Kupası'nı Sizce Kim Alır?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 40.48%
  • Beşiktaş

25 59.52%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 174 sonuç

Konu: FTK Final Maçı | Fenerbahçe - Beşiktaş ( Beşiktaş )

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'de ruh yok ruh..

sahada anca yürürler sonra kevgire çevirirler Ali Bilgin ne zaman baksam hep arkadan izliyor yahu insanda ruh olur kupa maçı oynuyon ya 20 küsür yıldır alamamışsın bir ilk yapayım o takımda bende olayım cabası adamlarda yensinler diyorlar resmen ya..

DEFOLUN hepiniz ALLAH aşkına bari sinir krizlerine sokmayın insanları DEFOLUN

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'ı kupayı kazandığı için tebrik ediyorum.

Tabi bir tebrikte yapılan espirilere sert karşılık vermeyen Fenerbahçeli arkadaşlarımıza geliyor. Ancak maç skoru tescillenince işi abartıya kaçıranlar olmuş. Bu konuda dikkat etmenizi öneriyorum. Arkadaşlarımızın anlayışını suistimal etmeyelim.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Bütün maç Fenerbahçe'lilerden iyi bir küfür yemiştir.Kendini affettirmek için yaptı.
    Şakacı çocuk niye küfür ettiniz bakalım hakeme .Tüm takdir haklarını sizden yana kullandığı için mi ?

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Allah aşkına tek taraflı bakma şu olaya.İlk yarıda hakemin neler yaptığını ne çabuk unuttun?

Emre'ye yapılan fauller.Sarı kart verilmeyen fauller.
    Gerçekten mahalle futbolu mantığı ile baktığını söylemek isterim, o hareketlere mahallede kendi aramızda yaptığımız maçlarda faul demiyorduk biz ki zaten Beşiktaş'lı 2 yada 3 oyuncu yaptığı hareketler sonucu sarı kart gördü.

Tebrik etmeyi bilmen lazım, her zaman kazanamazsınız, İnönü stad'ında basit taktik hataları ile kaybettiğimiz maçtan sonra bile biz fenerlileri tebrik ettik.

Bunun yanında bazı arkadaşlar İnönü'deki galibiyetlerinden sonra Beşiktaş'ı kolay geçeceklerini sandışar ama biz gerçek Beşiktaş'ın bu olduğunu herkese gösterdik. Aslında Fenerbahçe taktik olarak çok iyi yerleşmişti sahaya, ayağa top yapan ve rakibi yoran oyun oynamaya çalıştılar(İspanya misali) fakat olmadı. Mustafa Denizli çok iyi düşünüp kapatmıştı o bölgeleri.

Farkındaysanız Yusuf Tello'nun yerine sol açık oynadı ve Tello serbest oyuncu olarak tüm açıkları kapadı, bunun yanında Beşiktaşımız'ın 4 lü savunma bloğunu önde kurması ile araya atılacak toplar ve duvar pasları engellendi.

Maçları izlerken bu ve benzeri şekillerde mantık yürütmenizi tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O kadar çok takılmak istiyorum Fenerbahçe'li arkadaşlara ama kızabilirler diye susuyorum

Tebrikler Kartal'ıma.İnşallah 3 hafta sonunda Lig Kupasını da alacağız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Elektirik kesintisinden dolayı maçı seyredemedim. Beşiktaş 4-2 kazanmış. Tebrik ederim.

Fenerbahçeli arkadaşlar bir de iyi yandan baksınlar, Güiza açılıyor yavaş yavaş..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aragones tatile erken çıkmak istedi herhalde. Takım hiç de kötü oynamıyorken, oyun dengede giderken Semih'i oyuna salıp sol kanada koyması bitişi başlattı. Gerçi Semih'in ilk girdiği pozisyon golle sonuçlansa sonuç farklı olurdu ama bu yapılan yanlışı değiştirmiyor. Sonrasında tabi Emre'nin çıkıp Deniz'in girmesi tam evlere şenlik. Ben zaten senelerdir alamıyorum bu sene de almayayım diye düşündüler herhalde.

Gökhan'ı sağa kaydırmak hiç mi aklına gelmedi? Fenerbahçe atak yapamıyor, kanatlara inmen gerekirken kanatları kullanamaz hal getirdi iyice. Maçlarda ciddi ciddi uyuduğunu düşünüyorum artık Dede'nin.

Maça gitmedim, zaten kupayı da 26. sene de kazanmak pek anlamlı olmaz, 30'a kadar beklemeliyiz diye yazmıştım maçtan önce. Üstelik seneye de kupanın anlamlı olabilmesi için bizim kupayı almamamız gerekiyor çünkü artık Türkiye Kupası'ndan bahsedilirken Türkşye Kupası diye değil de Fenerbahçe'nin bilmem kaç senedir alamadığı kupa şeklinde bahsediliyor, bu büyü bozulmamalı.

