BANK ASYA 11. HAFTA
Karsılasma ortada gecen bir mactı ama golü Ankaragücü buldu.
BANK ASYA 12. HAFTA
Antalya deplasmanında bu seneki en kötü preformansımızı sergiledik. 2 haftadır kötü galibiyetler aldık. En kısa sürede bir cözüm bulacagız.
BANK ASYA 13. HAFTA
İlk 20 dakikada 2-0 yaptık. Tam rahatlayacagımızı düsünürken Samsun golü buldu. Ama Sehmus un penaltısıyla ilk yarıyı 3-1 önde bitirdik. İkinci yarı da rahat oynamayı umarken Samsun yine attı ve son 30 dakika ecel terleri döktük. Fakat kazandık.Mutluyuz
BANK ASYA 14. HAFTA
Sonunda FM bize de güldü. Kötü oynadıgımız macta korner golüyle galip geldik.
BANK ASYA 15. HAFTA
İlk yarı ortada bir mactı. Kırımızı kart görünce 10 kişi kaldık ama devre arası konusmamız etkiledi herhalde oyuncuları.. Tek golle galip geldik ve zirveden kopmadık
BANK ASYA 16. HAFTA
FM de hicbir mactan bu kadar zevk almadım. İlk yarı 3-1 yenik kapattık. Cok büyük risk olmasına ragmen takımın mentaliteyi topluca hücum yaptım. sehmus 3-3 yaptı attıgı 2 golle.. Tam kazanacagız derken Kasımpasa tekrar öne gecti. Daha sonra Sehmus penaltı ve genc defans oyuncumuz Fatih Balcının golüyle galip geldik.
BANK ASYA 17. HAFTA
Son 5 mactır bu kadar baskılı oynadıgımız mac yoktu. Bu macta iyiydik. Fakat gol bulamadık. Ama mutluyuz. Cünkü 2. sıradayız ve liderle puanlar esitlendi.
Böylece Bank Asya da İlk yarı sona erdi. İşte son puan durumu
İlk yarıyı degerlendirecek olursak; su an en az 6 puan farkla lider olmamız gerekiyordu. Cok kolay puan kaybettik. Ama bu halimize de sükür ediyoruz. tek ögrendiğim bişey var. Bank Asya da neyin ne olacagı bilinmiyor. Cok sürpriz maclar cıkıyor ve bu da bana büyük zevk veriyor. Sehmus 1 milyon euroya satacam gibi arkadaslar. türk oyuncu transfer önerilerinizi bekliyorum. ayrıca yorumlarınızı da