Aziz Yıldırım yeniden başkan olmak istemiyorsa cuma günü Aragones ile devam ediyorum açıklamasını yapar. Yok olacağım, 10 yılda yaptıklarımı 1 sene sadece futbolda yaşanan başarısızlıkla görünmemesini sağlamam diyorsa sabah olmadan Aragones'i gönderir, bu formaya yakışmayan futbolcuları gönderir ve takımı yeniden coşturabilecek bir hocayı lig bitmeden takımın başına getirir.

Beşiktaş'ı da galibiyetinden ve kupadan dolayı tebrik ederim. Yusuf'un 2 hareketi kupayı getirdi. Attığı ilk gol Babacan'ı bitirdi, Gökhan'dan kaptığı topla da maçı bitirdi. 60'dan sonra bu halde bir Fenerbahçe'ye az bile attı Beşiktaş, takım dağılmış, defans dağılmış, daha da farklı bitebilirdi maç. Tebrikler tekrar Beşiktaş'a.
    "YÜCE ATATÜRK"

Varsın olsun bir sene daha almayalım,yazık yayıncı kuruluş nasıl izlenecek maçlar.Serkan Abinin de dediği gibi Kupanın anlamının bozulmaması açısından iyi oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Beşiktaş'ı tebrik ederim.Fenerbahçe hiç iyi oynamadı.Oyuna sonradan girenlerde hiç bişi yapamadı.Beşiktaş ise gerçekten iyi oynadı.Bobo,Holosko,Tello,Yusuf çok iyilerdi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kupa nın anLamı, anLamı diye diye kendinizi avuttuğunuz gibi siz haLa anLam kazandırmaya devam edin, bizde kupaLarı aLaLım diyorum ben
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Dün o saatlerde uyuduğum için maçı izleyemedim. Golleri şimdi internetten izliyorum. Volkan B. yerine Volkan D. ile başlanmalıydı. Gerçekten bu büyük bir hata olmuş. Atılan gollerde Volkan B'nın yetersizliği görülüyor. Ayrıca penaltı da yok.
    (/s)

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Dün o saatlerde uyuduğum için maçı izleyemedim. Golleri şimdi internetten izliyorum. Volkan B. yerine Volkan D. ile başlanmalıydı. Gerçekten bu büyük bir hata olmuş. Atılan gollerde Volkan B'nın yetersizliği görülüyor. Ayrıca penaltı da yok.
    Bir yerde haklısın ama ilk golde pek kaleci hatası yok aslında, bir defans oyuncusu olarak sen Yusuf gibi isabetli vuruş yapabilen bir futbolcunun önünü açarsan ne yapacağı belli olmaz. Zaten orda hiç bir kaleci beklemezdi öyle bir şut geleceğini ki zaten topa hamle yaptı ama yetişemedi.

Bence suç kaleciye kalmamalı, kendi yarı sahasından çıkamayan, ayağa top yapamayan, baskı altında oynayamayan bir Fenerbahçe vardı sahada..

Maç 4-1 olduktan sonra daha fazla yememek için 5-6 kişinin savunmada kaldığınıda görebilirsiniz, bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'ye yakıştıramadım.

Umarım 3 aylık süreçte kendilerini toparlarlar ve UEFA'da güzel başarılar alırlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İlk golde ayağıda kaydı aslında Volkan'ın.Orda öle bi şut ta beklemiyordu,ayağıda kaydı topa uzanamadı ama Volkan Demirel ile başlanmalıydı bencede.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Beşiktaşın oynadığı oyundan ve kazandığı kupadan dolayı tebrik ederim.Fenerbahçe'ye gelince 26 senedir kupayı alamayan bir takımın finaldeki ilk 11 i bu olmamalı maçta yapılan değişiklikler bunlar olmamalı yine alamadık olsun ne diyelim maçta verilen penaltıda bütün stad güldü desem yeridir.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tebrikler Beşiktaş'a ve Beşiktaşlılara...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İnşallah Beşiktaş seneye Avrupa'da da bu şekilde oynar yüzümüzü güldürür.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones'in savunalacak bir yanı kalmadı . Yönetim en acilinden göndermeli artık . Bu sene belkide tarihimizin en kötü sezonlarından birini yaşıyoruz Bari Avrupa Ligine katılabilsek bu da elimizden kaçmasın ...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by IbrahimSEMIZ View Post
    Bir yerde haklısın ama ilk golde pek kaleci hatası yok aslında, bir defans oyuncusu olarak sen Yusuf gibi isabetli vuruş yapabilen bir futbolcunun önünü açarsan ne yapacağı belli olmaz. Zaten orda hiç bir kaleci beklemezdi öyle bir şut geleceğini ki zaten topa hamle yaptı ama yetişemedi.

Bence suç kaleciye kalmamalı, kendi yarı sahasından çıkamayan, ayağa top yapamayan, baskı altında oynayamayan bir Fenerbahçe vardı sahada..

Maç 4-1 olduktan sonra daha fazla yememek için 5-6 kişinin savunmada kaldığınıda görebilirsiniz, bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'ye yakıştıramadım.

Umarım 3 aylık süreçte kendilerini toparlarlar ve UEFA'da güzel başarılar alırlar..
    Suç bu takımı böyle oynatan antrenörde, tabiki kalecide değil. Ben sadece bu tür, baskı yaratan maçlar için yetersiz olduğunu söylemek istemiştim. Normal bir lig maçını kaldırabilir pekala. Aragones de gitmeli artık.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İki Volkan kalede Babacan..
    Beşiktaş güzel top oynadı ama Feneri kaleci yaktı bence..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maça lig maçında olduğu gibi yine F.Bahçe'yi kabul ederek başladık.Ama bu sefer orta sahada bas bas bağırdığımız Cisse oynuyordu ve fark açıkca çıktı ortaya.F.Bahçe lig maçında olduğu gibi rahat pas yapamadı.Cisse'nin o uzun bacakları her yere uzandı.İkinci yarıda yine bas bas bağırdığımız önde basmak uygulamasınıda yapınca ezici bir üstünlük oluştu...

Bu arada 2 hafta önceki maçta F.Bahçe Barcelona gibi muhabbetleri dönmüştü.O maçta F.Bahçe Barcelona ise dünkü maçta Beşiktaş İspanya Milli takımıdır!..

Fazla söze gerek yok.Tebrikler Beşiktaşım.Sıra asıl hedefte...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Maça daha iyi başladık ama Bjk ceza sahası içine girmeden 2 gol attı,Babacan sağolsun.Kupayıda elleriyle verdi sevgili Babacan.Bu sonuçla Aragones'in fişi çekilmiş oldu.

Tebrikler Beşiktaş.19 yıl sonra çifte kuapaya çok yakınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Elektirik kesintisinden dolayı maçı seyredemedim. Beşiktaş 4-2 kazanmış. Tebrik ederim.

Fenerbahçeli arkadaşlar bir de iyi yandan baksınlar, Güiza açılıyor yavaş yavaş..
    Güiza 30.Haftadan sonra açılsa ne işe yarar

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

1de 1.At ikinci penaLtıyı KartaLım.2de 2 oLsun.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Cisse farkını belli etti orta sahayı müthiş rahatlattı Ernst'e top oynama fırsatı verdi bu maçtaki galibiyeti Cisse,Holosko ve Bobo söke söke aldı bence.Takım da gerçekten müthişti harika bir takım olduk.Şimdi sıra diğer hedefte.Tebrikler iki takıma da.

Nesil
    2006

Ben kenimden umudu kestim, çocuklarım veya torunlarım görsün yeter. Kaybetmemizin tek nedeni bunak olan adamdır. Artık ismini bile anmayacağım. Umarım artık gitmiştir.

Tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Güiza 30.Haftadan sonra açılsa ne işe yarar
    Yarı espri, yarı ciddi anlasana.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerlilerin bir de bu geyiği başladı şimdi."Biz alamıyoruz diye kupa önemli."Böyle diyenlere cidden gülüyorum Nedir bu ; kedi-ciğer ilişkisi mi?Ya da bir çeşit kendini avutma mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Fenerlilerin bir de bu geyiği başladı şimdi."Biz alamıyoruz diye kupa önemli."Böyle diyenlere cidden gülüyorum Nedir bu ; kedi-ciğer ilişkisi mi?Ya da bir çeşit kendini avutma mı ?
    Vallahi yahu kendilerini avutuyorlar herhalde böyle...

Bu arada tebrikler Beşiktaş'ım 2 hedeften biri tamam,diğerine de sadecenek 3 maç kaldı haydi !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Bunu ilk yazan, Galatasaray'lı bir köşe yazarıdır. İsmini unuttum. Kim nederse desin her yıl gazeteler ve televizyon kanalları Fenerbahçe yıllardır alamadığı kupa olarak ismini söylüyor. Böylece hem bizim ne kadar büyük kulüp olduğumuz hemde bu kupanın bir prestij kazanması için bu isim takılıyor. Paranın olduğu bir yerde böyle ticari reklamlar yapılması doğaldır. Kim nederse desin eğer Fenerbahçe bu kupayı son bir kaç yıl içinde alsaydı reklam değeri çok düşerdi.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri